Sesiune de shopping: relax time

6.10.13

Ieri am iesit cu mama la plimbare, am fost la cumparaturi, am intrat in magazine, am plecat cu scopul clar de a-mi cumpara ceva de incaltat, am fost foarte aproape de a lua o geanta si bineinteles ca nu mi-am cumparat nimic de incaltat ... in schimb m-am intors cu ce o sa vedeti mai jos.
 
Am intrat in Bamboo dupa cativa ani (si nu exagerez) si am petrecut ceva timp in magazin uitandu-ma la produse si in final am iesit cu o lumanare cu ceai verde (era la oferta 6,99 ron) si cu niste betisoare parfumate. Cand am vazut Meditation stiam ca le vreau, dar cand am vazut ca au vanilie, musetel si lemn de santal m-am gandit daca vreau doar un pachet sau mai multe.

 
Am intrat la Humanitas sa ma uit dupa o carte si am iesit cu ... patru tarte parfumate de la Yankee Candle: doua Vanilla Lime (v-am spus ca ador aroma asta), Vanilla Cupcake (pe care am mai avut-o si mi-a placut mult) si Vanilla Satin (pe care nu cred ca am incercat-o pana acum). Cu greu am iesit de acolo fara sa cumpar o lumanare mare ...


Am vazut in Auchan acum cateva saptamani un ceai cu caramel si mi-a ramas gandul la el, asa ca astazi am intrat sa-l caut, dar nu l-am mai vazut. In schimb am vazut varianta asta cu vanilie si caramel de la Lipton si n-am rezistat. L-am incercat aseara si mi-a placut.


M-am tot invartit (in Auchan) sa gasesc raftul cu lumanari parfumate in speranta ca am sa gasesc lumanarile in borcan de la Bolsius. Si le-am gasit si am gasit exact ce cautam - French Vanilla, asa ca am plecat multumita de acolo.


Sprayul de camera Vanilla Grass l-am luat la inceputul anului dintr-un magazin 1Banut si de atunci nu l-am mai vazut nicaieri, dar am continuat sa ma uit dupa el pentru ca miroase demential ... pana azi cand am gasit unul ratacit intr-un magazin si n-am ezitat. Crema de corp cu vanilie de la Yves Rocher a fost luata dintr-un impuls dar nu regret chiar daca mirosul e foarte puternic.


Nu cred ca e cazul sa mai spun ca am o problema cu vanilia, mereu patesc asa cand vine frigul ... vanilia devine una dintre preferatele mele. Dar parca niciodata n-am exagerat ca acum ... voi va "luptati" cu vreo obsesie de genul asta?

15 comentarii

  1. intradevar multa vanilie :)) mi-ai facut pofta cu acel ceai :) si crema pare super <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curioasa de Vanilla Lime, e mai mult vanilie sau mai mult lime? :D O sa ma duc s-o miros si eu, poate imi place! Sa le folosesti cu drag pe toate. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am o obsesie pentru vanilie tot timpul anului!:)) Asa ca te inteleg perfect. Mi-am notat lumanarea cu vanilie din Auchan si o trimit pe mama sa o caute sa mi-o aduca la urmatoarea vizita in Sibiu:)) Si imediat ce gasesc Vanilla Lime trebuie sa o miros. Am stoc de tarte Yankee dar pe aceasta n-am avut-o niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  4. maRyya, trece-l pe lista de cumparaturi - mai erau niste variante interesante, dar eu ramasesem cu obsesia cu caramelul.

    Alina, e vanilie potolita de lime - e greu de descris (tartele duc mai mult spre vanilie, dar una care nu oboseste in schimb la odorizantul de masina se simte lamai verde mai puternic).

    Deena, am mai vazut unele florale dar nu m-au tentat. Eu o aveam de ceva vreme, dar nu m-a tentat niciodata ... si acum stau si ma gandesc ce-am pierdut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe vremea aceasta trista un ceai cu vanilie cred ca ar fi perfect.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca miroase bine ce sa facem?am si eu crema de maini de vanilie si balsam de buze:) mi se zice ca miros a prajituri cand ma dau cu ele:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina, iti fac imediat o cana .... in Bucuresti a aparut soarele :)

    Stefania, miroase, n-am ce zice ... am eu niste produse cu aroma de Cookies :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow :)) Eu te inteleg perfect, de cand a venit frigul am comandat deja un balsam de buze cu vanilie si era cat pe ce sa iau si-o crema de corp cu aceeasi aroma (m-am razgandit in ultimul moment). Ceaiurile cu vanilie imi plac oricand, la fel si lumanarile parfumate. E aroma mea preferata pentru orice, in general. Sa te bucuri de toate! :)
    Mi-a ramas mintea la acel spray de camera de mult timp, trebuie neaparat sa merg in cautarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Georgiana, observ ca vanilia e la mare cautare ... mai ales in perioada asta. Stiu ca de prima data cand am zis de spray te-a tentat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ador vanilia, chiar daca nu fac excese...si da se potriveste acestui sezon de cuibareala la caldura.Sa te bucuri de minunatii.Eu nu sunt fan ceaiuri, nu le pot bea, tot caut o aroma sa ma multumeasca si pe mine, sa aiba acel "ceva"care sa ma faca sa iubesc ceaiul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar iti place vanilia! :) Adevarul este ca se potriveste perfect cu frigul de afara, in sensul ca reuseste sa alunge neplacerile cauzate de vremea mohorata si sa dea o stare de spirit buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cata vanilieee..cred ca trebuie sa mai dau si eu o tura prin bamboo sa-mi iau arome noi de betisoare :D Ai idee, in afara de Humanitas, unde mai pot gasi yankees? Din Carturesti le-au scos :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Ceaiul acela va fi al meu, oricat il voi cauta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Să le foloseşti pe toate cu mult drag, Camelia!
    Şi eu iubesc aroma de vanilie, indiferent de unde ar veni ea: gel de dus, parfumel, ceai, beţişoare, orice :-)
    O săptămână cu bucurii! :-)

    RăspundețiȘtergere
  15. Adina, cum se lasa frigul cum incep si eu sa am pofte "vanilate". Sa stii ca nici eu nu sunt bautoare de ceai, insa in ultima vreme incerc sa schimb asta si a ajuns sa-mi faca placere o cana de ceai.

    Deea, ma face sa ma simt bine ... desi daca ma intrebai acum ceva vreme ti-as fi spus ca nu-mi place mirosul de vanilie :)

    Ira, in Obor au magazin, in rest n-am mai vazut.

    Alice, Auchan scrie pe tine - mai erau cateva interesante :)

    Mihaela, multumesc frumos - te inteleg ca asa sunt si eu mai ales pe vremea asta.

    RăspundețiȘtergere