Sesiune de shopping: 2 x iHerb

19.10.13

Am dat pe 20 septembrie o comanda pe iHerb si la scurt timp am primit pe mail o oferta prin care imi ofereau 10 dolari, asa ca am plasat-o si pe a doua deoarece imi mai doream ceva, insa nu am putut sa iau la prima comanda din cauza greutatii (am vrut sa ma incadrez in cele 1,814 kg ca sa platesc 4 dolari transportul). Ambele comenzi au venit dupa aproape o luna (asa s-a intamplat cu toate comenzile plasate de mine pana acum), asa ca postarea de azi cuprinde produsele din ambele colete. La a doua comanda n-am platit decat transportul, asa ca am facut o afacere buna.

Mi-au luat un mix de clatite cu seminte de in si soia, Oat Bran Hot Cereal (habar n-am cum sunt, dar vroiam de mult sa le incerc) si o cutie cu ciocolata calda de la Nestle. Si am gasit la oferta o cana pentru ceai cu infuzor si n-am stat pe ganduri - o gasiti inca la oferta aici.


Imi doream de ceva vreme sa incerc mastile de la Queen Helene, dar mereu am gasit altceva mai interesant de pus in cos, insa de data asta n-am mai stat pe ganduri si am pus doua masti in cos: The Original Mint Julep si Mud Pack with Natural English Clay, in perioada asta folosesc mult mai des masti de fata, asa ca imi vor prinde bine. Ati folosit vreuna dintre ele? Cum vi se par?


De cand am auzit ca Samantha Chapman de la Real Techniques a lansat Miracle Complexion Sponge si am vazut ce forma are m-am tot intrebat cum este in comparatie cu Beauty Blender-ul (care in cazul meu a inceput sa se cam duca - si ma refer la mici gauri), asa ca am profitat si l-am pus si pe el in cos.


Surpriza din comanda asta este reprezentata de doua produse de la ELF (firma cu care eu nu sunt deloc prietena si am spus asta de nenumarate ori pe blog) - pentru Peachy Cheeky Baked Blush este "vinovata" Georgiana care a scris pe blog ca si-l doreste si mi-a starnit curiozitatea (este mult mai mic decat imi imaginam eu ca va fi desi are 6 grame, dar pare interesant - imi aduce aminte de MSF-urile de la MAC), iar pentru Mineral Blush Brush un videoclip de pe Youtube. Am avut pensula 109 de la MAC insa pierdea atat de multi peri incat am dat-o, insa mi-a ramas mereu gandul la ea - pensula de la ELF seamana destul de mult cu ea (perii sunt o idee mai inalti si, din ce imi amintesc eu, nu este asa densa cum era 109) - asta fiind motivul pentru care am cumparat-o.


Am primit doua balsamuri de buze din categoria Freebies (cand am dat comenzile nu erau prea multe optiuni) si cadou doua pile pentru picioare.


Nu uitati ca pana la sfarsitul lunii puteti profita de oferta cu transport gratuit la comenzile de peste 40 dolari (daca sunteti la prima comanda primiti o reducere de 10 dolari la comenzile de peste 40 dolari sau 5 dolari la valori mai mici - linkurile din postare au deja inserat codul de reducere) cu greutate mai mica de 1,814 kg, iar daca comanda depaseste 60 dolari se ofera o reducere suplimentara de 10%. 

Ati dat vreo comanda recent? Va tenteaza ceva? Eu mai am niste produse in wish list ... dar pentru moment stau linistita.

