Real Techniques Blush Brush

8.10.13

Am ezitat ceva pana sa cumpar pensula asta de la Real Techniques (daca va intereseaza o gasiti aici la 39 ron) pentru ca toata lumea imi spunea ca e prea mare pentru blush (si eu pentru asta as fi vrut s-o incerc), chiar nu aveam nevoie de alta pensula mare pentru pudra, dar nu regret deloc ca am luat-o.

Am folosit-o si pentru blush si pentru contur, dar si pentru a aplica pudra pe toata fata - in final am ramas la varianta blush, poate mi s-ar fi parut si mie mare daca n-as fi fost obisnuita cu tipul asta de pensula, dar asa mi se pare foarte usor de folosit si chiar imi place efectul (am tot folosit-o cu Crew de la MAC si am primit complimente ca arat foarte odihnita).


Mai jos i-am facut o poza langa pensula pentru blush luata de pe ebay (copie dupa pensula Yachiyo de la NARS) pe care eu o folosesc destul de des - ca forma seamana foarte bine (cred ca cel mai bine as putea sa descriu forma ca fiind ceea a unui ou), cea RT este mai mare si are perii mai moi.


Si i-am facut o poza si langa pensula pentru blush pe care o folosesc de mult timp (6 de la Nastelle) si care seamana foarte bine cu 119 de la MAC - se vede clar diferenta de marime. Cand vreau o aplicare precisa sau folosesc o culoare mai puternica aleg pensula de la Nastelle pentru ca e mult mai usor de manuit si nu risc nimic.


Concluzia: 39 ron folositi cu cap, pensula nu pierde peri si este foarte moale, se spala foarte usor, se usuca la fel de usor si este versatila daca te inveti cu ea - imi place!

O aveti? Cum vi se pare?

19 comentarii

  1. Eu chiar prefer pensulele de blush mari, mi se pare ca e mai usor sa ai un blush soft si nu mai ma chinui cu blending, ca unele blushuri sunt mai incapatanate si unde le pui acolo intepenesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. O am, o iubesc si mai vreau una de rezerva!:))Ma ajuta sa aplic frumos si subtil chiar si cele mai turbate nuante de fard de obraz. Chestie pe care rar o reuseam pana acum!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Joice, da, am si eu anumite blushuri pe care numai asa le folosesc.

    Deena, aia cu rezerva o inteleg perfect :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vroiam sa iau pensula asta + cateva individuale.. insa m-am razgandit si mi-am cumparat setul Core (si nu imi pare rau ca l-am luat).
    Neaparat, urmatoarea mea comanda sigur o sa fie numai din pensule individuale pentru fata. Mie imi place ca e asa mare, nu imi plac pensulele micute pentru blush.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu o am si am folosit-o cu drag la inceput. Acum am cam uitat-o pentru ca sunt dependenta de blushurile crema pe care le aplic cu degetele. Mai intind mana uneori dupa ea pentru pudra, dar sunt sigura ca o sa o folosesc cu drag cand ma voi indragosti de vreun blush pudra! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Alecsa, am si eu setul Core, dar nu prea am mai folosit pensulele - bine ca mi-ai amintit. Daca nu ai Expert Face Brush neaparat sa ti-o iei, o sa-ti placa la nebunie.

    Sadie, eu nu prea am mai folosit blushuri crema in ultima vreme :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce fluffy e pensula, nu am incercat inca de la Real Techniques dar ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt in aceeasi situatie cu "Sadie" , si eu sunt dependenta de blushurile crema si nici nu cred ca am sa renunt vreodata la ele .
    Nu am aceasta pensula, dar daca spui ca este buna si pentru a aplica pudra , cu siguranta in viitor este si pe lista mea . :)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  9. Anamaria, multe persoane o folosesc exclusiv pentru pudra - daca ai nevoie de o pensula pentru asta o sa-ti placa oricare din pensulele RT pentru ca nu pierd perii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Off o vreau de mult timp si chiar ma gandeam azi sa mai astept pana sa mi-o cumpar ca nu e nici o urgenta... iar dupaia am vazut postul asta! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Madalina, daca ai buget pentru ea nu mai sta pe ganduri :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne! Visez pensula asta, o iubesc si o vreau si o sa fie a mea! Nu stiu de ce aveam eu impresia cae mai scumpa, dar la 39 de lei mi se pare chiar acceptabila. Multumim de review!
    Kisses, R.
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  13. E singura pensula Real Techniques la care am rezerva :D Sunt tare incantata de ea si mai ales de faptul ca nici dupa 1 an si jumatate nu s-a deteriorat in vreun fel, desi o spal la 2-3 zile.

    RăspundețiȘtergere
  14. R., toate pensulele RT sunt accesibile ca pret, nici asta nu face exceptie - iar faptul ca nu pierde peri o face si mai interesanta.

    Georgiana, marturisesc ca mai am si eu una noua in sertar :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-o doresc! Şi sper ca într-un viitor foarte apropiat să mă bucur de ea. Toate pensulele de la Real Techniques mă încântă peste măsură :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. Mihaela, sigur o sa-ti placa pensulele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aceste pensule de la Real Techniques sunt de calitate superioara, am vazut multe persoane multumite de rezultat, deci merita banii! Nu am luat nici una, dar m-ar tenta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Adina, da, sunt rezonabile ca pret si calitatea este foarte buna - poate pe viitor o sa ai ocazia sa le incerci.

    RăspundețiȘtergere