Clarins Normalizing Facial Mask

15.10.13

Masca de la Clarins a stat uitata intr-un sertar cateva luni bune (da, stiu ca se tot intampla in ultima perioada, incerc sa "remediez" situatia) pentru ca tenul meu este normal si chiar nu am simtit nevoia de o masca super absorbanta (cum se lauda ambalajul), insa am decis sa o folosesc si sa vad cum e cand tenul meu a facut nazuri si m-am trezit cu probleme.


La fel ca toate produsele Clarins este parfumata (deci n-o incercati daca nu va plac produsele cu miros mai puternic), eu n-am o problema cu asta deci nu m-a deranjat. Am folosit-o in special in zona T, gandindu-ma ca s-ar putea sa usuce prea tare si imi place - imi lasa tenul curat si luminos si se curata usor de pe fata (nu-mi plac genul de masti care te chinuie si dureaza mai mult sa le indepartezi decat ai stat cu ele pe ten).

De asemenea am folosit-o ca tratament rapid atunci cand mi-a aparut vreun cos (am aplicat-o pe zona respectiva si am lasat-o peste noapte) si parca a ajutat la o vindecare mai rapida - nu mai stiu unde am citit trucul asta, dar stiu ca era recomandat de cineva care lucra pentru Clarins.

Am citit ca ajuta cand sunt probleme cu porii dilatati si punctele negre, insa cum eu nu am probleme de genul asta, nu pot sa va spun daca e sau nu asa.

Imi place si o folosesc ocazional cand simt ca tenul meu are nevoie de ajutor, dar nu cred ca as da atatia bani pe ea (este in jur de 30 dolari, eu am primit-o cadou), cel putin nu la cum este tenul meu acum - poate daca m-as confrunta cu un ten gras si cu probleme, m-as gandi serios la ea ca la ceva ce-mi doresc sa am mereu la indemana.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

4 comentarii

  1. ohooo 30 de dolari o masca? Mi se pare destul de mult mai ales ca eu nu am observat niciodata efectele unei masti aplicate pe ten (excluzand argila care absoarbe sebumul destul de bine).

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi mai apare si mie cate un cos pe fata, dar destul de rar.Si daca lucrurile ar sta altfel, tot nu as da atatia bani pe o masca...Mi se pare destul de mult si eu nu cred in masca minune care te scapa de toate belelele si iti lasa un ten de portelan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina, eu ma refeream la cineva cu un ten gras care are nevoie sa scape de sebum, pentru un cos n-as cumpara in veci o masca indiferent de pretul ei. :)

    RăspundețiȘtergere