Kanebo Silk Peeling Powder

24.5.13

Am primit o mostra (0.08 grame) a pudrei exfoliante de la Kanebo acum ceva vreme la o comanda data pe ebay si acum vreo doua luni am zis sa o incerc pentru ca eram curioasa de ce poate sa faca o pudra exfolianta. Fiind un gramaj asa mic am fost convinsa ca o folosesc de 2-3 ori si gata, insa m-am inselat amarnic - am folosit-o de mai bine de 20 ori, asa ca au trecut 2 luni pana am terminat mostra - nu reusesc sa gasesc poza la tubul minuscul pe care l-am avut, asa ca poza de mai jos este luata de pe net.


Produsul full size are 40 grame si pe StrawberryNET.com este in jur de 290 ron (pe ebay l-am vazut la 55-60 lire, deci tot pe acolo ajunge) si desi pretul pare mare, eu zic ca merita din plin. Daca pe mine nici un gram m-a tinut (cu grija si economie) cam 2 luni - am folosit pudra de 2-3 ori pe saptamana - produsul full size cred ca mi-ar ajunge pentru 2 ani, asa ca eu in mod sigur o sa-l cumpar in viitor (sper ca viitorul asta sa fie cat mai aproape).


Pudra este foarte fina si este nevoie de o cantitate foarte mica pentru fata si gat (ce vedeti mai sus este prea mult pentru o singura folosire) - se adauga un strop de apa calduta si se transforma intr-o spuma bogata cu care se curata tenul. Nu are particule abrazive dure, nu agreseaza tenul in nici un fel, in schimb il lasa neted si hidratat (si in ultima perioada nu mi-a mai aparut nici un cos, posibil sa fi avut si pudra asta meritul ei).

Mi-a placut la nebunie pudra asta exfolianta si o recomand chiar daca pretul nu este mic (intrucat eu am avut o varianta mica a produsului am cautat pe net ingredientele pentru cele interesate - le puteti vedea aici, pe mine nu m-a interesat prea tare aspectul asta fiind un produs pe care il clatesc) si o trec pe lista cu "vreau".

Ati incercat vreun produs de la Kanebo?

5 comentarii

  1. Ce draguuut! Am folosit si eu un produs asemanator (ca textura, efecte si mod de utilizare...si poate si ca ingrediente) acum vreun an de zile. Era de la alpha-h si mi-a placut tare mult. O foloseam dimineata si-mi amintesc ca-mi lasa tenul fin si ma ajuta si cu excesul de sebum. Era un soi de exfoliant fizic foarte fin. Doar ca produsul asta se gaseste foarte greu spre deloc asa ca as fi vrut un inlocuitor. Multumesc pentru informatie, chiar mi-a prins bine. Poate avem noroc sa intre la reducerile zilnice.

    PS: chiar daca mi-au trimis produsul ala fabricat in 2008 inca mai am incredere in strawberrynet. Customer Service-ul mi-a raspuns repede si mi-au zis ca-mi trimi altul in loc. I-am rugat sa-l verifice inainte ca sa nu mai avem probleme si mi-au zis ca au facut asta. Acum il astept cu nerabdare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ten neted si hidratant? Vreau si eu, macar o mostra :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela, probabil ca semanau foarte mult. Si eu o sa fiu cu ochii pe site daca cumva apare ceva - am cautat si pe ebay cu speranta ca poate gasesc variante mini/ travel size, dar nimic.

    N-am apucat sa-ti raspund cand mi-ai zis de problema cu StrawberryNET, dar asta vroiam sa-ti si spun - sa ii contactezi ca se rezolva (in mod sigur ei iau produsele din outlet-uri si nu cred ca sta nimeni sa verifica datele), din experienta mea cu ei n-a ramas nimic nerezolvat - cred ca am mai zis pe blog ca eu am avut o problema cu un sampon care a curs in colet, le-am scris si s-a rezolvat imediat.

    Claudia, daca ar exista ar fi bine ... as vrea si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, adevarul e ca la capitolul customer service stau bine. E greu de acceptat ca au produse atat de vechi dar bine zici ca nu sta nimeni sa le verifice. E bine ca isi asuma lucrurile astea si nu avem surprize neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu l-as incerca daca s-ar gasi in vreo varianta mini.Nu as cumpara un produs (mai) scump fara sa-l fi testat inainte,doar daca as citi NUMAI pareri bune despre el(si chiar si asa as avea o strangere de inima). :)

    RăspundețiȘtergere