Stilou corector pentru stralucire Yves Rocher

9.5.14

Radiant Youth Corrector Pen (il gasiti aici) l-am primit pentru testare de la Yves Rocher si m-am bucurat cand l-am vazut pentru ca varianta veche mi-a placut mult. Entuziasmul mi-a mai scazut cand am vazut ca am primit a doua nuanta - bej. As fi vrut varianta roz care stiam clar ca va lumina zona de sub ochi, v-am mai aratat de-a lungul timpului astfel de produse de la M.A.C., Elizabeth Arden sau Make Up For Ever pentru ca asta este ceea ce folosesc.


Imi place ambalajul (mult mai reusit decat cel dinainte), aplicatorul are aceeasi problema ca toate celelalte de acest fel (produsul iese pe la baza pensulei, nu pe sus), textura imi place, se intinde usor si rezista bine, insa datorita nuantei eu n-am vazut nici un efect de iluminare, ceea ce ma face sa nu-l prea folosesc.

Pretul este destul de mare - 54 ron (acum este la oferta la 40 ron), insa il puteti gasi la oferta 1+1 si asa merita, insa eu v-as recomanda sa alegeti varianta roz daca ceea ce cautati este un produs care sa lumineze privirea. Dupa ce termin ce am acum, daca nu ma tenteaza altceva si-l prind la o oferta probabil ca o sa cumpar varianta roz.

L-ati incercat? Aveti o parere diferita de a mea?

12 comentarii

  1. Nu l-am incercat, dar pare tentant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, e important ce nuanta alegi, cred ca asta face diferenta.

      Ștergere
  2. L-am incercat , am tot nuanta pe care o ai tu , dar eu am ales-o :) si imi pare rau.
    Ma gandeam ca prima nuanta este prea roz pentru tenul meu . Normal ca nu mi-a placut, l-am folosit de doua ori si de atunci nu m-am mai atins de el, din pacate.Pot sa spun ca am dat banii degeaba, nu mi-a placut nimic la el.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit la tine cand scriam postarea, sunt sigura ca daca alegeai alta nuanta aveai alta parere. Daca nu l-as fi incercat pe cel roz inainte (nu cred ca e vreo diferenta in afara de ambalaj) as fi zis si eu ca sunt bani aruncati aiurea, asa imi dau seama ca doar nuanta nu e cea buna. :)

      Ștergere
  3. Nu l-am incercat, dar chiar ieri am profitat de oferta 1+1 si iar am cazut in pacat :))) Mi-am luat fdt Pure Light in nuanta bej natural, sper ca nu am dat-o in bara cu nuanta... Si o oja bineinteles (in nuanta rubiniu). Trebuie sa spun ca ojele YR sunt ultima mea descoperire. Am luat inainte de Paste una (sticluta aceea tubulara) in nuanta mov si sunt foarte impresionata de acoperire, rezistenta si luciu chiar fara topcoat. O am de 10 zile pe unghii si e doar putin tocita la varfuri, in conditiile in care am spalat vase la greu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, nuanta aia o am si eu, dar nici acum n-am apucat sa-l incerc, am prea multe incepute si am zis ca n-are sens. M-ai facut curioasa cu ojele, eu am una de anul trecut dintr-o colectie de vara sau asa ceva si mi-a placut. :)

      Ștergere
  4. Nu stiu cum rezisti, cam multe produse neincepute si neincercate... eu nu ma ating de ele doar in cazul in care le iau pt cadou sau le am deja incepute, altfel... primul lucru pe care il fac cand ajung acasa este sa deschid produsul/coletul/parfumul, etc.

    Si eu am profitat de promotia aia 1+1, mi-am luat Volume Vertige. Ha ha! Nu pot fara el!


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut si eu asa, pana la un moment in care mi-am dat seama ca ajung sa nu ma mai bucur de produse si in final asta e o pasiune, deci trebuie sa ma bucure ... si asa imi pun stop si ma bucur de ce folosesc.

      Ștergere
  5. Pacat ca nu ti se potriveste nuanta, eventual il iei cu 1 leu, cand va mai fi promotie pentru comenzi de 99 lei.
    Si eu am profitat de promotia 1+1, mi-am luat o pudra iluminatoare, nuanta cea mai deschisa; acu`, ramane de vazut cat e de deschisa (eu am tenul foarte deschis, nu am gasit pana acum un fond de ten care sa nu arate inestetic pe fata mea).
    Chiar imi doream sa comand si corectorul, nu pentru cearcane, ci pentru "monstruleti". Dar am renuntat, tot din cauza nuantelor prea inchise pentru mine.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, n-as spune ca nu mi se potriveste doar ca pentru mine nu face nimic, eu am cearcane de la problemele cu limfa si doar ceva cu subton roz ma ajuta. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  6. Stiu ca ziceai ca ai facut masaj si ca ai fost multumita.
    Masajul facut corect face bine si la limfa,

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, de data asta masajul nu m-a ajutat deloc ... data trecuta cand am scris m-am simtit minunat, de data asta, desi am facut in acelasi loc si la aceeasi persoana, nu am avut nici un rezultat si am facut multe sedinte - eu cred ca astfel de chestii functioneaza si cand oamenii se "pupa" energetic. De data asta a fost o problema si s-a simtit.

      Ștergere