Beautify You by Douglas

18.6.15


Acum doua saptamani am ajuns in magazinul Douglas din Mega Mall si am vazut noua linie de machiaj Douglas Make-up, insa n-am avut timp sa ma uit cu atentie la produse, dar ieri am recuperat din plin si m-am jucat putin cu texturile si culorile. Ba chiar m-am lasat machiata cu produsele din gama noua si mi-a placut ce-a iesit.

Expertii Douglas au creat aceasta gama de la cateva idei clare - calitate, accesibilitate si usurinta in aplicare. Fiecare femeie se poate folosi de machiaj pentru a fi asa cum isi doreste - naturala, subtila, senzuala, nebunatica sau o combinatie interesanta care sa o faca unica. Si ca sa obtina asta nu trebuie sa fie makeup artist. Trebuie doar sa se simte bine in fiecare zi si sa scoata in evidenta cea mai frumoasa parte a sa.

Linia de machiaj contine atat produse pentru ten (primer pe baza de silicon care pare foarte interesant, fonduri de ten - varianta UltraLight am incercat-o si mi-a placut cum arata pe ten, pudre, bronzere si nuante de blush interesante), cat si produse pentru ochi (farduri mono, palete cu 4 culori - eu am fost machiata cu o varianta de nuante de maro care mi-a placut mult, creioane pentru ochi si mascara), dar si produse pentru buze. Interesante mi s-au parut si ojele, care promit o culoare opaca dintr-o singura aplicare. Daca ajungeti prin magazine va recomand sa va uitati la fondul de ten pomenit mai sus, la concealere, dar si la pudra Aquarelle si nu in ultimul rand la paletele de farduri. 

Din colectia de vara Greek Princess (cei de la Douglas vor scoate periodic produse noi si editii limitate) mi-a atras atentia Golden Sparkling Powder, cu un ambalaj retro, potrivit pentru boudoirul unei femei pasionata de frumusete si care cred ca se potriveste perfect cu o piele usor bronzata.

O sa incerc si eu cateva produse din linia lor de machiaj si o sa revin cu impresii daca va intereseaza parerea mea despre ceva anume. Ati incercat vreunul din produsele lor de machiaj? Va face ceva cu ochiul?

P.S.: cat de misto sunt rujurile de ciocolata? Trebuia sa vi le arat si voua! 

16 comentarii

  1. Arata tare bine produsele. Voi vizita si eu magazinul Douglas dupa ce ma intorc din vacanta, pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te duci sa le incerci ca vezi exact cum sunt, cred ca o sa gasesti ceva pe placul tau. :)

      Ștergere
  2. Nu am încercat nimic din gama lor de machiaj dar mărturisesc ca exact ieri m-am învârtit in magazin pe langa produsele lor. Am plecat cu mana goală dar nu garantez ca situația vă ramane asa pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ispita deja a aparut, trebuie doar sa finalizezi gandul :)

      Ștergere
  3. Care este pretul unui ruj si al bronzerului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu exact preturile insa din cate am vazut sunt intre 45 si 80 ron produsele in general, rujul e sigur pana in 50 ron.

      Ștergere
  4. Adorabile rujurile de ciocolata , cu siguranta nu-ti vine sa le mananci :)
    Imi place foarte mult culoarea rujului dar si cea a ojei , este cumva texturata ? Eu nu sunt cu ojele texturate :)
    *Anamaria*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am mancat ... inca. :) Nu, cred ca e glitter, iti zic dupa ce o incerc. :)

      Ștergere
  5. Imi plac rujurile Douglas, altceva nu am mai incercat de la ei. Imi face cu ochiul rimelul prezentat de tine si as vrea sa stiu parerea ta cand ai sa ai timp. Am sa ma uit de concealer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce il incerc o sa va povestesc cum e, sunt si eu curioasa.

      Ștergere
  6. Nu cred că am încercat nimic din marca lor proprie, dar îmi face cu ochiul rujul și nici bronzerul nu-mi e indiferent! Eu aș vrea să aflu mai multe păreri despre produse după ce le mai testezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va povestesc, intra intr-un Douglas cand ai drum si testeaza-le sa vezi cum ti se par ca prima impresie.

      Ștergere
  7. Imi place mult nuanta rujului si a ojei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesante produsele,o sa dau si eu o fuga la Douglas sa vad noua gama :) Pupici

    RăspundețiȘtergere