7 intr-o saptamana #26

7.6.15


De cand e asa cald eu nu prea mai mananc deloc regulat, dar imi place din cand in cand sa-mi fac o cupa cu fructe, iaurt grecesc/ budinca sau ce mai am prin casa, granola/ biscuiti de ovaz/ fulgi de ovaz (ce am la indemana) si cateodata mai adaug si fulgi de ciocolata sau de migdale ca sa fie rasfatul complet.

Saptamana asta am primit noutatile The Body Shop (le gasiti deja pe site aici) si nu am fost de mult timp asa incantata de niste colectii noi. Produsele din colectia Virgin Mojito miros absolut divin (a proaspat, a lamaie verde, a vara, a stare de bine, a viata) si le-am folosit deja si vor primi o postare pe blog in curand pentru ca o merita din plina. Produsele Honey Bronze sunt perfecte pentru vara - gelul transparent pentru picioare nu este uleios, nu se transfera si arata foarte bine aplicat (nu numai pe picioare, dar va povestesc eu mai multe in curand), iar Highlighting Dome (02 - Pink) va fi clar printre preferatele acestei veri.

Am inceput sa folosesc un nou toner din gama Vitamin C de la InstaNatural (stiti deja cat imi place serumul) si o sa va povestesc mai multe despre el in cateva saptamani, am tot intins mana dupa parfumul Naughty Alice de la Vivienne Westwood (si am tot fost intrebata ce parfum port, semn ca nu numai mie mi-a placut mult) si am primit ultima geanta pe care mi-am comandat-o de aici. Probabil ca stiti ca am si varianta pe negru si o port des, e mica, incapatoare si usor de purtat, asa ca am vrut-o si pe grena si acum o am.

Un alt produs pe care am inceput sa-l folosesc este Revita EPS Eyelesh Growth Stimulator (eu il am de la Beauty Barometer, deci nu stiu multe detalii despre cine il vinde si unde se gaseste), daca vad ceva rezultate o sa va povestesc. Nu m-am gandit sa incerc un produs de genul asta pana acum, dar curiozitatea a fost mai puternica decat mine. Ramane de vazut daca si ce face. Va tin la curent (daca e cazul).

Cred ca am repetat salata asta 4 zile saptamana asta si a fost masa principala a zilei (prefer sa ma hidratez cu apa si cu ceaiuri cu gheata decat sa mananc) - un mix de salata, crutoane, masline (cand am avut), o tona de seminte, branza (mozarella sau branza de capra), pui la gratar cu multe condimente si ou. Simplu, usor de facut, gustos si satios. Nu m-am saturat de salate pentru ca mereu le fac sa arate bine si asta ma face sa mananc cu placere (in caz ca se intreaba cineva).

A fost o saptamana ciudata, cu o gramada de lucruri care nu mi-au iesit, dar si cu momente misto care mi-au placut mult, dar ma bucur ca s-a terminat si ca de maine incepe o alta saptamana, care sper eu sa fie minunata. Sa aveti o seara asa cum va doriti!

13 comentarii

  1. Yammiiiii!
    Sa ai o saptamana cu Dumnezeu aproape si multe binecuvantari!
    Te pupic!
    Ps. Salata.. si fructele si parfumelul.... yamiiii.. I'm in love!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza f tare gamele cu Mojito si cu ceai verde de la TBS, dar nu stiu daca dorintele se vor concretiza. Saptama viitoare plec in vacanta, dar cu toate astea nu simt acea euforie, care ma facea sa mut muntii din loc. Ador sa calatoresc si asta e efectul pe care il au calatoriile asupra mea, in mod normal. Acum insa, nu-mi explic de ce nu reusesc sa intru in acea stare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ti se schimba starea cand ajungi acolo si te rupi de cotidian. Sau poate pana atunci iti vine cheful. :)

      Ștergere
  3. De la prima poză m-ai făcut să-mi plouă-n gură! :))
    Abia aștept să citesc mai multe despre noua gamă de la TBS!
    O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiam ca o sa starneasca pofte poza aia, dar era pacat sa n-o arat. O saptamana frumoasa sa ai si tu! :)

      Ștergere
  4. Nu trebuia sa incepi postarea cu o astfel de poza ! :-)) Dupa ce am vazut minunatia din prima poza, nu am mai fost capabila sa ma concentrez la restul pozelor, fiindca imi salivau pana si ochii :-))
    E foarte frumoasa posetuta :-D

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa incerc si eu combinatia aia de mic dejun stratificat - n-am facut-o niciodata pana acum, dar poate ar fi cazul sa schimb putin gustarile de peste zi cu astfel de mici deserturi.
    Produsele TBS mi se par foarte interesante, le-am tot vazut laudate,astept cu interes si parerea ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa incerci, e misto si iti da si o stare buna cand vezi culori si straturi, mie asa mi se intampla.

      Ștergere
  6. sa ai parte de o saptamana frumoasa! salata aia arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu cu ce sa incep mai intai :)
    Salata de fructe arata foarte bine , ce fel de fulgi de ciocolata folosesti ?
    Te inteleg perfect cu salatele pentru ca si eu le consum aproape zilnic si nici vorba sa ma satur de ele .
    Iluminatorul de la TBS arata intr-un mare fel, abia astept sa ne spui mai multe despre el .M-ai facut curioasa in privinta parfumului, am studiat notele si mi-a placut ce am vazut, eu ador violetele. Imi place si gentuta,in special culoarea ei, sa o porti cu placere .
    O saptamana mai buna decat cea care a trecut iti doresc , te pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fulgii sunt de la Lidl - dark chocolate nu stiu cum, nu-mi mai amintesc exact - apar periodic in magazin cand sunt ofertele alea cu briose si alte nebunii de copt.

      Eu am si Naughty Alice si Flirty Alice si, iti spun sincer, ca tare vreau sa-mi iau si Cheeky Alice, le-am luat fara sa stiu la ce sa ma astept, a fost ceva instinctual, dar imi plac amandoua.

      Sa ai si tu o saptamana de vis! :)

      Ștergere