Prima impresie: Bioderma Sensibio AR BB cream

24.10.13

Eram curioasa in privinta produsului lansat de Bioderma pentru ca s-a creat ceva valva in jurul lui. Asa cum probabil ati observat nu imi plac in mod deosebit produsele Bioderma, mi-a placut ce-am folosit de la ei, dar nu m-a incantat nimic in mod special. 

BB cream-ul e in sertarul meu de cateva saptamani bune, insa de-abia acum am decis sa scriu despre el. De ce? Simplu - nuanta cea mai deschisa este mult prea inchisa pentru mine (si nu sunt cea mai palida persoana - folosesc Buff la Colorstay de la Revlon si NC20 la MAC, ca sa va faceti o idee) si are o tenta pronuntata de portocaliu.

N-o sa va spun de ce e mai deosebit decat altele si ce tehnologii sunt folosite pentru a-l produce pentru ca toate aceste informatii le gasiti pe net, are SPF 30 (ceea ce mie imi place), textura este foarte placuta si este usor de aplicat, imi aminteste destul de mult de BB cream-urile asiatice spre deosebire de alte creme de acest gen lansate de diverse firme.


Ceea ce m-a impresionat este gradul de acoperire - ma asteptam la ceva usor, fara mare acoperire, insa produsul asta are o acoperire medie si este foarte pigmentat, este nevoie de o cantitate mica pentru intreaga fata, deci este un produs spornic, in conditiile in care nu e foarte ieftin.


Singurul mod in care eu am putut incerca acest produs a fost combinat cu o crema hidratanta pentru a deschide nuanta si nici asa nu am reusit sa ajung la o varianta care sa se apropie de ceea ce mi s-ar potrivi si, automat, n-am mai avut parte de acoperirea pe care o ofera deci nu prea si-a servit scopul.

Produsul imi place si cred ca daca aveti tenul mai inchis decat al meu o sa va placa, ceea ce m-a dezamagit este nuanta - mult prea inchisa pentru un produs pe care scrie Light.

Ati incercat acest produs? Cum vi se pare?

11 comentarii

  1. Nu l-am incercat, am tot vrut, dar nu l-am considerat o necesitate, asa ca a ramas pentru "intr-o zi".Eu am tenul mai inchis, chiar si iarna, deci nu as da-o in bara cu nuanta despre care ne-ai povestit tu asa frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat acest produs, dar cu siguranta nici nu vreau sa-l incerc , dupa cele spuse de tine . Nu mi se potriveste, pentru ca stiu ca avem culoarea tenului asemanatoare... (mi-ai spus ca folosesti tot numarul 52 Vanilla, la fdt Bourjois healthy mix) .

    ps: am primit ieri oferta de Craciun a celor de la YR , a aparut si parfumul Comme une evidence cel nou si multe produse noi tentante :) .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am renuntat la ideea de BB cream in favoarea fondurilor de ten. Am zis ca daca tot vreau uniformizare sa ma bazez pe produsul care a fost creat pentru asa ceva si nu pe o struto-camila. Acum ca-mi zici si ca e cam inchis, mi-am cam luat gandul de la el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incognito Fashion, parca era un concurs pe pagina Bioderma pe Facebook, incearca-ti norocul.

    Adina, inseamna ca ti s-ar potrivi.

    Anamaria, am primit si eu oferta, dar n-am avut timp sa ma uit pe catalog. M-ai facut curioasa si o sa ma uit peste el in seara asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt ca hartia, deci clar nu mi s-ar potrivi. Cele asiatice imi plac insa, am incercat misha si skin79. Restul de pe piata de la noi nu m-au tentat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu sunt curioasa cum este, am auzit multe laude la adresa ei, dar am cam adunat multe produse pentru machiajul fetei in ultimul timp si nu stiu cand o sa pot sa le termin. :)
    Oricum o am pe lista, dar poate la vara cand o sa fiu mai bronzata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Apreciez foarte mult postarea. De ceva timp urmăresc şi eu acest produs, dar acum, tind să cred că până şi cea mai deschisă nuanţă, light, este prea închisă pentru tenul meu foarte deschis. Îţi mulţumesc, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Coconut, clar nu, e mult prea inchisa, vreo 2 de la Skin79 mi-au placut si mie.

    darlyst, bronzata bine chiar, e cel mai sigur. :)

    Mihaela, ma bucur ca te-a ajutat.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am incercat. dar am incercat bb cream marrionaud si mi-a placut mult.pup, week-end frumos sa ai!

    RăspundețiȘtergere