Un sacou - trei posibilitati

20.5.14

Am tot vazut postari pe bloguri in urma colaborarilor cu Kurtmann, asa cum am vazut discutii in care unele persoane erau multumite de produse, altele spuneau ca vin cu defecte si tot asa. Viata m-a invatat ca adevarul este intotdeauna la mijloc, asa ca am decis sa vad cu ochii mei cum e si sa va povestesc despre asta si intr-un fel sa raspund mesajelor care ma intrebau despre site si despre produse.


Initial am vrut sa-mi iau o rochie maxi (ca doar vina vara si sunt preferatele mele) - m-am sucit intre asta si asta, ba nu-mi placea siretul dupa gat, ba volanul ala o sa stea nu stiu cum. Am renuntat la rochie si m-am orientat spre fuste - am pus ochii pe una, o pusesem in cos, brusc am devenit practica si m-am gandit ca am deja foarte multe fuste. M-am tot invartit pe langa tricouri, iar in final mi-am luat un sacou. Am ales unul rosu de la Zara (din pacate nu mai este disponibil, insa puteti citi aici cateva detalii despre el) Agatha din gama Basic - pret 99,90 ron

Am dat comanda miercuri la ora 15:45, iar a doua zi la ora 12 m-am trezit cu coletul la usa. Mi-a placut mult rapiditatea si eram deja impresionata pentru ca in ultima vreme toata lumea lucreaza intr-o doara (trebuie sa va povestesc ce-am patit cu Posta Romana, am expediat luna trecuta un colet care este disparut de 24 de zile si de care nu stie nimeni nimic). Am desfacut cu emotie coletul si am zambit - culoarea sacoului era mult mai vie decat ce vazusem eu pe site, acolo parea un rosu curat, in realitate este un rosu corai superb, care nu prea exista in garderoba mea si care sigur va inveseli orice tinuta.


Am luat sacoul la analizat ca sa va pot spune parerea mea sincera despre calitate - nu are nici un defect, etichetele sunt intacte (pretul de 39,99 euro este vizibil), insa ii atarnau niste ate la cusaturi. Nu este agatat, nimic de genul asta, doar a trebuit sa tai 2-3 ate. Mi-ar fi placut sa fie o idee mai subtire, dar imi place oricum, mai ales ca nu este ceva ce am deja. Si pentru ca nu vad sensul sa va arat o poza cu un sacou pe umeras (care n-o sa va inspire nimic) si nici nu ma vad iesind la poze am zis sa incerc sa va arat macar cam cum l-as purta eu.

L-am purtat deja in weekend cand am iesit - fusta lunga neagra, tricoul deschis la culoare (eu am ales un alb murdar), sacoul (cu mainile suflecate), un colier lung cu un pandantiv ochelari, geanta plic cu imprimeu, sandale ortopedice si parfumul Flowerbomb de la Viktor&Rolf.


Il vad la fel de bine la o tinuta office - fusta neagra, camasa subtire cu dungi, un inel mai extragavant si niste cercei fini, geanta Guess, pantofi cu toc (pe care am uitat sa ii caut pentru poza) si parfumul meu preferat - Very Irresistible de la Givechy.


Nu prea am mai purtat jeans in ultima vreme, dar ar merge combinat si asa foarte usor cu un tricou in dungi (sau cu un maieu simplu alb sau chiar cu ceva in dungi bleumarin-alb sau cu ceva cu un impremeu haios - sunt multe posibilitati), niste balerini comozi, un colier statement si un parfum fresh - probabil ca as alege Flowerparty de la Yves Rocher.


Cum vi se pare gestul asta de postare? Mai vreti sa vedeti asa ceva? Prima tinuta e preferata mea, e aia la care m-am gandit cand am vazut sacoul, dar am vrut sa va arat ca poate fi combinat in diverse feluri.

Voi ati cumparat de pe Kurtmann? Cum vi se par produsele?

