Ser lift anti-age acid hialuronic de la Floritene

26.5.14

Folosesc acest ser cu acid hialuronic de la Floritene de mai bine de doua luni (l-am achizitionat de aici impreuna cu fiolele de care v-am mai povestit si pe care le folosesc in continuare si-mi plac la fel de mult) si am asteptat ceva timp pana sa scriu despre el. Am vrut sa am o parere clara cand scriu, de asta nici nu m-am grabit.


Nu este primul ser de acest gen pe care il folosesc, imi place la nebunie ce face acidul hialuronic pentru tenul meu, asa ca nici n-o sa renunt curand la produsele de genul asta. Spre marea mea fericire nu am riduri, deci nu pot sa ma pronunt in privinta asta, insa tenul meu este mult mai hidratat, imi simt pielea mult mai ferma si catifelata, iar efectul general este de ten odihnit (face si elastina aia ceva, dupa cum se pare) si sanatos.

Imi place serul si ceea ce face, insa am o problema cu ambalajul - una practica si una estetica. Sistemul de dozare nu-mi place deloc, are o forma ciudata si deloc practica si produsul este improscat in toate partile deci e nevoie de atentie atunci cand il folosesc. In ceea ce priveste partea estetica, eticheta lucioasa s-a curatat foarte urat, scrisul s-a sters, asta fiind si motivul pentru care am folosit o poza facuta cand am primit serul si nu una recenta. Si ar mai fi un aspect care nu-mi place la acest produs - mirosul, nu neaparat neplacut, dar destul de puternic.

Concluzia: imi place ce face produsul asta pentru pielea mea (si va recomand sa incercati produse cu acid hialuronic daca nu ati facut-o pana acum), dar sunt si cateva aspecte care nu-mi plac. Nu m-am decis daca il voi cumpara din nou sau nu. In momentul asta as spune ca o sa raman la o varianta de fiole cu acid hialuronic, dar nu se stie niciodata.

Voi ce ser folositi? Ce parere aveti de acidul hialuronic?

8 comentarii

  1. doar sa punem continutul in alt recipient...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea ma tenteaza varianta asta, desi m-am gandit la ea.

      Ștergere
  2. Hmmm hmmm, eu tot contemplu perspectiva unui ser. Simt nevoia in ultima vreme dar tare mi-e greu sa mai adaug un pas in rutina mea extrem de simpla si lenesa!:)) Ma tenta intr-o vreme exfoliantul cu aha de la ei dar am inteles ca n-ar fi chiar groazav dpdv al ingredientelor (la modul ca nu ar avea nici un rezultat pozitiv). Am folosit produse Floritene acum vreo 6 ani cand am facut cursul; de machiaj de la Valmy si stiu ca tare imi placea o crema de fata de la ei si un ulei pentru demachiere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de multe ori folosesc serul si atat, nici o crema dupa si nici nu simt nevoia de mai mult. Sa stii ca am citit si eu parerile respective si era vorba ca nu au PH-ul potrivit si d-aia nu sunt indicate (fiolele cu azulen au PH bun pentru cine e interesat, despre seruri nu stiu ca nu m-a pasionat), eu nu am avut rezultate cu exfoliantii chimici de la Paula's Choice, deci nu prea cred ca ingredientele ca la carte au rezultate wow si asta e litera de lege. Mie imi plac mult de tot fiolele cu AHA si acid hialuronic si o sa le iau iar si-mi plac si astea de le folosesc acum cu edelweiss si acid hialuronic. Atata timp cat tenul meu reactioneaza cum trebuie si vad o imbunatatire ... asta conteaza pentru mine. :)

      Ștergere
    2. Ai grija la cremele fata de la floritene, ca au alcool. Eu am folosit mult timp produse de la ei, crema zi,noapte,ochi,lot tonica. Dar de cand folosesc produse fara alcool PC tenul meu nu mai are impuritati si uneori cosuri. Asa ca ai grija la ingrediente. Fiolele le recomand si eu si se gasesc si in plafare, de ex Big Berceni

      Ștergere
    3. Denisa, eu nu folosesc creme de la ei si nici nu ma tenteaza si nici alte produse. Am folosit doar fiole si acest ser, despre restul nu stiu nimic, asa ca nici nu am mentionat ceva de ele. Eu nu am probleme cu tenul.

      Ștergere
  3. Eu folosesc un serum cu retinol de la Paula's Choice si imi place foarte mult. Desi e unul din produsele cele mai scumpe din rutina mea, il folosesc de un an si noua luni si l-am cumparat de trei ori - simt ca merita efortul financiar.
    Am si eu fiolele cu AHA si acid hialuronic, planuiesc sa le incep cand termin exfoliantul cu AHA pe care il folosesc acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am inteles deloc cu exfoliantii chimici de la PC, insa ma gandesc sa le mai dau o sansa, poate de data asta e altceva, ala cu retinol ma tenteaza si pe mine, cred ca am si scris asta acum cateva zile. :)

      Ștergere