Se poate si asa (8)

1.2.14

A inceput sa mi se para un chin sa termin produsele ... ma fortez sa nu incep un produs pana nu termin altul de acelasi fel, dar parca e din ce in ce mai greu; de felul meu sunt curioasa si imi place sa incerc lucruri si produse noi si asta cu "autopedepsirea" nu e buna (mai ales cand in fiecare zi apar tentatii noi). Mda ... sa trecem peste ... nu stiu cand o sa mai vedeti o postare de genul asta pentru ca dupa ce-am facut pozele astea am inceput o gramada de produse ...
 
Produsele de machiaj mi se par cel mai greu de terminat, insa de data asta am dat gata 3: stiloul corector pentru ten si fondul de ten pudra de la Yves Rocher si un ruj de la Victoria's Secret. Daca stiloul mi-a placut mult de tot pentru iluminat zona de sub ochi (am unul nou in sertar, insa inainte vreau sa-l incerc pe cel de la Elizabeth Arden pe care vi l-am aratat aici), fondul de ten nu mi-a placut (acoperire ca si inexistenta, cantitate mica, bine ca n-am dat bani pe el - l-am primit cadou la o comanda). Rujul il am de ceva vreme, nuanta a fost Malibu (nude) si a facut parte dintr-o colectia mai veche in colaborare cu Heidi Klum, mi-a placut si atat.

Am terminat samponul si balsamul din gama Nourish Me Truly de la VO5, mi-au placut, dar parca nu asa mult ca altele incercate (ma asteptam la mai mult de la ele, tinand cont ca se lauda cu keratina si cu multe altele) si un balsam tip spray pentru par vopsit de la Schwarzkopf pe care l-am mai avut si posibil sa-l mai cumpar pe viitor, momentan insa iau o pauza.


Doua roll-on-uri de la Yves Rocher au ajuns si ele la gunoi: cel cu floare de lotus din gama noua cu 0% saruri si alte cele - aproape plin (nu mi-a placut deloc, n-am avut nici un motiv sa-l folosesc, in 2 ore miroseam a transpiratie, mai bine era daca nu foloseam nimic) si cel cu Hamamelis care mi-a placut (l-am luat cu o revista dupa ce-am descoperit ca formula noua este o mare porcarie).


Am reusit sa termin si doua produse pentru ingrijirea tenului de care v-am povestit la sfarsitul anului trecut si care mi-au placut: serul intensificator pentru tineretea tenului de la Yves Rocher si serul antirid pentru ochi de la Mineralium (am avut o problema cu ambalajul de la inceput si in final s-a spart in partea de sus si a fost destul de greu de folosit, insa mi-a placut prea mult ca sa-l arunc inainte sa-l termin - nu a afectat cu nimic produsul, s-a spart partea mov care acoperea tubul cu ser, insa m-a cam enervat)


Acum sunt intr-o faza in care incerc sa termin produsele mini pe care le am, nu ma refer la mostre, ci la variantele trial/ travel size pentru ca vreau sa le scada numarul (nu vreti sa stiti ce e la mine in baie) si sa-mi fac o lista cu ce vreau sa iau un varianta full-size ca sa nu mai stau cu nu stiu cate tuburi/ cutiute incepute (insa la care produse neincepute am va mai dura ceva).

As fi putut sa adaug la postarea astea vreo 2 tuburi de gel de dus peeling si cateva plicuri de sare de baie de la Balea, dar alea deja se repeta si nu are sens.

Voi cu ce produse terminate va "laudati"?