21 de comentarii

  1. Am si eu masca aceea cu menta and I really, really like it. Dau comenzi pe iherb cam o data pe luna, nu sunt niciunui magazin atat de fidela :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de bunatati , sa le folosesti cu mare drag.In legatura cu acest subiect am multe de spus :) . Nici eu nu sunt fana elf, dar eram tare curioasa de unele produse...am si eu pensula pentru blush si sunt foarte multumita de ea, o folosesc de ceva timp si nu am avut problemele cu pierderea perilor. Am si un blush din gama studio hd si din pacate nu l-am folosit decat o singura data...este nuanta diva si pentru mine este mult prea puternica. In ultima comanda facuta pe iherb mi-am luat si blushul stick 3 in 1 cu doar un dolar....este superba nuanta il folosesc doar pe post de blush, pe buze nu arata bine .Si tot de pe iherb am luat un creion pt buze.care initial credeam ca este un contur dar de fapt este un fel de primer pt buze...nu-mi place, nu-l folosesc si un lip glaze in nuanta fire coral, care de asemenea nu mi s-a potrivit.Daca stii pe cineva care vrea sa le incerce, sa-mi zici. Mai am multe de zis dar cred ca m-am intins prea mult :) .Iar daca vrei link cu produsele sa imi zici.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu inca astept comanda de pe iherb. Am prins ca freebie crema de maini de la madre labs :D. La comanda urmatoare imi iau si eu un lipbalm de cacao si niste sapunuri care-mi fac cu ochiul (am zis sa astept sa termin gelurile de la YR pe care le-am tot achizitionat in ultima vreme). Pana acum am luat numai ceaiuri, trebuie sa incerc si restul.
    Momentan nu caut masca de fata - am devenit obsedata de masca de la DM cu tea tree oil care mi se pare geniala <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de toate achizitiile! :) Blush-ul si buretelul RTmi le fac si eu cadou in toamna asta, dar mai au de asteptat putin caci am o comanda pe drum si una proaspat sosita (in doar 6 zile, inca nu-mi revin din "soc" :)
    Am gasit un sampon Jason foarte promitator (eu am o mare problema cu mancarimile, acum sunt la 48 ore dupa spalare si nu m-au deranjat absolut deloc, asa ca sunt optimista), iar in comanda aflata pe drum am ulei de cocos, o lotiune de corp, balsam de buze cu vanilie :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu o comanda de primit, si un wishlist cat casa. Asteptam review-uri la masti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am profitat de cei 10 dolari primiti si mi-am luat pensulele RT pe care inca le astept. Am dat comanda pe 25 sept :) deci mai am de asteptat. Am fardul de obraz de la ELF si imi place dar nu am gasit inca pensula perfecta pentru el.
    Sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am o comanda pe care au expediat-o in data de 24 septembrie! Niciun semn pana acum! Imi dai sperante ca ar putea sa vina curand, totusi!:)

    Am luat si eu ciocolata Nestle, balsamurile Madre Bees...AHA Derma E, Gelul Eucerin. As fi vrut mai multe dar m-am temut, mi-am zis ca e mai bine sa mai fac o alta comanda, macar sa ajunga asta cum trebuie!:))

    Imi plac cumparaturile tale!
    Sa le folosesti cu placere!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curioasa cum este Miracle Complexion Sponge, am inteles ca o sa-l aduca si la noi cat de curand. Sa ne spui cum ti se pare in comparatie cu Beauty Blender-ul:D.
    Sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  9. irina, poate reusesc s-o incerc si eu ...

    Anamaria, mie de la o pensula mi s-a "luat" de ELF si de la serviciu clienti din Romania - n-am incercat prea multe produse, dar nici nu ma tenteaza.

    Ph0.3nix, de masca la plic zici de la DM sau de care?

    RăspundețiȘtergere
  10. Georgia, am vazut ca ti-a venit comanda in cateva zile si nu mi-a venit sa cred - eu mereu am asteptat dupa comenzi de mi s-au lungit urechile. :)

    Claudia, am mai adaugat si eu niste produse in wish list. :))

    Gina Cristiana, trebuie sa ajunga, sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ilda, multumesc, sa folosesti si tu cu placere ce ti-ai luat :)

    Alecsa89X, o sa-l incerc si va spun :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai lucruşoare frumoase. Să te bucuri de toate! :-)
    O duminică frumoasă, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum vreo 2 saptamani mi-a ajuns si mie pachetul in care avem buretelul de la real techniques. Mie imi place tare mult. Nu aveam beauty blender ci un fake asa ca nu nu exista termen de comparatie. Eu il iubesc. Cum e comparabil cu originalul beauty blender?

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi se pare interesanta aceea cana pentru ceai, desi nu consum ceai, cred ca as face-o doar pentru a ma juca putin cu ea...Sa te bucuri de produse, ciocolata calda imi face cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mihaela, multumesc, sper ca si duminica ta a fost una relaxanta.

    Gabriela, nu am apucat sa-l folosesc, o sa scriu o postare comparativa in perioada urmatoare.

    Adina, nici eu n-am fost mare consumatoare de ceai, dar in ultima vreme a devenit un rasfat si am ajuns sa savurez momentul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am facut comanda cand am primit oferta aceea de 10 dolari, inca o astept, sper sa ajunga intr-un final.

    RăspundețiȘtergere
  17. Jade, mai multe persoane mi-au spus ca le intarzie coletele, asa ca nu-ti pierde speranta - posta de la noi e in declin total de cand cu ultimele concedieri.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, Camelia! Tanjesc la multe produse de pe iherb, insa, pana acum, nu m-am incumetat sa comand. Pe langa durata prea mare de livrare a coletelor, ma retine si faptul ca acestea ajung la Posta Vamala care, in cazul meu, se afla la 60 km distanta. As dori sa te intreb, totusi, daca ai primit vreun colet la Posta normala sau doar la vama? Ms frumos.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iuliana Alina, toate coletele mele au ajuns la posta normala, nu am ridicat niciodata nimic de la vamala de pe iHerb.

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc mult, Camelia. Eu citisem pe alte bloguri ca aceste colete ajung la posta vamala. Astazi dau comanda, fie ce-o fi. O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere