Vorbe & zambete

23.10.13

Am avut niste zile agitate si parca nimic nu mi-a iesit asa cum imi doream si asta m-a demoralizat putin (mai ales ca in jurul meu vedeam numai oameni cu probleme si parca se tot repeta aceeasi situatie), dar a trecut repede ... mi se intampla rar sa nu vad nici o solutie, dar dupa ce trece momentul mai putin fericit imi dau seama cat de norocoasa sunt ca de fiecare data ma ridic si mai puternica si pot sa multumesc pentru ceea ce am si sa vad mai departe de probleme. Ma bucur de fiecare moment pe care il traiesc ... desi nu sunt in cea mai buna perioada a vietii mele. 

Am incercat sa petrec cat mai mult timp cu Bella si am prelungit plimbarile de seara, de fiecare data ma minunez cat de intelegatoare si ascultatoare poate sa fie, reuseste sa ma uimeasca si acum dupa 10 ani si nu incetez sa multumesc pentru ca exista in viata mea. 

Poate va amintiti ca acum aproape 3 saptamani am gasit pe strada o catelusa pechinez, n-am putut sa trec pe langa ea si sa o las acolo, am luat-o acasa (n-a fost deloc usor tinand cont de cate animale am eu deja) sperand ca este pierduta si o sa ii gasesc stapanul, lucru care nu s-a intamplat. Ceea ce ma face sa cred ca a fost abandonata. N-o sa pot intelege vreodata abandonul (sub orice forma ar fi el), insa nu vreau sa incep o discutie despre asta ... vi-o prezint pe Alma, noua membra a familiei.


Stiu sigur ca nu aveam nevoie de "complicatia" asta in viata mea (si asa prea agitata), dar n-am sa pot vreodata sa intorc spatele unei fiinte care are nevoie de ajutor, cu atat mai putin cand e vorba de un catel care nu cantareste nici 3 kilograme si care e disperat dupa afectiune. Din prima clipa s-a comportat ca si cum a ajuns acasa si, desi nu aveam nici o intentie sa o pastrez, ne-a aratat ca locul ei e langa noi. Asa ca ramane.

Astazi am primit o surpriza frumoasa din partea celor de la Nestle Romania - inghetata mea preferata (cookies & cream) si cea pe care doream s-o incerc si n-am apucat in vara (yogurt & forest fruits). Cum dar din dar se face rai inghetata a fost deja impartita si se vor bucura de ea si cei din jurul meu. Oricum surprizele de genul asta sunt cele care imi bucura sufletul si ma fac sa zambesc din inima pentru ca sunt lucruri simple fara urma de interes.


Sa aveti o zi frumoasa!

22 de comentarii

  1. Sa va traiasca noua membra a familiei, sa fie sanatoasa si sa se integreze armonios printre voi! Mi-a adus lacrimi in ochi aceasta postare, zau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un lucru bun este rasplatit mereu ...si mereu dupa furtuna iese soarele !O zi buna si mai multe surprize placute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica, multumesc, lucram la asta, e greu ca exista gelozia din toate partile :)

    Maria, afectiunea ei e suficienta, o zi frumoasa si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. stii, imi place sa-ti citesc articolele de suflet pentru ca mi-aduc si mie o pace sufleteasca inexplicabila :) ma bucur pentru noul membru al familiei tale - sper sa-ti aduca zambetul pe buze cat mai des!

    RăspundețiȘtergere
  5. clarra, sa stii ca si eu simt o implinire (chiar daca am atatea probleme) si cred ca asta se simte in ceea ce scriu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu m-am indragostit de mititica asta de pe Facebook, cred si eu ca o pastrezi. Sunt sigura ca te va rasplati pentru decizia ta, eu ma topesc de drag cand ajung acasa si sunt intampinata cu mieunaturi pe toate solfegiile posibile :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Alice, s-a lipit de mine din prima secunda in care am luat-o, e foarte dragastoasa si educata, mi-a fost greu sa cred ca nimeni nu ii duce dorul, dar soarta a decis altceva ... n-a aparut ea degeaba in calea mea, avem ceva de trait impreuna :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de frumoasa este Alma , ai un suflet tare bun Camelia, este o norocoasa ca ai gasit-o tu. Sa va bucurati de ea cu drag. Vazand ce raspuns ai dat unei cititoare ,(chiar asta vroiam sa intreb...daca Bella nu este geloasa) :) mi-am dat seama din acel raspuns ca este.Poate la inceput....dar cu timpul se va obisnui si ea , sunt sigura.
    Cat despre inghetata.....aoleeu cata inghetata ai primit :) foarte frumos gestul si dulce :) .In legatura cu acest subiect, citind la tine pe blog despre inghetata Mcennedy , normal ca eram foarte curioasa de ea...si cu timpul am incercat toate felurile.Cea cu banane ramane preferata mea , este atat de delicioasa. Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  9. Anamaria, dupa ce-am gasit-o (fusesera cateva nopti friguroase si ea ratacise pe strazi - era racita) vorbeam cu un prieten si ma minunam cum de-a rezistat un catel atat de mic pe strada si un prieten mi-a zis scurt "stia ca o s-o gasesti" ... cred ca asta spune tot.

