Elizabeth Arden Exceptional Lipstick (Simply Red - 66)

18.10.13

Va spuneam in postarea asta ca am doua produse de la magazinul original_brand de pe Okazii si astazi vreau sa va povestesc despre cel de-al doilea - Exceptional Lipstick - de la Elizabeth Arden in nuanta Simply Red. Daca ma urmariti de ceva vreme stiti ca nu folosesc rujuri in culori puternice, nu m-au atras niciodata, insa cu rujul asta am inceput sa-mi schimb parerea.


Este primul produs Elizabeth Arden pentru machiaj pe care il incerc (am mai avut in trecut parfumurile si ceva produse de ingrijire a pielii si mi-au placut), a venit sigilat (tipla de plastic peste cutie) si imi place ambalajul care ma duce cu gandul la produse de lux (nu ca ar fi ieftine produsele Elizabeth Arden, doar ca imi da o senzatie de bine - e greu de explicat).


In ceea ce priveste nuanta e o diferenta intre ce vezi in tub si ce obtii, insa o diferenta care pe mine m-a incantat - nu stiu sa descriu culoarea, asa ca o sa ma limitez sa spun ca este rosu cu niste accente de fuchsia care arata demential (swatch-ul de mai jos este realizat cu o singura trece a rujului peste piele si fara sa insist).

Rujul are o textura cremoasa si este foarte pigmentat, nu usuca buzele si rezista ore bune pe buze. M-a surprins placut si nu ma asteptam la asta - de mult timp nu am dat peste un ruj care sa ma incante asa tare. Am "studiat" putin celelalte nuante si deja am o pofta: Glamorous (nuanta 32).


Ati incercat vreun ruj de la Elizabeth Arden?

14 comentarii

  1. Este foarte frumoasa nuanta, sa il folosesti cu drag .Nici mie nu imi place sa port nuante puternice , prefer tonurile calde .Nu am incercat acest ruj ,dar am sa studiez putin magazinul precizat de tine .
    Ma tenteaza un lipbutter de la Astor, nuanta hug me..si am sa-l iau in curand :) . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat produse de la Elizabeth Arden dar ma tenteaza produsele iar acest ruj are o culoare foarte frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc nuanta asta..mereu cand o vad la un ruj ma tenteaza sa il cumpar..am vreo 4 rujuri intr-o nuanta asemanatoare cu aceasta :)) sa te bucuri de el :*

    Te astept si pe blogul meu proaspat deschis :D
    http://chose-to-shine.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, m-am uitat la Hug Me acum ... arata bine (si mi-a placut si Loved Up) :)

    Macy, da, chiar e frumos si calitatea m-a impresionat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mia, multumesc, mult noroc cu blogul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bine de tot si iti inteleg sentimentul de bine atunci cand ai un produs mai special sau cu un ambalaj mai elegant.Este un sentiment care il cunoastem, noi femeile, foarte bine...

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, cred ca ti-ar placea foarte mult de la Avon un ruj in nuanta Carnation, pozele de pe google nu redau in totalitate culorea lui, dar este o nuanta foarte frumoasa.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina, da, detaliile fac diferenta. :)

    Anamaria, n-am mai incercat de mult timp un ruj Avon, o sa ma uit dupa el :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de mult rezista culoarea pe buze ? Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  10. Singurul produs Elizabeth Arden pe care il am este un parfum. Culoarea e frumoasa dar ma intreb cum te-a facut sa-ti schimbi parerea apropo de nuantele puternice? Si eu sunt la fel si am impresia ca-mi sta absolut ingrozitor. Iti place atat de tare culoarea incat iti face placere sa o porti, nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihaela, da, chiar m-a surprins :)

    Dorrie, la mine a rezistat ore bune (peste 6).

    Gabriela, da si nu - am incercat si sa-l aplic direct pe buze si m-am speriat, asa ca folosesc degetul - iau ruj si il tapotez usor pe buze si iese ceva mult mai purtabil. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mmmm adica o nuanta mai puternica aplicata intr-un strat mai fin. Da, da imi place ideea :D

    RăspundețiȘtergere