Oferta Yves Rocher de mai

6.5.14

Eram sigura ca luna asta n-o sa va arat nici o oferta de la Yves Rocher, insa m-am inselat din nou (asa cum am patit si luna trecuta - oferta nu e rea deloc, asa ca am zis ca e cazul sa vi-o arat si voua, mai ales daca aveti nevoie de un parfum usor pentru perioada calda). La o comanda de minim 39 ron primiti un cadou la alegere: setul cu lacramioare (gel de dus si lapte de corp) / fard de obraz natural (piersica sau roz) / set 3 bagaje bordo sau cadoul surpriza in valoare de 65 ron.

http://ttap.co/18oSXVq

http://ttap.co/18oSXVq

In plus beneficiati de reducere de 35% la un produs la alegere (cu exceptia seturilor, promotiilor, produselor cu bulina verde si a celor in editie limitata) si pentru o comanda de minim 99 ron puteti sa alegeri un alt cadou - apa de toaleta cu lacramioare sau setul esarfa si colier roz. Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare de peste 99 ron.

http://ttap.co/18oSXVq

La o comanda de minim 50 ron puteti sa luati setul format din doua geluri de dus cu cafea si mini gelul de dus cu vanilie la 15 ron. Gasiti toate detaliile ofertei aici. Am vazut pe site si cateva produse noi: Moment de Bonheur L'Eau (il gasiti aici la oferta cu reducere de 36%), apa hidratanta pentru corp, oferte cu reduceri mari - le gasiti aici (Bazarul de Primavara) si multe alte chestii care mi-au placut.

http://ttap.co/18oSXVq

Costurile de transport s-au marit la 15 ron (in loc de 12 cat era inainte), insa coletele vor fi livrate prin curier in 2-4 zile de la validarea comenzii. Nu stiu daca e bine sau nu, tinand cont de cost.

Va tenteaza? Aveti de gand sa va luati ceva?

33 de comentarii

  1. Pe mine ma tenteaza fff tare oferta, pentru setul de gel de dus si crema de corp cu lacramioare pe care vreau sa le incerc de cand au aparut si nu mai ajung. Plus ca n-am mai dat de mult o comanda la ei. Pe de o parte partea cu curierul e ok pt viteza de livrare, dar costul suplimentar...ehh.:)) Sa vedem daca o comit au ba luna asta. Nu stiu exact ce as vrea si ce nu, dar avand in vedere ca vine si mama la mine saptamana viitoare e foarte posibil sa punem de o comanda comuna si atunci eu ies in avantaj ca pastrez cadourile!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place combinatia din mintea ta, eu am dat o comanda saptamana trecuta dintr-un catalog, asa ca ma mai gandesc. :))

      Ștergere
  2. Eu am primit ieri un pachet de la ei, dar ma tenteaza foarte tare si oferta asta...si cea pe care am primit-o prin posta . Am primit si o mostra cu noul parfum si imi place mult de tot, chiar nu ma asteptam :) .Imi doresc si noile geluri de dus exfoliante .Prea multe tentatii :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu trebuie sa primesc zilele astea, mi-am comandat gelul ala exfoliant cu vanilie. Am primit si un mostre de parfum, dar nu stiu unde le-am pus, asa ca n-am apucat sa-l miros.

      Ștergere
  3. Tentanta oferta!
    Stii cumva ,daca vine o oferta in posta personalizata, cu numele meu, doar eu pot face comanda? Daca i-as da codul si unei prietene ar putea face si ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar tu poti face comanda - cred ca si scrie pe catalog ca se poate da o singura comanda.

      Ștergere
  4. Eu am primit o oferta in posta : la orice comanda rapida un rimel si la cele de peste 39 lei , Comme un evidence si in brosura este noul Moment de Bonheur si mor de curiozitate sa stiu cum miroase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu oferta aia, am profitat si eu de ea. :)

      Ștergere
    2. buna . sint si eu fana produse YVES ROCHER de citiva ani buni. poti lasa aici nr ofertei? as dori sa fac si eu o comanda. multumesc

      Ștergere
    3. Nu ai nevoie de nici un numar de oferta (ca nu exista), oricare link din postare te duce direct la oferta.

