Cateva accesorii noi

15.5.14

In ultimele saptamani am vazut cateva lucruri care mi-au placut si le-am cumparat. Ba din magazine, ba on-line, in functie de cand si ce-am vazut. Mi-am zgariat perechea preferata de ochelari de soare si, desi mai am multe alte perechi, tot la aia ma gandesc, asa ca am cautat ceva asemanator si care sa nu ma omoara la buzunar. Ma declar multumita pentru moment, am vrut ceva simplu de tot si usor de purtat cu orice, chiar daca ce mi-am luat nu are nici o treaba cu ce am plecat sa caut.


M-am uitat mult timp dupa colierul asta si nu eram deloc decisa daca sa-l iau sau nu, pana intr-o seara cand am zis ca prea multe ganduri strica. L-am luat si imi place, este atat de usor, incat ma bate gandul sa-mi iau si unul colorat. Nu va mai zic ca am dat pe el cativa lei.


Mi se intampla des sa ma imbrac banal si sa scot tinuta din anonimat cu un accesoriu mare, asa ca am zis ca n-o sa-mi strice deloc inelul funda pe care am dat 4 sau 5 ron (luat de pe ebay, bineinteles). Sa vedem cand o sa-l port ca in ultima vreme nu prea m-am atins de inele si cercei.


Si nu in ultimul rand mi-am luat un ceas cu curea bleumarin (in poza a iesit o culoare nu prea reusita, el de fapt arata chiar bine), ma gandeam de mult la unul si in final am zis gata, decat sa-mi stea mintea la el, mai bine il iau si gata, chiar daca stiu ca n-o sa-l port prea des (de la ceasuri ma irit imediat).


Voi cu ce accesorii v-ati rasfatat in ultima perioada?

20 de comentarii

  1. Imi place foarte mult colierul. Eu iar am intrat in febra cumparaturilor pe ebay si mi-am luat 2 coliere si 1 pereche de cercei, astept sa vina :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jade, e atat de usor, daca il prinzi (si sigur il gasesti daca cauti) la o oferta ia-l. :)

      Ștergere
    2. L-am pus in watch list, isi asteapta randul :)

      Ștergere
    3. care varianta vrei sa ti-o iei?

      Ștergere
    4. Light Coffee, mi se pare cea mai versatila

      Ștergere
  2. Sa le porti cu mare placere pe toate! Colierul si inelul cu fundita sunt favoritele mele.
    Si eu imi cumpar foarte des accesorii, pt ca nu trebuie sa scot o gramada de bani din portofel si astfel imi astampar pofta de shopping :))

    PS: Vrei sa facem schimb de link-uri? Eu te-am adaugat deja in lista mea de bloguri. http://ebonyvintage.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Catalina, cand o sa am timp sa actualizez blogroll o sa apari si tu ca te urmaresc. :)

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult colierul. L-am vazut si la noi in magazine la preturi exorbitante. Prin urmare, am incercat sa-l caut pe ebay. Din pacate, cred ca nu am nimerit cuvintele cheie potrivite, caci nu l-a gasit nici dupa indelungi cautari.
    Te rog din suflet, daca ai putea sa-mi dai linkul sellerel-ului tau, I would be forever grateful (si eu ador acest model)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi in magazine sunt niste preturi de toata jena, eu l-am luat de aici: http://www.ebay.co.uk/itm/141188299127?var=440255353830&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649.

      Ștergere
  4. toate sunt foarte dragute, sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragute sunt toate! Sa le porti cu placere :) Eu am primit ceva accesorii cadou de ziua mea, dar inca nu am avut ocazia sa le port. La birou sunt prea lenesa sa ma accesorizez, dar vine weekendul si remediez situatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa porti si tu cu placere (si des) ce-ai primit.

      Ștergere
  6. Sa le porti cu placere! Inelul si colierul sunt preferatele mele.
    Nici nu mai tin minte de cand nu m-am mai rasfatat cu un accesoriu.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu mereu imi iau cate ceva, fara sa fac gaura in portofel. Si tie la fel :)

      Ștergere
  7. Ce frumoase sunt! Îmi place mult colierul dar eu sunt în continuare în faza de coliere, tot cumpăr. Să le poți cu drag! Weekend frumos și liniștit :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu mi-am luat un colier si o pereche de sandale, ambele imi plac foarte mult! Foarte frumoase alegerile tale, le-as purta cu drag pe toate! Pupici!

    RăspundețiȘtergere