15 comentarii

  1. Sint in aceeasi situatie, am o multime de smacuri desfacute si neterminate. Nu ma pot abtine si tot cumpar !
    Insa anul asta mi-am propus sa termin cit se poate de multe, deocamdata am terminat o crema de la Declare, o marca cu care ma inteleg bine, niste resturi de geluri de dus ( Bübchen, Kneipp, Fenjal ), un sampon extraordinar marca La Vera si o sticla de Bioderma cu care convietuiam de vreo citeva luni. Cred ca sint pe drumul cel bun !
    Color Save il am si eu, bine ca mi-ai amintit sa-l bag "in fata"

    RăspundețiȘtergere
  2. Stateam acum sa ma gandesc cand am terminat ultima data un produs de machiaj si nu-mi amintesc. Cred ca s-a intamplat tare demult. Ar trebui sa-mi mai fac curatenie sa vad ce anume s-a invechit si a ramas nefolosit. Bine macar ca nu mai cumpar impuslsiv...rimelurile fac exceptie :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Zarada, prea multe produse, prea putin timp, eu cu gelurile de dus stau rau de tot (nici nu stiu cate am incepute), dar nici nu ma mai gandesc. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, cat de bine te inteleg :)) asa ma uit cu jind la unele pe care le am in sertar, mai ca-mi dau peste mana sa nu desfac un tub nou :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am aceeasi parere legata de samponul de la VO5. E bunicel, dar si fara el tot aia imi este. :)
    Si asa zic si eu ca produsele de machiaj sunt cel mai greu de terminat; mereu imi vine sa imi cumpar altceva si tot deschid alte si alte produse.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am atatea produse pe care vreau sa le termin...E greu, greu de tot.
    Deodorantul cu Hamamelis l-am avut si eu. Mirosul mi-a placut, protectia e "0". E si primul deodorant pe care-l incerc de la Yves R. L-am luat si eu tot cu o revista.
    Sunt extrem de selectiva cu antiperspirantele (foarte rar folsesc deodorant- le folosesc dupa ce seara imi aplic un produs cu concentratie crescuta de aluminiu iar dimineata, dupa dus, aplic un produs mai slabut deoarece acele produse cu concentratii crescute de aluminiu provoaca rani la nivelul axilei).
    Sunt o persoana foarte emotiva, nu-mi pot permite sa folosesc binecunoscutele produse de pe piata. Mi-am injectat si Botox. Oricum, pe acel deodorant de la Yves Rocher nu te poti baza.
    Sunt curioasa cum sunt rujurile de la Victoria's Secret.

    RăspundețiȘtergere
  7. darlyst, eu aveam asteptati mai mari de la ele, n-au nimic spectaculos :) eu nici fondurile de ten nu-s in stare sa le termin, am prea multe incepute ...

    Carmen, eu n-am avut probleme cu protectia cu cel cu Hamamelis, eu am pielea foarte sensibila la axila si cele de la Yves Rocher sunt printre putinele care nu-mi irita pielea, insa noua formula e o mare porcarie, eu sunt in teste acum si caut altceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a plăcut acel fond de ten mineral de la YR. L-am avut de 2 ori, însă mi s-a părut și mie foarte mic și scump, așa că am trecut pe o variantă mai accesibilă, cea de la Avon.
    Produsele de machiaj chiar se consumă greu, în general, însă nu știu cum am făcut de m-am trezit la început de 2014 cu mai nimic în trusa de machiaj. Parcă s-au terminat toate în același timp. Însă ăsta e un motiv de bucurie, căci am liber să-mi iau produse noi!
    Spor mare în consumarea poduselor travel size!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare tentant :D
    Sa-l folosesti in continuare cu placere
    Te pup, te astept si la mine :*
    http://biutsbi.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. aurora, la inceput parca mi-a placut si mie mai mult, spre final n-am mai vazut nici un fel de acoperire si mi se parea ca il aplic degeaba, m-as intoarce la cel de la Lily Lolo, dar e prea scump, nu stiu cum e cel de la Avon ca nu l-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie deodorantul cu Hamamelis mi s-a parut complet ineficient, l-am aruncat direct dupa prima folosire.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adina, asta demonstreaza inca o data cat de diferiti suntem, eu n-am avut nici o problema cu el :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am încercat să ”ascund” cât mai bine produsele noi și să nu le încep până nu termin ceea ce am deja.Este foarte greu, într-adevăr, curiozitatea asta ne omoară!

    RăspundețiȘtergere