Oferta saptamanii (14)

28.10.13

O multime de siteuri de afara au inceput deja cu ofertele de Craciun, siteurile de la noi se pregatesc deja de Black Friday, asa ca am vazut o gramada de oferte interesante in ultima perioada si astazi o sa va arat si voua cateva din cele ce mi-au atras mie atentia.

M-am tot uitat pe feelunique.com in ultima perioada, mai ales ca ei inca au transport gratuit (fata de cei de la HQhair.com, care doar se lauda cu el) si am vazut cateva oferte care imi plac. Setul de mai jos de la Lancome la 22 lire este o afacere buna, mai ales ca daca sunteti la prima comanda pe site puteti beneficia de o reducere de 10% (va pot trimite o invitatie pe mail pentru a beneficia de oferta). Am vazut si alte seturi tentante, dar din cauza restrictiilor de transport multe nu sunt disponibile pentru Romania. Acum cateva zile am pus pe pagina de Facebook niste coduri de reducere - in caz ca vreti sa va luati ceva.


Pe Beauty Bay am vazut o gramada de palete interesante (Naked Basics si Naked Flushed de la Urban Decay la 23,40 euro), seturi de la Wella Professional cu 4 produse de la 15,60 euro si multe altele.

Cei de la Strawberry au in continuare oferte zilnice interesante, insa ceea ce mi-a atras atentia este oferta de Craciun la parfumuri - unele au reduceri de pana la 70% si produsele din Cutia cu chilipiruri (seturile de la Pixi sunt la oferta la 36 ron, merita din plin)


Cei de la Bio-Cosmetics mai au cateva zile din promotia cu reduceri de pana la 60% si am vazut produse Lavera, Dr.Taffi si Benecos, asa ca daca va tenteaza uitati-va pe site.

Nu uitati de oferta de la Yves Rocher de care v-am povestit aici - daca va place Iris Noir il puteti primi cadou la o comanda de minim 99 ron.

Voi ce oferte interesante ati vazut?

6 comentarii

  1. Multumim pt oferte , sunt foarte interesante ....seturile de la Pixi arata bine de tot :) .
    Eu am vazut pe Kurtmann in rubrica sale, reduceri de pana la 50% si sunt cateva produse dragute.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, la haine nici nu ma uit macar :)) Sunt foarte misto produsele Pixi, am si eu unul din seturile astea, dar nu-mi amintesc acum care dintre ele si chiar imi place. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca tot veni vorba de reduceri am o veste buna :) De saptamana viitoare se da startul reducerilor cu Glamour shopping Card
    http://www.glamourmagazine.ro/fashion/fashion-news/articol-o-saptamana-de-reduceri-doar-cu-glamour-shopping-card-11575261
    Spor la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu stiam de sectiunea de bargain bain de pe strawberry, multumesc mult de info :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca M., nici nu vreau sa aud de card :))

    Gabriela, se schimba mereu produsele si de cateva ori am vazut niste produse super misto acolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. De acum trebuie sa ne pregatim buzunarele, pentru ca urmeaza tot felul de oferte, de Black Friday si de sarbatori....Setul Lancome mi se pare asa de elegant...

    RăspundețiȘtergere