Rimmel Renew Moisture Lipstick (700 Nude Delight)

31.10.13

Va amintiti de rujul luat de pe Asos (daca vreti sa va cumparati ceva pentru iarna pana pe 3 noiembrie au reduceri de 30% la articolele pentru vreme rece: haine, jachete, pulovere, incaltaminte si accesorii)? Nude Delight (700) din gama Renew Moisture de la Rimmel - l-am tot folosit ultimele zile si vreau sa va povestesc despre el. Imi place nuanta, insa nu prea-mi place formula (mai exact parfumul).

Se aplica usor, rezista rezonabil pe buze (4-5 ore), nu se strange inestetic, insa este destul de parfumat si-mi aminteste de rujurile de acum 20 ani care aveau un miros specific si nu tocmai placut.



Am facut niste swatch-uri langa cateva din rujurile nude pe care eu le folosesc in mod constant (au fost aplicate de mai multe ori ca sa va dati seama exact de nuante - din punctul meu de vedere foarte importante atunci cand alegi un ruj nude, care nu e chiar asa usor de purtat daca nuanta nu e cea buna).

Are o tenta usor portocalie fata de celelalte, insa in momentul in care il aplic balanseaza rozul natural al buzelor mele si chiar imi place cum arata pe buze - este un nude purtabil, care merge cu orice. Nu trebuie sa-mi fac probleme cand il port si asta imi place.

L-am tot purtat si o voi face in continuare pentru ca nuanta este exact ce mi-am dorit sa fie, insa nu-mi place gustul (mi s-a intamplat sa imi ating buzele cu limba dupa cateva ore de purtare si sa simt parfum in gura - sa nu-mi spuneti ca voi nu faceti asa).


MAC Creme d'Nude
MAC Blankety
Rimmel Nude Delight 
MAC Flesh Pot

Aveti vreun ruj din gama asta? Cum vi se pare?

7 comentarii

  1. Oh, daa, in legatura cu mirosul produselor de buze am si eu o problema.
    Cel mai tare ma deranjeaza cand am balsam de buze cu diferite arome, iar gustul este respingator :D
    De obicei caut si eu produse fara miros, dar asta este dezavantajul site-urilor, nu le putem testa in voie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador aceasta nuanta de ruj!!!!
    O sa incerc si eu Nude Delight (700) din gama Renew Moisture de la Rimmel,nu am cum sa trec cu vederea,ce am vazut:) <3
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Florence Vi, asa e, dai de un produs bun si are un parfum de nu-ti mai trebuie, eu sper ca incet incet vor schimba formulele.

    Yarinayarina, e un ruj foarte frumos, sunt sigura ca o sa-ti placa daca porti rujuri nude.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am nici un ruj de la Rimmel dar vai, vai ce culoare frumoasa. Sa nu mai vorbesc de MAC Creme d'Nude pentru ca ala chiar m-a fermecat. Stii cat costa la noi in magazinele MAC un astfel de ruj?

    RăspundețiȘtergere
  5. este o nuanta frumoasa :)

    http://gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Dintre cele 4 nuante swatch-uite, cea a rujului Rimmel imi place cel mai mult! Pacat de "parfumeria" pe care o poarta...:)

    Pup, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata minunat, iar Rimmel este preferatul meu.In ceea ce priveste mirosul, nici eu nu prea suport produsele pentru buze puternic parfumate.

    RăspundețiȘtergere