2 iulie - Magic by Rita Muresan

27.6.15



Joi, 2 iulie, in parcul Carol va avea loc un eveniment dedicat Mamei Natura si Fiintelor Elementale ale Naturii (zane, spiridusi, elfi, sirene, gnomi, etc.), eveniment gandit de Rita Muresan. De altfel natura a si inspirat-o in realizarea colectiei Magic, ce va fi lansata pe 1 iulie. Este o colectie dedicata sufletului Naturii, piesele colectiei fiind realizate din matase si voal de matase, cu croiuri simple si feminine. 

Incepand cu ora 10 intr-o atmosfera de poveste vor avea loc ateliere de joaca si creativitate, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Vor fi ateliere de lectura, pictura, dans, teatru si diverse jocuri, creare parfumuri din esente naturale si multe alte surprize magice. Accesul la ateliere este liber, iar in timpul atelierelor Gheorghe Iovu va incanta cu muzica speciala, in ton cu tema evenimentului. Daca vreti sa ii invatati pe cei mici sa iubeasca natura si sa le oferiti o zi de vis cred ca evenimentul asta este exact ceea ce cautati. Sau de ce nu sa va oferiti voi o zi minunata si sa va bucurati de natura? Puteti urmari detaliile evenimentului pe pagina de Facebook.

Natura este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care noi, ca locuitori ai acestui loc, le-am primit, iar prin acest eveniment din 2 iulie, Rita Mureșan, lansează o invitație tuturor celor care doresc să vindece sufletul Naturii cu și prin iubire: “Cum natura este oglinda noastră, înseamnă că vindecând sufletul naturii, vindecăm şi sufletele noastre. Haideţi să facem asta împreună ca într-o poveste magică! Spune: TE IUBESC NATURĂ! MULŢUMESC CU RECUNOŞTINŢĂ! Zâmbeşte şi bucură-te de viaţă! Găseşte mereu un motiv să faci asta!”

4 comentarii