Cum sa te simti frumoasa cand ai o dimineata proasta ...

22.5.14

Mi se intampla uneori sa ma trezesc dimineata cu o stare proasta pe care nu stiu de unde s-o iau, ma trezesc, ma uit in oglinda si nu-mi place nimic din ce vad  Nu ca m-as fi uratit de pe o zi pe alta, nu ca nu ma accept pe mine, pur si simplu am o zi in care ceva nu-mi da pace si am nevoie sa ma simt frumoasa. Am patit-o zilele trecute ...


Incerc sa fac putina miscare - fie ca ies cu cainii afara, fie ca pun muzica si incerc sa dansez putin, fie ca incerc pur si simplu sa fac cateva exercitii (insa recunosc ca asta se intampla rar desi ar trebui sa fie cu totul altfel). Orice aleg e ceva care sa-mi puna sangele in miscare si sa ma faca sa ma simt vie.

Ori iau in mana o revista si ma uit pe poze pana gasesc una care sa ma inspire, ori aleg Youtube si caut un video care stiu ca o sa ma faca sa ma simt bine si o sa-mi dea o idee. Acum cateva zile am vazut un machiaj misto intr-o revista, am dat drumul la muzica, am aprins o lumanare parfumata si am inceput sa ma joc cu culorile desi n-aveam de gand sa ies din casa. Cand am terminat zambeam ...

Dupa care mi-am cautat ceva de imbracat in care sa ma simt bine ... daca stiti ca aveti o parte a corpului care va avantajeaza folositi-va de ea, o sa va dea imediat o stare de bine si o sa va simtiti mai sigure pe voi. Dupa ce m-am imbracat, mi-am arajat parul si mi-am dat seama ca am chef sa plec undeva, ceea ce am si facut.

Si dimineata nu se anunta deloc promitatoare ... asta fac eu, voi cum procedati?

16 comentarii

  1. Eu de obicei cand ma trezesc cu fata la cearceaf, ca sa ma mai inveselesc ma dau cu un parfum nou (din dulapul fermecat :D) si cu un ruj puternic. Daca tot nu-mi trece pana ajung la birou, citesc mail-ul, blogurile si de obicei gasesc acolo ceva care sa ma binedispuna. Felicitari pentru nominalizarea de la Digital Divas http://2014.digitaldivas.ro/8.php#top !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, eu nu prea port culori puternice pe buze, insa e o varianta foarte buna. :)

      Ștergere
    2. Astazi eram deprimata si tot ascultand muzica pe youtube, am dat peste asta:
      https://www.youtube.com/watch?v=B-2IEMp23Ik
      Am plans de-a dreptul :)) M-am gandit la tine, poate te ajuta in diminetile acelea :D Are si propriul canal domnisoara in caz ca vrei mai mult (inclusiv coregrafii). Mie una imi aminteste de copilarie :))) Weekend placut!

      Ștergere
  2. eu beau cafea si urmaresc vloguri in timp ce iau micul dejun. shaytard sau apriljustintv mereu ma fac sa zambesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-s cam morocanoasa dimineata, ma simt ca un "walking dead", in niciun caz frumoasa. Dar am cateva trucuri: o ceasca maaare de cafea neagra (necesara pentru revenirea la viata a zombie-ului), citit toate blogurile pe care le urmaresc, putin Lookbook (pentru inspiratie), putin Asos (pentru rasfat). Si-mi revin ca prin farmec :-)
    Si daca mai completam si cu o rochita chic, putin machiaj si norocul de a nu ma fi trezit cu parul in toate directiile, am o dimineata super!
    Sportul e cea mai buna varianta pentru inviorare, dar e cam greu dimineata....

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sportul ... cunosc senzatia, eu nu sunt o matinala, n-am fost si nici n-o sa fiu vreodata :))

      Ștergere
  4. Eu beau cafea...chiar ajuta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Beau cappuccino :p
    http://odovenco.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi fac ceva bun de baut, eventual apelez la provizia secreta de dulciuri, lenevesc uitandu-ma la clipulete pe youtube sau citesc un pic. Pe urma ma fac frumoasa, in limita posibilitatilor lasate de natura si incerc sa trec peste pasa. Sau imi iau adidasii in picioare si plec sa alerg. That always works!

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu ce fac daca mor de somn si nu reusesc sa ma trezesc mai devreme? :)) mereu am zis ca joburile trebuie sa inceapa la 11.. sa am si eu timp de mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti faci programul in functie de ora la care te trezesti, eu nu sunt o persoana matinala si nici n-o sa fiu vreodata, nici nu-mi mai bat capul cu asta.

      Ștergere