Dezamagire: formula noua roll-on anti-perspirant Yves Rocher

14.10.13

Am scris de nenumarate ori pe blog (si ati vazut si in produsele pe care le-am terminat de-a lungul timpului) ca de cativa ani folosesc doar antiperspiratele roll-on de la Yves Rocher, insa astazi vreau sa va spun ca noua formula (fara parabeni, fara alcool si fara mai stiu ei ce) este o mare porcarie.

Eu am o sensibilitate la axile si m-am inteles foarte bine cu roll-on-urile lor niste ani buni (dupa ce-am incercat o gramada de produse), insa acum sunt de-a dreptul dezamagita: dupa doua ore de la aplicare am mirosit a transpiratie fara sa depun vreun efort. Nu mi s-a intamplat niciodata asta cu varianta veche.


Ati incercat noua formula? Cum vi se pare?

25 de comentarii

  1. poate ca nu au aluminiu nu te protejeaza asa bine.eram tentata de ele..si inca sunt....cred ca imi voi cumpara unul..cum termin cel de la lifecare

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am incercat dar cu siguranta nici nu mai vreau sa le incerc daca spui ca nu sunt bune . Si eu m-am inteles bine cu vechea varianta .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. irina andreea, in mod sigur - dar nu ma ajuta cu nimic ca n-au aluminiu daca nu isi fac treaba ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, din pacate nici nu se compara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aha, deci nu sunt singura!

    Ma bucur ca ai scris despre asta ptr ca eu am crezut ca a fost "matrashit" al meu deo cu lavanda.
    Nu sunt un fan al brandului YR dar , dupa ce am citit la tine reviewuri am luat in primavara unul cu tea-tree (cred) si cu vechea formula. Am fost f multumita de el, atat de multumita incat am luat unul de curand - cel cu lavanda (de care spuneam mai sus).
    Diferenta a fost atat de mare si de neplacuta si de ne-explicabila incat singura varianta a fost sa dau vina pe vanzatoare care in mintea mea ar fi falsificat deo-roll in stilul anilor '90.

    Multumesc ca mi-ai deschis ochii ... cat pe ce sa "crucific" o nevinovata si, intr-adevar, mare pacat ca au schimbat formula. Puteau sa o faca doar pe anumite extensii, nu pe toate. Ma rog, treaba lor... dar pe mine m-au pierdut de clienta definitiv si cu putinele produse pe care le luam :(

    PS Daca vrteodata isi "revin" ... poate ne tii la curent cu un scurt info?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am incercat acum un varianta ”Bio” care, la fel, era fara..., fara...si..am facut greseala sa ies din casa asa..Odata ajunsa la work mi-am dat seama ca ceva nu e in regula si am fugit imediat la market sa-mi iau un spary antiperspirant...Probabil ca si celelalte au acum aceeasi formula..

    RăspundețiȘtergere
  7. Ira, sunt toate la fel - nu-s bune de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ooh, ce urat..
    Lasa ca si eu am fost dezamagita acum cateva zile, cand.. din curioziate m-am uitat pe antiperspirantul pe care-l folosesc de cativa ani, Garnier, in varianta mov..sa constat ca aluminiul era.. al Treilea pe lista de ingrediente..
    Cel mai bine e sa ni le facem noi acasa, macar stim ce punem in compozitie..
    Sper ca ti-am ridicat putin moralu' :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Florence Vi, nici nu ma mai uit ce contine, dar macar sa-si faca treaba; asta cu facutul acasa nu e de mine :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Le-au schimbat formula asta-vara. Eu le foloseam de vreo 4-5 ani si erau absolut perfecte. La fel si cel cu Hamamelis, pe care acum l-au scos de tot. Eu am patit-o in august, mi-am comandat doua, din obisnuinta, si cand le-am primit nu stiam ce s-a intamplat, erau apoase, diluate si total ineficiente. Am intrat pe site-ul frantuzesc si am vazut acolo zeci de review-uri in care toata lumea era dezamagita si cerea inapoi vechea formula. Eu nu inteleg ce-i cu "moda" asta a schimbarii formulelor, am patit-o si cu parfumuri, rujuri, fonduri de ten, sampoane, etc, de la tot felul de firme. Daca un produs e bun, de ce sa-l schimbi? Fa-i o varianta alternativa si lasa lumea sa decida intre cele doua. Ei nu-si dau seama ca astfel isi pierd clientii?

    RăspundețiȘtergere
  11. Corina B., stiu - prin vara le-am comandat si eu, dar de abia acum am ajuns sa le folosesc. Moda cu schimbatul formulelor are legatura cu nebunia cu totul cat mai natural, fara parabeni, etc. - in cazuri ca asta schimbarea e mai mult decat proasta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am mai folosit de mult, insa nu ma mira prea mult, pentru ca unele produse sunt bune doar la inceput.Pacat...

    RăspundețiȘtergere
  13. Adina, aici s-a schimbat formula, deci exista deja un semn de intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu le-am cumparat atat in formula veche, cat si in cea noua.

    Pentru mine este OK si formula noua: asta vara m-au protejat pentru cel putin sase ore, dar acum de cand vremea s-a racorit, dupa 12 ore nu simt niciun miros neplacut. Pentru mine, aceste deo de la YR s-au dovedit a fi cele mai bune dintre cele ”fara aluminiu, fara parabeni”. Atunci cand am nevoie de protectie maxima, le folosesc pe cele cu aluminiu. In rest, folosesc deo de la YR.

    RăspundețiȘtergere
  15. Liliana, esti o norocoasa, pentru mine sunt o mare dezamagire si comentariile fetelor au confirmat ca si in cazul lor e la fel, trebuie sa incep iar testarea pana gasesc ceva care sa mi se potriveasca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Astfel de deodorante (roll-on) nu mi-au fost niciodata de ajutor. Cred ca n-am mai folosit unul din vremea liceului. Poate daca te uiti in lista de ingrediente observi ce-i lipseste celui care te-a dezamagit. Poate te ajuta si in viitor poti sa eviti surprizele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Gabriela, la mine sunt singurele care functioneaza ... sau pot sa vb la trecut in cazul asta; banuiesc ca e vorba de aluminiu in formula noua, deci nu mi-e de mare ajutor informatia. O sa incep sa testez iar pana gasesc ceva care sa mi se potriveasca.

    RăspundețiȘtergere
  18. Adevarul este ca prinde bine uneori sa te plangi motiv pentru care pot spune ca nu e tocmai cea mai buna alegere spui ce este demagire ca n o pateasca si alti.
    Motiv pentru care iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Triz, eu cred ca asta e rolul unui blog - sa informeze si atunci cand un produs pe care in trecut l-am laudat pe blog ma dezamageste nu pot sa trec cu vederea ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Am patit exact aceeasi chestie, luasem deodorantul cu o revista, nu am mai incercat altele YR pana acum. De doua ori am patit treaba asta, miroseam a sconcsisor, l-am aruncat si-am revenit la ce foloseam inainte.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am vazut doar acum postarile referitoare la acest deodorant si marturisesc, ca si in cazul Lilianei, ma inteleg excelent cu acest deodorant (varianta floare de lotus). Nu am folosit varianta veche din cauza aluminiului, dar acesta chiar functioneaza. Mi-am luat prima data varianta cu aloe vera. Intr-adevar, acela nu a fost bun de nimic. Si mai e un aspect de avut in vedere! E important si materialul din care sunt confectionate hainele sau colorantul folosit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat vreo 3 feluri si toate sunt total ineficiente, deci pentru mine raman pe lista cu nu.

      Ștergere