Sue Devitt Microquatic Oxygen Infusion Masque

11.5.14

Acum cateva saptamani mi-am luat de pe Strawberry doua produse de la Sue Devitt din gama Microquatic, gama pe care o urmaream de ceva vreme. Vi le-am aratat la momentul ala, insa nu prea am primit reactii, nu stiu daca pentru ca nu cunoasteti firma sau alta sa fie cauza. Masca o folosesc de atunci (de 2-3 ori pe saptamana) si a devenit unul din produsele mele preferate.


Nu seamana cu nici o alta masca folosita pana acum - este un gel turcoaz, care se maseaza pe pielea umeda si se transforma intr-o spuma (dar nu spuma aia care se umfla, in ceva cu o textura densa) care se lasa pe fata 1-2 minute, dupa care se clateste cu apa. Tenul nu este agresat in nici un fel, folosirea mastii in sine este o placere pentru ca are un miros placut si lasa o senzatie de racorire care imi place. Si dupa cate observ ma va tine ceva vreme, ceea ce nu poate decat sa ma bucure - nu este tocmai ieftina, eu am luat-o la o super reducere la nici un sfert din pretul initial.

Ce-am observat de cand o folosesc? Tenul meu este mai curat, in acea perioada a lunii nu mi-a aparut nici un cos dureros (a existat o singura tentativa de cos care in 2 zile era disparut si sunt sigura ca e efectul mastii), pielea este mai luminoasa si o simt mult mai curata.

Mi se intampla rar sa ma indragostesc de un produs, insa masca asta imi place mai mult decat pot spune in cuvinte. Imi doresc sa incerc si alte produse din gama (primerul n-am apucat sa-l folosesc decat de cateva ori si n-am o parere clara despre el inca, insa pot sa va spun ca lista de ingredinte la ambele produse contine numai chestii bune, din cate am vazut eu) si regret ca n-am luat si exfoliantul cand a fost la reducere. Dar daca o sa mai prind vreo oferta clar n-o ratez, insa nu stiu cat de posibil este pentru Sue Devitt s-a inchis anul trecut, la fel ca Jemma Kid, deci produsele care se mai gasesc sunt lichidari de stoc.

Voi ati descoperit vreun produs nemaipomenit in ultima vreme?

8 comentarii

  1. Da, imi aduc aminte de postarea respectiva si de aceasta masca . Chiar eram curioasa daca este buna. Eu am descoperit de ceva timp produsele de la Victoria's secret care imi plac foarte mult . Momentan folosesc crema de corp Pure seduction , miroase ataaat de bine :) cred ca ti-am mai spus despre ea.
    Te-ai uitat aseara la Eurovision ? :) daca da, sa-mi zici ce parere ai despe persoana care a castigat:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, imi place la nebunie si m-am intristat putin cand am vazut ca au iesit din piata pentru ca as fi fost curioasa si de alte produse. Sa stii ca eu am incercat doar produsele de machiaj de la VS (nu vorbesc de haine si lenjerie - ca d-alea am multe de tot), nu si cele de corp si nici parfumurile. M-ai facut curioasa, o sa le trec si eu pe lista. N-am vazut decat finalul, am iesit cu Bella afara de la 9-10 si a cazut pe scari (s-a dus gramada pe o gramada de scari, nu stiu exact ce s-a intamplat) si m-am speriat destul de rau, am stat mai mult in brate cu ea si cu teama pana in noapte tarziu.

      Ștergere
  2. Vai , saracuta de ea... cred ca a calcat cumva gresit pe o scara , imi pare asa rau, imi imaginez cum te-ai simtit . Cum se simte acum, este totul in regula , a plans ? Sper sa fie bine .
    Cat despre Eurovision, eu m-am uitat si chiar mi-a placut mult melodia care a castigat, in schimb persoana nu :) . Chiar nu am nimic cu travestitii...dar scuza-ma, ceva mai hidos nu am vazut :)
    Daca nu avea barba cu siguranta nu aveam nimic de comentat.Imi pare rau ca nu a fost apreciata si melodia noastra , m-am asteptat la ceva mai mult.Dar na, asta este.
    Neaparat sa incerci produsele de la VS , merita .Eu am fost sceptica in privinta lor pentru ca am vazut atata reclama....si de multe ori produsele mult prea laudate mie nu-mi plac .Dar cu ele nu a fost cazul, chiar isi merita laudele. O pup si pe Bella si ii trimit o imbratisare .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca a alunecat sau n-a vazut (ca tot are probleme cu ochii), cert e ca ne-am speriat amandoua, n-a plans, dar s-a lovit la labele din fata si a trebuit s-o car in brate, nu e ceva grav, sper, dar era intuneric si n-am vazut exact cum a cazut, asa ca am preferat sa fiu cu ochii pe ea. E putin trista, dar nu vad are probleme, sper sa fi fost doar o sperietura. Oricum mi-a fost invatatura de minte, o s-o cobor in brate chiar daca nu e asa usurica.

    Mi-a placut cum suna melodia, n-am priceput nimic cu barba si cu numele, mai devreme am citit ca e barbat, desi banuiam asta ... nu i-am dat cine stie ce atentie, iti spun sincer.

    Multumim de gandurile bune, duminica placuta (ce-a mai ramas din ea). :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa descrierea ta , pare buna . Nu stiam firma . M-am uitat acum pe Strawberry dar nu am vazut-o , probabil s-a epuizat . Eram curioasa ce pret are nu neaparat ca sa o cumpar .Prioritatile sunt atat de multe ..... din pacate . Sa o folosesti cu placere si sper s-o mai gasesti ptr a o re-cumpara. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este inca disponibila, in jur de 100 ron e acum, pretul normal este 130 sau asa ceva, eu am dat pe ea in jur de 26 ron, d-aia am zis ca a fost o super afacere.

      Ștergere
  5. Azi in timp ce-mi faceam machiajul, m-am gandit la aceasta postare . Am uitat sa spun de un produs pe care l-am descoperit in ultimul timp si a ajuns sa fie printre preferate .E vorba de el : http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-Fake-Out-Mascara-Black-0-26-oz-7-5-g/47777#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=mascara&rc=95&sr=null&ic=5 , imi place la nebunie si face absolut tot ce promite. Cu siguranta am sa-l recumpar.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma o sa-l cumpar si eu, dar sa termin din ce am ca unele isi asteapta randul de ceva vreme. :)

      Ștergere