      Ștergere
  5. Camelia, miroase foarte fresh parfumul, a mere verzi si este perfect pentru perioada asta
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, cand vin de afara caut esantioanele primite, ca ma tenteaza ce mi-ai zis :))

      Ștergere
  6. Hei, fetele! Daca am dat comanda online si vine prin curier Cargus, trebuie sa platesc suplimentar? Am dat o comanda de un milion si ceva, deci taxele de transport sunt 0. Va trebui sa mai platesc ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comenzile de peste 99 ron beneficiaza de transport gratuit, nu mai platesti nimic.

      Ștergere
  7. Eu am profitat de o oferta prin mail si astept sa soseasca. Mi-am luat So Elixir Purple care era redus la 119 ron si ca produs la un leu am optat pentru Tendre Jasmin, ca tot mi-era dor de el si Secret D'Essence Neroli nu il aveau pe stoc la 50 ml (sper ca nu il scot de pe piata).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. So Elixir Purple il am si-mi place, dar il folosesc cand e mai frig, si am si Tendre Jasmin, dar nu l-am folosit ... inca. Cu ce ti se pare ca seamana?

      Ștergere
    2. Tendre Jasmin e un parfum floral ce tinde spre dulceag dar nu foarte, e un mai greu/tare (iasomia insasi nu are un parfum usor) decat parfumurile florale (de exemplu Moment de Bonheur) si consider ca e o optiune potrivita pt cele care vor parfumuri tari dar totusi florale. Mie imi place sa-l port in serile/noptile de vara. Vara trecuta a fost parfumul meu de seara.
      Eu asa il percep.

      L-am mirosit intr-un magazin YR si parca am avut o revelatie auntci: parfumul de iasomie mult cautat l-am gasit in sfarsit intr-un parfum! Ei bine nu, sticla comandata nu era ca cel mirosit in magazin: miros suav dar totusi pur de iasomie.

      Asa mi s-a intamplat si cu So Elixir Purple.

      Dar mie tot imi plac.


      Mihaela I.

      Ștergere
    3. Oferta cu un produs la 1 leu e noua sau e ceva mai veche?

      Mihaela I.

      Ștergere
    4. Tendre Jasmin seamana foarte bine cu Glam Jasmine de la Michael Kors, insa Tendre Jasmin mi se pare mai reusit, se simte mai bine iasomia (eu cel putin asta prefer). L-am incercat pe un blotter pe cel de la Michael Kors si tot incercam sa imi dau seama de ce imi e atat de cunoscut. Revenind la Tendre Jasmin, mi se pare o iasomie cremoasa, eleganta, putin dulceaga, nu e in niciun caz un parfum verde.

      Ștergere
    5. Mihaela, a fost o oferta inainte de 1 mai cu un produs la 1 leu pentru o comanda de 99 de lei pe care am primit-o pe e-mail. Au mai avut-o si in trecut.

      Ștergere
    6. Eu am avut o varianta mini si stiu ca mi-a placut si am primit cadou la o comanda si sprayul Tendre Jasmin si mi s-a parut diferit fata de ce port eu dar intr-un mod care mi-a placut. Si am profitat la o oferta si l-am ales cadou, dar n-am apucat sa-l incerc nici pana acum, dar cred ca ma duc si-l scot din dulap sa vad ce poate. :)

      Ștergere
  8. E foarte tentanta oferta de luna asta, sigur voi profita si eu. Mie imi place laptele de corp cu bronzare progresiva, iar luna asta e la reducere (29 lei, in loc de 42). In plus, oferta de 3 produse la 40 lei (plus sacosa) contine multe produse tentante, nu doar sampoane si geluri de dus. Nu m-am hotarat inca daca aleg setul de lacramioare sau un fard de obraz. As da mai multe comenzi, sa primesc toate cadourile :-)
    Am o intrebare legata de transport: daca valoarea comenzii depaseste 100 lei, vine prin curier fara sa ma achit taxa de transport (la fel ca si in cazul Postei Romane), nu?

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, nu mai platesti nimic la transport, e acelasi lucru ca la ofertele dinainte cu posta. Sunt o gramada de tentatii, de multe ori am vrut si eu sa comand un fard de obraz, dar mereu am amanat. :)

      Ștergere
  9. Pai, ai acum ocazia sa-l "comanzi" free of charge :-). Eu am avut o trusa de farduri YR, ce continea 3 mini-truse; cele 3 farduri de obraz din trusa nu m-au dat pe spate, nici cele pentru pleoape. Insa, fardurile oferite cadou sunt din gama Couleurs Nature, deci ma astept sa fie foarte calitative (am avut rujuri, pudra compacta si pudra pulbere, si ma declar incantata de ele).
    Zau ca as da 4 comenzi: vreau setul de lacramioare, cele 2 farduri de obraz si setul de genti. In alte luni ofertele YR sunt de toata jena, chiar nu-ti vine sa comanzi; si-acum, nu stii ce sa alegi...

