Azi ... vreau!

21.10.13

In momentul asta am un buget mai mult decat calculat si nu am nici o intentie sa achizitionez ceva in perioada urmatoare, insa asta nu ma opreste sa visez si sa trec dorintele pe o lista imaginara. Si pentru ca este luni si pentru ca nu am mare chef de munca (imi revin maine) am zis ca e cazul sa va arat si voua la ce poftesc eu.

Nu stiu pe ce site (sau blog sau cine mai stie) am vazut lumanarea Rich Vanilla & Caramel Swirl de la Airwich, dar mi-a ramas gandul la ea. Nici macar nu stiu daca se gaseste la noi, daca a fost vreo editie limitata, dar o vreau.


Am vazut un iluminator (Secret Beam de la Etude House) si, desi n-am nevoie de un alt produs de gen, e ceva ce ma atrage la el si nu ar fi deloc rau sa-l primesc cadou. Ce sa zic si eu in apararea mea?


Vreau Caramel Dip de la Walden Farms (il gasiti pe iHerb) si l-am pus pe lista de asteptare la o comanda viitoare ... nu sunt multe spus, poftesc si atat.


Si pentru ca pensulele Real Techniques imi plac din ce in ce mai mult (nici una n-a pierdut nici un fir de par pana acum si e o floare la ureche sa le speli) vreau pensula pentru pudra (imi place cea pe care o folosesc acum, dar din cand in cand mai pierde cate un fir de par si nu ma incanta deloc cand se intampla asta). O gasiti pe Makeup Shop sau pe iHerb. Eu o s-o trec pe lista de cadouri de Craciun (de la mine pentru mine).


Ma opresc aici pentru ca am deschis valul de dorinte si-mi dau seama ca imi doresc prea multe lucruri materiale ... cand de fapt sufletul meu cauta cu totul altceva.

Voi cu ce pofte incepeti saptamana?

23 de comentarii

  1. Cate pofte am si eeeeu :D
    Lista nu s-ar mai sfarsi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti pe aceeasi lungime de unda cu mine - vanilie&caramel. Inca mai caut ceaiul de la Lipton, sa stii :)) Acum trec si lumanarea pe lista, desi sambata am cumparat 3 cu aroma de cafea de la Ikea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Florence, stiu cum e:))

    Alice, roag-o pe Georgiana sa ti-l ia din Auchan-ul de langa ea, eu de acolo l-am luat. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. As avea si eu cateva pofte dar cand ma uit la nepotelul meu imi trec repede :D e bolnavior si maine ma duc la medic cu el :(
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. cand vad liste cu produse..imi amintesc de file-ul meu :))) care este prin de bunatati

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am pensula de pudră RT şi îmi place mult de tot, dar să ştii că e destul de mare, aproximativ dublă faţă de pensula de blush.
    Caramelul parcă mă tentează şi pe mine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu stiu ce pofte am, materiale nu prea, insa as avea nevoie de o perioada de liniste si relaxare...Ahh, da si inca ceva, sa se miste mai repede stomatologul meu, astfel incat sa termin cat mai repede vizitele la dentist, care imi provoaca cosmaruri:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Anamaria, e ceva ciudat cu raspunsurile la comentariile tale - stiu sigur ca ti-am raspuns la asta cu produsele de la Psysician's Formula ieri si nu vad raspunsul nicaieri: iti ziceam ca am avut si eu niste produse de la ei printre care si o paleta de farduri care mi-a placut dar e cam incomod de folosit fiindca benzile de culori sunt inguste si e greu de luat pe pensula o singura culoare. Tentante rau cumparaturile tale ... sa le folosesti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Lucica, a racit sau e ceva mai grav? Ce-a zis medicul?

    Alice, sunt practica :))

    Ramo, numai la tine?

    Coconut, merci de informatie, mai bine folosesc una de blush pentru pudra pentru ca din ce zici e imensa. :)

    Adina, asta cu dintii nu suna bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, care sa fie oare problema ? Pana acum n-au mai fost probleme.Sa fie din cauza ca e comentariul "anonim" ? Chiar nu-mi dau seama care e problema .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anamaria, nu cred ca are legatura cu comentariul tau, probabil e ceva de la blogspot, se mai intampla sa dea erori. O sa urmaresc zilele astea ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pensula aceea... Imposibil să nu visăm la ea! :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pensula de la real techniques e si pe lista mea de dorinte. Poate-poate apuc sa o si cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihaela, si tu? :)

    Gabriela, coconut a zis mai sus ca e aproape dubla fata de cea de blush si mi se pare cam mare, eu ma mai gandesc in conditiile astea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Uite aici Camelia, am gasit niste poze comparative http://www.missnattysbeautydiary.com/2012/02/guest-post-real-techniques-powder-and.html
    Eu stiam ca e mare cand am comandat-o, am vrut una mare si nu imi pare rau. O folosesc doar pentru pudra pulbere, imi place mult cum o aplica. Cu pudra compacta nu imi place, cred ca nu o ia bine pe peri sau nu stiu, dar se vede urat pe tenul meu. In rest, e o pensula buna, nu pierde peri, se spala usor si se usuca repede. Poate fi folosita si pe decolteu, sau pe umeri, daca de exemplu vrei sa aplici o pudra stralucitoare, e mare, pufoasa si termini rapid.

    RăspundețiȘtergere
  16. Coconut, m-am uitat, multumesc frumos, am folosit-o pe cea de blush pentru pudra zilele astea sa vad cum e si mi se pare dimensiunea potrivita si chiar imi place cum aplica, posibil sa raman la varianta asta ... pentru pulbere o vroiam si eu, dar acum sunt in dubiu. Multumesc de informatii, au fost foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc mult de sfaturi, am incetat sa visez la ea cand am vazut cat e de mare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Gabriela, eu am tot folosit-o pe cea de blush de la RT pentru pudra si e perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, numai ca mie-mi place aia pentru blush :D Vroiam ceva care sa fie putin mai mare si mai densa si eventual si in forma aia de pensula de pudra. Eu folosesc in general pudra compacta asa ca m-ar ajuta mult. Am acum un Kabuki de la elf dar parca nu ma mai multumeste :(

    RăspundețiȘtergere
  20. Gabriela, eu am 2 :)). Coconut zicea ca cea pentru pudra nu ii place pentru pudra compacta ca nu ia culoarea uniform, te-ai uitat la cele de la Eco Tools?

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, aveam si acolo una pe care mi-o doream numai ca nu-mi amintesc cum se numea. Cred ca era tot un kabuki. Ai vreo recomandare?

    RăspundețiȘtergere
  22. Gabriela, nu am incercat nici una, deci nu pot sa fac o recomandare, insa mi s-au parut interesante.

    RăspundețiȘtergere