Oferta Yves Rocher octombrie

1.10.13

Luna asta cei de la Yves Rocher au fost vrednici si au pus oferta noua in prima zi a lunii (cred ca e prima data) si pe langa asta e si o oferta plina de tentatii, asa ca am zis ca e bine sa va anunt si pe voi:

- 50% reducere pentru un produs la alegere (exceptie: promotiile, seturile, produsele cu bulina verde si produsele in editie limitata)

- oferta speciala: set exotic compus din doua geluri de dus la 25 ron: fructe rosii sau mango + gelul sampon pentru par si corp Retropical

- o surpriza la alegere pentru o comanda de minim 39 ron: set Mini Elixir 7.9 / pled calduros / surpriza in valoare de 65 ron

- la o comanda de minim 99 ron se ofera apa de parfum Moment de Bonheur (30 ml) si transport gratuit

Va tenteaza? Gasiti oferta aici. (mie nu-mi place Moment de Bonheur si tocmai am dat o comanda cu alt parfum gratuit, dar oferta este tentanta)

9 comentarii

  1. Nici eu nu pot sa spun ca-mi place parfumul , dar oferta este foarte buna. Insa sunt dezamagita ca nu a aparut si pe site noul parfum Comme une evidence , l-am asteptat cu mare nerabdare . Din cate am inteles in magazine este incepand cu luna aceasta iar eu cum nu am magazin in oras va trebui sa astept , asta e :) .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat si eu oferta si am incercat sa fac o comanda, dar la setu exotic imi apare produs indisponibil. Sper sa rezolve aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anamaria, n-am intrat de mult timp intr-un magazin YR, probabil ca o sa apara si on-line in curand (sau vor trimite vreo oferta prin posta).

    Daniela, stiu, am vazut si eu cand am verificat oferta - le-am scris ca nu functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta oferta intr-adevar insa ce nu inteleg eu este de ce nu imi apare si mie :D Pot beneficia de oferta asta dar numai daca accesez link-ul tau, pe contul meu nu apare. Ma tenteaza paturica, pare asa de pufoasa si calduroasa :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Destul de buna oferta...Ma tenteaza o comanda de 39 lei pentru a lua acel pled calduros.

    RăspundețiȘtergere
  6. am pus o comanda si am primit ieri coletul, pledul corespunde in privinta culorii, nu e un material gros, dar nici foarte subtire, e ok, e finut, pufos si calduros. imi place!

    RăspundețiȘtergere
  7. aly, pe site este o alta oferta - daca accesezi linkul din postare beneficiezi de aceasta oferta.

    Adina, sunt ok pledurile de la ei - am si eu unul de la o comanda mai veche.

    Anonim, ma bucur ca-ti place, am si eu unul de la o comanda de acum ceva vreme si e util.

    RăspundețiȘtergere
  8. O intrebare off topic am si eu. Ai auzit de produsele LR, ai folosit? Am primit un parfum si niste creme de la firma asta si ma intereseaza alte pareri, impresii. O zi faina! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. aly, nu stiu ce e cu ele - n-am auzit pana acum.

    RăspundețiȘtergere