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, trusele in general nu-s asa bune ca produsele individuale, cel putin eu asta am observat, stiu ca am citit niste reviewuri bune pentru blushul piersica, d-aia ma si tenta.

      Ștergere
  10. Mihaela, nu are cum :)
    Eu am testat si in magazin parfumurile si crede-ma ca au acelasi miros ca si cele primite prin posta . Probabil in magazin ai testat mai multe si tocmai de aceea percepi mirosul altfel .Nu pot sa-mi explic altceva , pentru ca aici nu este vorba de mai multe firme diferite sa poti crede ca sunt fake parfumurile, e vorba de aceeasi firma.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred asta, insa e posibil ca testerul din magazin sa fi fost vechi si expus la lumina si sa-si fi schimbat mirosul si de aici problema.

      Ștergere
  11. Camelia, sa-mi zici si mie daca-ti place noul parfum, sunt tare curioasa :)
    Apropo..gentuta pentru plaja care am primit-o cadou este foarte frumoasa si de calitate,chiar nu ma gandeam ca o sa-mi placa :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca-mi place (spre surprinderea mea pentru ca Moment de Bonheur nu ma incanta deloc), mi se pare foarte fresh, imi tot miros incheietura si desi e destul de slab (servetelul nu a fost foarte umed) imi da o stare de bine. Am si eu cateva genti reusite de la ei, insa de acum ceva ani, in ultima vreme n-am mai ales genti la comenzi.

      Ștergere
  12. Nici eu nu sunt fana Moment de Bonheur, tocmai de aceea am ramas surprinsa ca imi place noua varianta.La fel ca tine, nu am mai comandat genti de la ei de foarte mult timp, dar geanta pentru plaja mi-a placut pt ca era foarte colorata . Este destul de mica si vara poate sa fie purtata si la o plimbare prin parc, de ce nu ? :)
    Aveai dreptate cu ce ai spus mai sus...am patit si eu cu apa de toaleta Jadore, testerul era expus la lumina si din cauza asta avea un miros total diferit.Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar pare interesant parfumul - asa la prima mirosire, mie nu mi se pare ca are nimic din Moment de Bonheur, probabil ca marul face diferenta. Oricum ma tenteaza. :)

      Ștergere
  13. Pentru Anamaria si Camelia

    ... ba are cum! Yves Rocher venise la mine in oras cam de 1 luna, deci nu cred ca aducea testere vechi... Tot pe atunci m-am abonat la ei si inca nu stiam produsele si parfumurile doar vag.
    Atunci am mirosit So Elixir Purple (e vorba deperioada cand a aparut), mi-a placut si aveau o cutie cu mini parfumele: So Elixir Purple, Comme un evidence, Vanille Noir (nu imi place) si Mom de bonheur (preferatul meu dintre toate parfumurile YR, purtat vara) si mi-a placut foarte mult SE Purple si l-am luat saptamana aceea la o oferta pe email. Si nu, nu era acelasi.

    Tot cautand pe site dupa parfumuri, am vazut ca exista ceva cu iasomie si cu prima ocazie cand am ajuns la magazin (asta cam la 3 luni de la deschidere) l-am mirosit.
    De atunci le-am mai avut de 2-3 ori si parfumurile sunt identice cu primul exemplar cumparat.

    Deci, ideea era nu ca parfumurile sunt fake, ci ca testerele si mini-urile sunt mult mai fine, mai intense si mai reusite.

    Pentru Anca

    Cum e laptele autobronzant? Eu sunt fan bronz si ma dau cu autobronzant si inainte de bronzare (primavara, nu inainte de stat la plaja ca nu se mai prinde nimic) si dupa ce ma bronzez ... ca sa am un bronz si mai intens si sa tina mai mult.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, eu nu am spus nimic de testere vechi sau fake, ci de faptul ca un parfum expus la anumite conditii (caldura/ soare/ lumina) isi schimba consistenta si implicit mirosul, nu a contestat nimeni ce-ai spus tu, ci ti-am spus ce banuiesc eu.

      Ștergere