Ajutoare de toamna

20.10.13

Zilele astea am tot simtit nevoia sa schimb o parte din produsele pe care le folosesc, asa ca am apelat (cu incredere) la sertarele mele ... si n-am fost dezamagita. Ca intotdeauna am dat de comori ... acum ramane de vazut cum o sa ma inteleg cu ele pentru ca unele sunt produse noi si nu stiu mai nimic despre ele.

Tenul meu simt ca are nevoie de ajutor - vremea asta parca nu i-a priit deloc, parca nu are viata (e ciudat sa te exprimi asa cand vine vorba de ten, dar asa mi se pare) asa ca am scos din sertar un prieten mai vechi, Radiance Renewing Vitamin C Serum de la Lancome, care sper sa ma ajute si de data asta. Si pentru ca nici buzele mele nu sunt in cea mai buna forma mi-am lasat pe noptiera Jasmine Lip Butter Glaze de la Korres.


De mult timp tanjesc dupa fondul de ten de mai jos, insa mi-am promis mie ca n-am sa-l incep pana nu termin din cele pe care le folosesc deja. Acum i-a venit randul - este vorba de Teint Majeur (luxurios foundation - ultimate radiance) de la Yves Saint Laurent - l-am incercat pe mana mai devreme si are o textura superba, de-abia astept sa-l folosesc maine.


Si nu in ultimul rand doua produse de la Helena Rubinstein: demachiantul pentru ochi All Mascaras si mascara Glorious (striking curl and volume) in Star Black. De la ambele am mari asteptari, asa ca sper sa nu fiu dezamagita.


Am mai descoperit niste produse interesante in sertar, dar incerc sa ma tin de promisiune - nu incep nimic nou pana nu termin din ce folosesc. Nu stiu cat o sa mai rezist, dar incerc ...

Voi ce minunatii ati ales toamna asta?

14 comentarii

  1. Eu nu am schimbat nimic din rutina, tenul meu nu a avut nevoie de o schimbare, asa ca astept sa termin ce am, ca mai apoi sa cumpar nouatile care pana atunci nu se vor mai numi "noutati" :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata mascara glorious ) . Din pacate eu am ochii foarte sensibili si nu pot sa folosesc orice tip de mascara . Momentan il am pe cel de la 100% pure cosmetics si il ador, cred ca am sa raman la el, plus ca miroase a ciocolata, e minunat (ti-am mai povestit de el).La capitolul fond de ten, am ramas la vechiul meu prieten de la Bourjois, healthy mix...noua formula cu care ma inteleg foarte bine .
    Sunt tare curioasa de fondul de ten prezentat de tine, poate faci un review la el :) . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, datorita tie am descoperit exfoliantul Radiance Renewing Vitamin C Serum de la Lancome. Si chiar a fost foarte bun, dar nu-l mai gasesc pe strawberrynet. De unde il mai pot cumpara? ebay?

    Imi place mult blogul tau, desi in general in citesc de pe mobil si nu prea pot sa comentez.

    RăspundețiȘtergere
  4. In rutina de ingrijire a tenului nici eu nu am schimbat nimic pentru ca inca nu-mi cere tenul, dar arata interesante produsele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum rezisti sa nu incerci produsele noi, mie mi se pare un chin desi ma straduiesc si eu. Reusesc doar cand vine vorba de geluri de dus, sampon, balsam de par... Tenul mi-l simt la fel in perioada asta, am pe drum tratamentul Pure Radiance de la Paula's Choice si sper sa aiba efectul dorit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce imi place cand citesc"am scos din sertar", am impresia ca sertarul tau este un sac fara fund, plin de minunatii si imi doresc si eu un astfel de sertar.Serios, acum, se mai intampla sa simti nevoia de schimbari, mai ales in ingrijirea tenului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Florence, eu am simtit schimbarile astea bruste de temperatura si tenul meu a reactionat imediat.

    Pisik, ma bucur ca-ti place ce fac eu aici. Nu m-am mai uitat dupa el, dar banuiesc ca ebay si amazon ar fi variantele cele mai sigure.

    Macy, esti o norocoasa :)

    Georgiana, reusesc pentru ca a fost o perioada cand aveam un numar impresionant (nici nu vreau sa scriu o cifra) de fonduri de ten, mascara, rujuri, glossuri incepute si mi-am impus sa schimb ceva. :)

    Adina, sa stii ca e asa - am vreo 3 sertare cu minuni :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, comentariul meu nu a aparut ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  9. Anamaria, e al doilea. Sau e vorba de alt comentariu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, de acela....dar am vazut ca ai raspuns la toate comentariile , mai putin la al meu...si ma gandeam ca nu a aparut pe blog .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anamaria, am scris raspunsul dar cred ca a sunat telefonul si s-a intamplat ceva ... iti ziceam ca mi-ai zis de cel de la 100% Pure si m-am uitat si eu la el; eu singura problema o am cu cele de la Maybelline, imi lacrimeaza ochii foarte rau de la ele, in rest n-am probleme. Am incercat Glorious azi si chiar imi place. Si eu imi doresc Healthy Mix, chiar sunt curioasa sa-l incerc, dar mai are de asteptat, am cateva fonduri de ten incepute si vreo trei noi in sertar. Bine ca ai intrebat ca eram singura ca am raspuns :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am inteles situatia :) . Ma gandeam ca am postat eu gresit sau ceva de genul:) .Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am schimbat nimic in rutina de ingrijire,mereu folosesc crema hidratanta ca am tenul uscat-sensibil doar ca folosesc mai des balsamul de buze ca mi-se usuca foarte tare :)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  14. Anamaria, nu exista gresit :))

    Lucica, si mie mi se usuca rau buzele, tot incerc diferite produse.

    RăspundețiȘtergere