53 de comentarii

  1. Foarte frumoasa culoarea sacoului. Sa il porti sanatoasa. Mie toate variantele de outfit imi plac foarte tare. Cred ca cel mai "pe stilul meu" e tot primul, dar nici de la ultima varianta nu m-as da in laturi. E asa un fel de navy vibe la "compozitie", un fel de "plec in croaziera pe iaht muritoarelor" stil Jackie O.:)) Jur ca n-am baut nimic dubios azi:) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, nu m-am gandit la asta cand am ales, dar sa stii ca ai dreptate (daca gaseam tricoul ala in dungi era si mai si). :)

      Ștergere
  2. Frumoase combinatiile. Sacoul e tare dragut, imi place culoarea! Dar ce m-a dat pe spate e plicul cu imprimeu de la prima tinuta <3 Il vreaauuuu :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, l-am luat de pe un site de reduceri cu vreo 25 ron (de fapt am dat fix 1 ron pe el ca aveam nu stiu ce bonus), cred ca am scris despre oferta cand l-am luat. :)

      Ștergere
  3. foarte frumoase si vesele combinatiile :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am admirat de prima data culoarea si textura sacoului, imi plac si ma vad purtand in prima si a treia tinuta. Sa-l porti cu placere in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, multumesc, cu scopul asta am si pus poza aia in soare - se vede perfect materialul, care face diferenta. :)

      Ștergere
  5. Imi place mult postarea! :) Iar dintre outfit-uri, ultimul este preferatul meu. Sacoul e foarte frumos, sa-l porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai surprins placut cu aceasta postare , ador culorile iar sacoul este adorabil.Da, eu cel putin mai vreau sa vad astfel de postari .
    Cunosc site-ul, este unul din preferatele mele cand vine vorba de haine . Am cateva comenzi la activ si am fost de fiecare data multumita . Nu am primit haine defecte , ba din contra sunt mult mai frumoase decat pe site .Persoanele care au primit haine defecte de la ei, puteau sa le returneze gratuit , asa ca nu vad unde este problema :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu stiam ce reactii voi avea la genul asta de postare, asa ca ma bucur.ca va place. Mi-a mancat ceva timp pana am reusit sa fac niste poze cat de cat conforme cu realitatea, dar mi-a si placut. :)

      Ștergere
    2. Cu siguranta doar reactii pozititve :)
      Banuiesc ca e multa munca la poze dar si rabdare, oricum rezultatul este unul frumos , felicitari .Am uitat sa specific ca prima tinuta e preferata mea :)
      Bella ce mai face ? Cum se mai simte ?
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Anamaria, cu rabdarea eu stau prost si recunosc ca nici nu pasioneaza foarte tare fotografia, dar imi place cand rezultatul arata bine. Si a mea e tot prima, cam ala e stilul meu.

      Bine, sa zic, are zile mai bune si mai proaste, joi e ziua ei, deci trebuie sa fie in forma. )

      Ștergere
    4. Scumpa de ea, La multi ani si multa sanatate , o pup .
      Va fi rasfatata zilei de joi, dar banuiesc ca este rasfatata tot timpul, asa cum merita:)

      (Anamaria)

      Ștergere
    5. Multumim, da, dar e si certata cand merita ca face prostii :))

      Ștergere
  7. Oo, ce culaore frumoasa! <3 Ador rosul asta spre coral vara, chair am sie u un sacou cu maneci 3 sferturi in culoarea asta, acum mi-am amintit de el. L-ai combinat frumos cu fusta maxi, il pune in valoare si sunt sigura ca a dar un aer sexy, dar seriso tinutei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, arata foarte bine, scoate si tu sacoul la inaintare si vezi ce combinatii faci cu el.

      Ștergere
  8. Imi place enorm sacoul! Nu am nimic asemanator in garderoba, chiar as vrea unul :)
    Imi place si modul in care l-ai combinat, arata tare bine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos sacoul! Sa-l porti sanatoasa!:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, mai vrem astfel de postari ! ultima tinuta (cea cu blugi) e preferata mea. Sacoul e foarte frumos, classic, cred ca o sa il porti multa vreme de acum inainte. Si plicul e frumos, si ochelarii sunt frumosi, si balerinii, si, si, si... toate imi plac :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana multumesc, asa m-am gandit si eu cand l-am luat - ca o sa aiba loc in dressingul meu mult timp de acum inainte. :)

      Ștergere
  11. Foarte deagut! Culoarea e superba. Sa-l porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce frumos este sacoul! Sa il porti cu placere!
    Eu am cumparat foarte multe lucruri de la ei si am fost extrem de multumita, mereu!
    Am jachete, pantaloni, tricouri, esarfe, curele...
    Pentru mine sunt pe locul intai la noi, alaturi de MiniPrix

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, chiar mi-a dat o stare de bine cand l-am purtat, deci cred ca o s-o fac des. Eu n-am comandat niciodata de la MiniPrix, insa o sa schimb asta. :)

