Pielea mea iubeste produsele Korres

7.10.13

In ultima vreme am incercat sa-mi las tenul sa respire si am folosit putine produse si cum imi doream sa incerc altceva mi-am amintit ca am un set de mini produse (nu prea sunt ele mini, crema de ochi are 10 ml - varianta full 15 ml) de la Korres luat de pe Strawberry acum ceva vreme si le-am scos din sertar si le folosesc de cateva saptamani si imi plac la nebunie.

In set mai sunt un gel de curatare, un scrub si o masca (care imi plac si ele, dar poate o sa va spun de ele cu alta ocazie), dar astazi vreau sa va povestesc despre crema de fata cu rodie si despre cea de ochi cu luminita (evening primrose) pe care tenul meu le adora.


Crema de fata are textura de gel (asa cum spune si denumirea) si intra imediat in piele si imi simt tenul hidratat si intins, iar crema de ochi hidrateaza foarte bine (este nevoie de o cantitate foarte mica pentru ambii ochi) si, desi mi s-a parut grea, intra imediat in piele si chiar simt ca pielea este mai ferma de cand le folosesc.

In ultimele zile n-am mai folosit nici o masca de fata si nici vreun alt produs pentru ca am vrut sa vad cum se simte tenul meu doar cu astea doua produse si ma declar chiar incantata de starea tenului meu.

Ati incercat produse de ingrijire a tenului de la Korres? (pe mine ma tenteaza cateva produse de la ei - un serum si o masca pentru fata)

8 comentarii

  1. Trecem crema de ochi pe listuta, suna bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat inca produsele Korres, desi am gasit oferte bune de cateva ori pe asos.com. Momentan sunt in cautarea unei creme hidratante pentru sezonul rece (am tenul sensibil si uscat) si tot caut review-uri sa vad daca exista vreun HG :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. am 2 geluri de dus cu care m-ma simtit tare bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Of, eu m-am tot uitat la Korres cand am fost in Grecia, dar ramasesem fara bani:((. Crema de fata ma tenteaza si pe mine, am nevoie de hidratare, mai ales ca vine frigul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alice, cred ca o sa-ti placa.

    Anca, si pe Strawberry au mai avut oferte bune, si pe feelunique am mai vazut.

    Monica, am si eu gelurile de dus si-mi plac, si am mai avut cateva produse de ingrijire a corpului si mi-au placut toate.

    Olivia, au o gramada de varianta, am mai avut de-a lungul timpului niste mostre si mi-a placut ce-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat, dar dupa descrierea ta, ar cam trebui sa le iau in calcul.Cand am citit rodie, deja simteam un parfum binecunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adina, eu am incercat la SlimArt un ser cu rodie la un tratament si mi-a placut la nebunie.

    RăspundețiȘtergere