bebe (Young Care) Shower & Shave Cream

15.2.14

V-am aratat gelul asta (pentru dus si ras, daca e sa ma iau dupa denumire) de la Johnson&Johnson din gama bebe Young Care intr-o sesiune de shopping acum ceva vreme. L-am cumparat din Stock Market cu 3,50 ron (gasiti aici lista cu magazinele) dupa ce reusisem sa ma tai la un picior cand m-am ras in viteza intr-o dimineata cand ma grabeam sa ajung la masaj (mi se terminase spuma de ras de la Balea pe care o aveam si am reusit sa-mi fac un semn destul de urat, unul dintre talentele mele, trebuie sa recunosc).

Despre Stock Market v-am mai povestit pe blog. Intru des in cel de pe Vatra Luminoasa (inainte ma duceam in cel din Pantelimon, care s-a inchis - din pacate pentru mine ca mi-era destul de aproape) si rar se intampla sa nu gasesc vreo comoara (am gasit produse VO5, Hermamedicus, Vaseline si multe alte produse aduse din Germania sau UK, iar preturile sunt foarte bune).


Dar sa revin la gelul pentru ras - eu asa l-am folosit, geluri de dus am destule. Miroase foarte bine, este foarte cremos si este perfect pentru ras. Si cam asta e tot.... ce as putea sa spun mai mult despre el? Daca treceti pe langa vreun Stock Market si sunteti in cautare de un produs de genul asta vi-l recomand cu drag.

Voi ce comoara ati gasit in ultima perioada?

6 comentarii

  1. Da, imi aduc aminte de el, pare un produs interesant .Daca zici ca isi face treaba, atunci merita cumparat....sau macar incercat, pretul este foarte accesibil .Iti doresc un weekend frumos.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o sa il cumpar din nou cand se termina, mi-a placut mult. Weekend placut si tie

      Ștergere
  2. La mine in oras nu e. :(
    Vad ca au si magazine online. Asta-i bine. :)
    Nu cunoasteam acest produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca persoanele fizice pot cumpara din magazinul on-line, nu m-am mai uitat cu atentie pe site, dar inainte asa era.

      Ștergere
  3. Mi se pare un produs interesant, pentru cine folosește acest fel de epilare și nu numai.Eu foloseam gelul de ras al soțului, însă acum am renunțat la ras si am trecut la epilator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu pot sa folosesc epilatorul, ani de zile am folosit numai epilarea cu ceara, dar cand ai cate o urgenta lama e cel mai la indemana.

      Ștergere