Mici mari cumparaturi

24.5.14

Am profitat de oferta de pe feelunique.com de care v-am povestit acum ceva vreme si mi-am luat cateva produse pentru par - cred ca asta e una dintre cele mai reusite "afaceri" facute de mine on-line. Mi-am luat masca Absolut Repair si Mythic Oil de la L'Oreal Professionnel si Recovery Kit de la Bed Head (Tigi). Au fost la oferta la 5 lire, eu am avut un voucher de 5 lire, deci am platit in final 10 lire pe toate (transport gratuit).




Oferta de ieri in schimb (desi am anuntat-o cu surle si trambite) nu m-a incantat deloc, se punea lua un singur produs la o lira, singura care m-a tentat a fost o pensula de la CID pe care am ratat-o pana m-am uitat pe site. Ca sa compensez cumva mi-am luat un toner de la Kinara, dar o sa vi-l arat cand ajunge.

Imi doream de ceva vreme sa iau ceva de la Bath and Body Works (am avut acum niste ani cateva produse trimise de o prietena, dar nu-mi mai amintesc detalii) si mi-am facut hatarul. Nu cred ca mai mira pe nimeni obsesia mea pentru vanilie, asa ca vanilie sa fie - crema de corp Black Raspberry Vanilla miroase demential, e genul de aroma care te fascineaza si da dependenta - daca va plac aromele subtile nu e pentru voi. Nu va spun mai multe acum ca sigur o sa merite o postare separata la cat de mult imi place. Gelurile antibacteriene sunt tot cu vanilie (Warm Vanilla Sugar si Vanilla Berry Sorbet - nu pot sa va spun cat de fresh si delicios e ultimul) si la prima mirosire imi plac de mor. De abia astept sa le incerc.

Produsele le-am luat de pe pagina de Facebook Bath and Body Works Romania (marti am discutat ce vreau, seara mi s-a expediat coletul si ieri l-am luat de la posta), ii recomand cu incredere daca va doriti ceva. Urmatoarea mea achizitie sigura va cuprinde si o lumanare ca prea sunt curioasa si nu e bine sa raman asa.


Saptamana trecuta m-am vopsit cu Loncolor pentru prima data in viata mea (cred) - luasem 2 tuburi la oferta cu 10 ron acum ceva vreme - si sunt incantata de rezultat. Parul meu este foarte negru (nu credeam ca se poate), matasos, firele albe sunt acoperite in totalitate si la prima spalare nu mi s-a parut ca a curs foarte rau din par. Asa ca am luat aceeasi combinatie din nou - la cat de repede imi creste parul va trebuie sa ma vopsesc iar luna viitoare. Am dat pana in 11 ron in Kaufland.


Am primit de la produsecosmetice.ro oja She's Pampered de la Essie (da, eu chiar am ales o oja rosie - dar un rosu cu subtonuri albastre care stiu sigur ca o sa-mi placa), sprayul de camera si betisoarele parfumate cu vanilie si cocos (da da, ati citit bine - cocos, mi-am luat inima in dinti - vinovat este spumantul cu ylang ylang si nuca de cocos de la Dresdner care imi place mult, il gasiti aici). O sa va povestesc de ele cu alta ocazie.



Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada?

17 comentarii

  1. Sunt curioasa de produsele de la Bath&Body works. Daca tot ti-ai cumparat si tu, am sa fac si eu "pasul cel mare" si am sa-mi cumpar si eu 4 geluri antibacteriene, dintre care unul si cu vanilie, ca ai vorbit prea frumos de mirosul de vanilie al acestor produse si m-ai facut foaaarte curioasa! :D
    te pup si sa le folosesti in continuare cu placere!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere! E superba oja de la Essie :)
    Si eu am fost dezamagita de oferta cu 1lira de pe feelunique.. pana la urma nu mi-am comandat nimic. Luni in schimb, am profitat de reducerea de 50% la produsele Sanctuary SPA si am comandat doua seturi ca sa le fac cadou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, acum nu prea-mi place de tine :)) Ma ofer la oferta Sanctuary SPA, am vrut si eu 2 seturi si pana m-am uitat unul dintre ele nu mai era si n-am mai luat nimic. Weekend frumos :)

      Ștergere
    2. Eu m-am trezit pe la 6 in ziua respectiva si pana a intrat oferta mi-am ales :)) Azi am avut insomnii si vazand ca ti-ai luat Montagne Jeunesse, mi-am luat si eu. Weekend placut in continuare!

      Ștergere
    3. Si eu stiam ce seturi sunt, m-am uitat la ce vreau, dar m-am apucat sa fac nu stiu ce si a disparut unul din ele. Eu n-am incercat nimic de la Montagne Jeunesse (din cate imi amintesc), curiozitatea a batut ratiunea. Duminica placuta si tie. :)

      Ștergere
  3. Tentante achizitiile tale, sa le folosesti cu mare drag .
    Foarte curioasa sunt de produsele de la Bath&Body works , am auzit numai lucruri bune despre ele , asa ca astept cu nerabdare un review la crema pentru corp . Eu prefer servetelele antibacteriene , nu-mi plac gelurile .Eu m-am rasfatat cu noul parfum Dolce de la D&G , care miroase super si are o sticluta frumusica foc :)
    Sa ai un weekend frumos .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l folosesti cu placere, eu incerc sa ma tin departe de tentatii parfumate, am prea multe adunate. Duminica placuta si tie :)

      Ștergere
  4. Tocmai am primit coletul de la Yves Rocher. Printre altele mi-am luat un demachiant (Velvety Cleansing Milk) detoxifiant , cu 3 tipuri de ceaiuri dar care miroase ingrozitor... Mie mi se pare ca miroase a lipici, a aracet... nu stiu cum sa descriu mirosul. Pe față este foarte placut, nu lasa pelicula grasa dar eu, una, nu o sa il pot folosi in continuare. Mare ghinion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am demachiantul ala si nu are nici pe departe mirosul de care zici tu - sfatul meu: suna la Yves Rocher, spune-le ca miroase foarte urat si o sa-ti trimita altul.

      Ștergere
  5. Mi-am luat un balsam de buze cu nuca de cocos :)) Saptamana trecuta nu-l aveau si nah..trebuia sa rezolv problema urgent!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa le folosesti pe toate cu placere :)
    am primit si eu pachetelul de la produsecosmetice.ro si am ales 3 glossuri, o paletuta Esprit si un gel de dus cu aroma de caramel. Cu astea ma rasfat in perioada urmatoare :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, m-am uitat si eu la gelul de dus si era cat pe ce sa-l iau, dar m-am gandit ca deja exagerez cu atatea geluri de dus. :)

      Ștergere
  7. Vai ce imi faci! Bath and Body Works imi bantuie visele de cand ma uit la gagicile de pe Youtube. Vreau lumanaaari lumanaaaari cat pentru un piroman!:)) Mai ai aici inca un fan vanilie asa ca iti imaginezi cat ma chinuie tot ce vad pe aici. Mythic Oil e pe lista de incercat de ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doar 60 ron (si zic doar gandindu-ma la preturile de la Yankee Candle). Nu-ti mai zic cum miros ca ma injuri. :)

      Ștergere
  8. am reusit sa comand acest produs online si vreau sa precizez ca sunt foarte multumita de el. recomand cu incredere acest produs.

    RăspundețiȘtergere