    E geloasa Bella, mai ales ca Alma e micuta (are pana in 2 ani) si are foarte multa energie si isi cam baga nasul pe unde nu trebuie, insa Bella este un caine deosebit - a tolerat toate animalele pe care le-am adus eu acasa de-a lungul timpului (si au fost multe), va fi bine in final. Momentan pe Alma o car dupa mine la munca zilnic (in cusca unei pisici - ca sa-ti dai seama ce mare e).

    Cat despre inghetata eu am incercat-o doar pe cea de care am scris, dar am tot citit de cea cu banane si o s-o incerc si eu candva. Insa tot asta de la Nirvana ramane inghetata mea de suflet (daca exista asa ceva), asa ca m-am bucurat mult cand am primit-o azi. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare dreptate a avut prietenul tau . Chiar asa a fost sa fie.Catelusii pechinezi sunt mici si cand sunt adulti.....imi dau seama cat de mica e Alma, pui fiind ..Despre Bella stiu ca este un caine deosebit, din cele povestite de tine pe blog . Eu o ador fara sa o cunosc :) .
    ps: cu prima ocazie am sa incerc si eu inghetata Nirvana , normal ca m-ai facut curioasa :) . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumusica e Alma! A primit si ea o portie de inghetata?

    RăspundețiȘtergere
  12. Anamaria, mai sunt cateva sortimente interesante la Nirvana, eu iti recomand Cookies & Cream, sunt sigura ca o sa te fascineze :)

    Anca, nu :) (dulciurile sunt periculoase pentru catei - in schimb ea a lipait niste lapte batut, merge pe post de inghetata la catei)

    RăspundețiȘtergere
  13. vezi se zice mereu ca daca tu vei darui cu o mana vei primi inapoi cu doua manii ,putine persoane sunt ca tine asa ca eu sincfer te felicit pentru ca ai grija de aeste biete animalute eu sunt cu pisicutele si am noroc de vecina mea de la partier ca ma ajuta dar ce pot fac cu mare drag si placere pentru orice finta ... sa te indulcesti cu pofta nu am incercat aceasta inghetata daca miar trimite si mie cateva lingurinte pe fundul cutiei sa vad cum e ce bine ar fi ca iubesc inghetata ..

    RăspundețiȘtergere
  14. Esti incredibila, ma uimesti cu gesturile tale frumoase si ma faci sa ma intreb de fiecare data: oare eu ce as fi facut? Sa va bucurati unii de altii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu cred ca Alma a ajuns exact unde trebuie! Pur si simplu locul ei era langa tine si trebuia sa va intalniti!
    Referitor la probleme, ma bucur ca acum esti bine si ca ai gasit puterea sa mergi mai departe!
    Cat priveste inghetata, nu pot sa nu spun: "Mamaaaaa, cata inghetata!". Mi-ai facut asa o pofta! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce simpatica e Alma, un nume potrivit pentru un sufletel adorabil, va doresc o convietuire armonioasa, doar acasa gasim linistea si dragostea care ne incarca bateriile :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Claudia Choice, nu stiu cat de mare e, dar animalele au loc aparte acolo.

    claudia_mami, daca ai ocazia sa incerci inghetata, e altceva decat inghetata din comert.

    Gabriela, cand n-o sa mai fiu capabila sa simt compasiune si n-o sa mai fiu in stare sa ajut, viata n-o sa mai aiba sens.

    Deea, probabil, d-aia am si luat lucrurile cum au venit :)

    Mihaela, chiar i se potriveste - cand am luat-o de pe strada s-a lipit direct de mine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma bucur pentru tine, sa savurezi cu spor inghetata.Ma bucur si pentru micul sufletel, care si-a gasit adapost la tine in casa.Sper ca zilelele care urmeaza sa fie mai senine pentru tine si grijile sa se mai risipeasca.

    RăspundețiȘtergere
  19. It's not my first time to visit this website, i am browsing this web page dailly and obtain fastidious data from here everyday.


    My webpage; voyance gratuite en direct ()

    RăspundețiȘtergere