      Ștergere
  13. Super sacoul, iubesc orice lucrusor are culoarea rosu-corai. Pacat ca nu mai e pe stoc, il vreau si eu :(((
    Mie imi plac combinatiile 2 si 3, fustele maxi nu m-au castigat de fan.
    Eu as purta sacoul tau si cu o rochie bodycon bej-nude, sau o roche de dantela alb murdar
    Sa te bucuri de noua ta "jucarie"!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anca, foarte bune ideile tale, doar ca pe mine nu prea ma avantajeaza. :)

      Ștergere
  14. Sacoul e tare frumos! ♥
    Cât despre modul în care ai ales să ni-l prezinţi, toate cele 3 variante au acel ceva special! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela, m-am gandit sa fie si interesant de vazut daca tot mi-ati zis pe Facebook ca vreti sa vedeti ce mi-am comandat.

      Ștergere
  15. Frumos sacoul! As fi vrut si eu sa comand o rochita, dar nu stiu exact ce marime sa iau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu ca lipsesc cu desavarsire detaliile despre marimi pe site, deci te inteleg ca si eu am stat in dubiu. :)

      Ștergere
  16. sacoul e foarte frumos! la banii astia chiar e o comoara.pupp

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place mult de tot sacoul!
    sa il porti sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere

  18. Este un sacou destul de versatil..Merge purtat la orice,daca pastrezi proportia intre culori.
    Imi plac alegerile tale.Eu la 21 de ani ai mei,sunt nitel mai "excentrica",drept urmare daca era al meu,il duceam la croitoreasa sa mi-l stramteze pe talie pana pocnea pe mine hahahaha :)))


    Booon! Da! mai vrem postari din astea,dar ar fi si mai dragut sa te vad in poze purtandu-le.Asa ne-am da seama mai usor daca iti vine bine o tinuta sau nu.Eu personal incerc sa imi spun punctul de vedere in privinta tinutei unei persoane si sa ii ofer sfaturi despre cum cred eu ca i-ar sta mai bine..Si ,deasemenea imi place sa imi fie atrasa atentia daca nu imi sta bine cu ceva..sau sa mi se spuna daca un anume lucru imi vine bine.
    La cat mai multe postari!

    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgi, pozele sunt pentru cine are timp si talent pentru asta, eu sunt departe de asta si nici nu cred ca am multe de spus in ceea ce priveste moda, d-aia nici nu prea sunt asemenea postari pe blog, dar nu se stie niciodata. :)

      Ștergere
  19. E foarte frumos sacoul, insa daca porti accesorii cu tinte / pietre, se va agata imediat si va arata scamosat. Trebuie sa fii atenta la fiecare miscare
    Ma bucur ca l-am prins toamna trecuta la Zara la acelasi pret redus - 99 lei.


    Sa il stapanesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am imaginat de cand am vazut materialul, multumesc ca mi-ai spus. :)

      Ștergere
  20. A treia varianta e preferata mea;)
    Eu ma imbrac mai sport de fel, insa am cam obosit sa nu fiu luata in seama si sa fiu tratata ca o fetita. Nu ca ar fi un lucru rau, dar parca uneori vrem ceea ce nu avem, asa ca putina seriozitate nu strica. Asa ca in ultima vreme, chit ca imi aleg jeansii cei mai rupti pe care ii am;))), mai trag si cate un sacou pe mine si parca ma simt mai femeie;))!
    Iubesc Kurtmann, au cele mai frumoase hainute la super pret din toate magazinele posibile, fie ele fizice sau on line.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place culoarea , as purta-o cu drag si imi plac combinatiile pe care le-ai facut exact in ordinea postarii .

    RăspundețiȘtergere
  22. Frumos sacoul! Imi plac postari de genul asta! Mai astept:p
    Ei nu au magazin si la Cora Lujerului?

    RăspundețiȘtergere
  23. imi place mult sacoul.

    eu sunt fana Kurtmann, au hainute foarte faine si se misca atat de rapid incat n-am niciun repros :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pe mine m-au surprins mai mult decat placut cu rapiditatea lor.

      Ștergere
  24. Toate variantele imi plac, cea mai caracteristica mie ar fi ultima, imi place orice poate fi purtat cu blugi. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu ma asteptam la alt raspuns de la tine. :))

      Ștergere
    2. Ma cunosti asa de bine...
      Ia-mi blugii din garderoba si asteapta-te sa nu mai ies din casa ca nu am cu ce sa ma imbrac... :)) Vara ii cam abandonez, dar in rest sunt dependenta.

      Ștergere
    3. Macar vara sa ia si ei o pauza :))

      Ștergere