Preferatele momentului

10.2.14

In ultima perioada am iesit mai rar din casa (ma refer la iesitul de mers undeva, nu la iesit cu cainele la plimbare sau pana la coltul strazii), asa ca m-am si machiat mai rar, insa am observat ca tot intind mana dupa anumite produse, semn ca-mi plac mult ... m-am gandit ca nu e rau sa vi le arat si voua si sa va povestesc un pic despre ele.


Lotiunea micelara de la Garnier (de care v-am povestit aici) imi place si o folosesc zilnic, ceea ce n-am facut cu nici un produs de genul asta pana acum. Imi place s-o folosesc dimineata sa-mi curat tenul, imi place s-o folosesc pentru demachiere, imi place si atat. Serumul Rosaliac Ar Intense de la La Roche-Posay l-am primit pentru testare si il folosesc zilnic (o sa revin cu o postare detaliata despre el pentru ca sunt si lucruri care-mi plac si care nu-mi plac), crema de ochi Evening Primrose de la Korres e pe terminate si o sa incerc s-o gasesc iar la un pret bun (pe asta am luat-o intr-un set la o oferta de pe StrawberryNET) pentru ca mi-a placut si este foarte usoara, iar Serum Face Lift (Hyaluronic Acid + AHA) de la Floritene este un produs incercat recent, dar care imi place.


In ceea ce priveste machiajul, fondul de ten Gingers & Vitamins si pudra Wild Rose de la Korres (ambele luate tot de pe StrawberryNET la oferta acum ceva vreme) au fost singurele pe care le-am folosit, de multe ori am folosit pudra singura neavand nevoie de cine stie ce acoperire. Buffing Brush (pe care nu prea am folosit-o deloc pana acum) si Expert Face Brush de la Real Techniques (pensula mea preferata pentru fond de ten - puteti citi aici mai multe despre ea) au fost si ele folosite aproape zilnic. Un alt produs de la Korres (Zea Mays Blush in nuanta Peach) si glossul Mega Shine de la NYX in nuanta Sweet Heart sunt celelalte doua produse dupa care am intins mana cel mai des.


Parfumul Vanille Noire (si laptele de corp din aceeasi gama) de la Yves Rocher este singurul pe care l-am folosit, mi se pare perfect pentru vremea asta si il prefer oricarui alt parfum cand e frig. Iar ultimul produs pe care l-am folosit des este Blow Dry Lotion Root Booster de la John Frieda (o gasiti pe feelunique.com) care imi place la nebunie si simt ca-mi ingroasa firul de par si astfel parul are volum zile la rand. Trebuie neaparat sa-mi iau si samponul si balsamul din gama asta.

Astea sunt produsele folosite constant in ultima perioada, voi ce preferate aveti in momentul asta?

17 comentarii

  1. Tot zic ca imi cumpar apa micelara si uit, chiar vreau s-o incerc si eu. Am un gloss de la Nyx din aceeasi gama si sunt foarte multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie tot Vanille Noir mi se pare ca se potriveste perfect cu vremea de afara :) pe pielea mea aduce usor a parfum de coniac fin si imi place la nebunie :)
    Laptele de corp nu l-am incercat inca, mereu mi s-a parut cam scump...

    RăspundețiȘtergere
  3. Alice, o sa-ti placa sigur daca apuci s-o iei, mai am si eu vreo 2 glossuri Mega Shine si-mi plac.

    clarra, eu l-am primit cadou la o comanda si asa am apucat sa-l folosesc, nu stiu daca l-as cumpara pentru ca nu sunt constanta in folosire :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ma gandeam ca trebuie sa gasesc un produs eficient pentru volum. Acum, ca am citit la tine despre Blow Dry Lotion, ma cam mananca degetele sa plasez o comanda pe feelunique. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iuliana Alina, si eu am cateva produse in cos si ma tot uit la ele - daca nu ai dat comanda pana acum pe site iti pot trimite o invitatie pe mail care iti ofera o reducere de 10% la prima comanda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc din suflet, Camelia! Ar fi minunata reducerea de 10%, doar ca nu sunt la prima comanda. Sunt sigura insa ca ai reusit sa tentezi si alte fete, carora le-ar prinde bine discountul. O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu trebuie sa incerc lotiunea micelara de la Garnier , m-a tentat din momentul in care am citit postarea ta despre acest produs .Favoritele mele in acest moment sunt : crema hidratanta cu vitamina E si efect de iluminare a tenului de la TBS , parfumul Daisy pe care il iubesc . Nou intrat in rutina mea este rimelul de la Physician's Formula pentru voulm .Imi place foarte mult, face ceea ce promite si cel mai important aspect pentru mine, este ca nu irita ochii. Bine....lista continua dar nu vreau sa ma intind :) . Am testat multe produse noi perioada aceasta . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iuliana Alina, si tu la fel :)

    Anamaria, eu nici pana in ziua de azi n-am apucat sa incerc Daisy, desi mi-a starnit de mult curiozitatea. La cel verde te referi de la Physician's Formula? Ala cu tubul ciudat?

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, Camelia...la cel cu tubul ciudat dar varianta roz . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anamaria, il stiu, dar nu l-am incercat, o zi frumoasa sa ai si o saptamana si mai si :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac si mie produsele de la John Frieda ! :) Sa le folosesti in continuare cu multa placere si sa ai o saptamana frumoasa, te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Ador pensulele RT! Le am doar cele pt fata dar sunt suuuper ♥

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma regasesc si eu in unele din produsele tale! Tocmai am postat si eu favoritele. As vrea sa testez si eu crema aia de ochi de la Korres, o sa pandesc Strawberry-ul :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Maine dau si eu o fuga la Auchan sa iau micelara Garnier, iar pensulele RT le am si le ador :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Incognito Fashion, la fel si tu :)

    Maria, nici eu nu le-am incercat pe cele pentru ochi, dar nici nu prea ma tenteaza.

    Diana, cred ca poti gasi niste mostre si pe ebay, cu putin noroc.

    Georgiana, o sa-ti placa, e buna si ieftina :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Loțiunea aceea micelară este in capul listei de cumpărături, abia aștept să o iau.Vreau și eu loțiunea pentru volum, sau mai bine zis, vreau orice îmi poate oferi volum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ti-o iei, o sa-ti placa, eu nu ma omor dupa lotiunile micelare, insa asta chiar imi place. eu mi-am comandat si sprayul din aceasta gama, chiar sunt curioase ce rezultate o sa vad daca le folosesc impreuna.

      Ștergere