ELF Baked Blush (Peachy Cheeky)

28.10.13

Astazi vreau sa va povestesc despre un produs de la ELF cumparat de pe iHerb si anume despre Baked Blush in nuanta Peachy Cheeky (momentan nu este in stoc, dar apare ca va fi disponibil din 7 noiembrie daca sunteti interesate de el). Am dat pe el 3 dolari si, desi are 6 grame, este mult mai mic decat ma asteptam sa fie, dar imi place.


Imi aminteste de MSF-urile de la MAC, insa in ceea ce priveste textura sunt diferente mari. Am incercat diverse pensule cu acest blush si nu mi-a placut nici una, pana am incercat o pensula duo fiber (in cazul meu MAC 188) si atunci s-a schimbat povestea.

Este destul de pigmentat, insa pensula face o diferenta majora - am incercat atat pensule cu par natural, cat si sintetic si nu mi-a placut deloc rezultatul - produsul parea destul de prafos si nu se aplica uniform. In momentul in care am folosit pensula duo fiber modul de aplicare s-a schimbat si a inceput sa-mi placa. Asa ca experimentati atunci cand aveti un produs nou pana gasiti cea mai buna metoda de aplicare.


In ceea ce priveste culoarea nu sunt multe de spus - este o nuanta de piersica foarte frumoasa, usor sidefata (daca va plac blushurile mate clar n-o sa fie pe placul vostru) care lumineaza tenul. Eu nu folosesc iluminator atunci cand folosesc acest blush pentru ca nu simt ca e nevoie. Mi se pare un produs usor de folosit (dupa ce am gasit pensula potrivita) si l-am tot folosit, asa ca nu regret achizitia lui.


Il aveti? Cum vi se pare? Vi-l doriti?

7 comentarii

  1. Nuanta este intradevar foarte draguta, pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am luat blush-ul , alta nuanta si-l urasc. Dar la schimbatul pensulei nu m-am gandit, o sa incerc.Oricum la metrou exista blush-uri Golden Rose mult mai mari si mai bune, se aplica demential.Ti le recomand sa le incerci daca iti place asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, e o nuanta placuta.

    Irina, l-am luat de curiozitate mai mult, chiar nu am nevoie de alte blushuri, insa e bine ca ai spus pentru cine e interesat. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Culoarea e foarte frumoasa. Ma tot bantuie o intrebare: produsele baked (pudra, fard, blush, you name it) difera cu ceva de cele normale? Sau e pur si simplu o alta metoda de prezentare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place foarte mult cum se prezintă nuanţa, îl voi căuta pe site-ul celor de la Elf :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela, nu e doar o alta metoda de prezentare - toate produsele baked sunt finalizate prin bagarea la cuptor (de aici si numele), insa nu stiu sa-ti spun ce beneficii aduce metoda asta sau ce diferente majore sunt. Probabil ceva legat de pigmentare si de faptul ca pot fi puse diferite insertii de culoare, care banuiesc ca in cazul unui produs standard nu poate fi facut asa usor (sau poate deloc).

    Mihaela, nu cred ca sunt inca disponibile in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand l-am vazut in cutiuta lui, nu mi-a atras atentia, insa pe piele se vede asa de bine...

    RăspundețiȘtergere