Fond de ten pudra Yves Rocher

20.5.13

De ceva vreme caut un fond de ten pudra care sa ma incante la fel de mult cum a facut-o Mineralize SPF15 Loose Foundation de la MAC, asa ca atunci cand am primit cadou fondul de ten pudra de la Yves Rocher (il gasiti aici) m-am bucurat si am sperat sa-mi placa, ceea ce din pacate nu s-a intamplat, asa ca aceasta postare este etichetata ca o dezamagire.


Nu stiu cu ce sa incep ... pretul - 85 ron pentru 4 grame (nu-mi venea sa cred cat de mica este cutia cand l-am primit) mi se pare nu mare, ci exorbitant, ma bucur ca n-am dat eu banii astia pe el ... dezamagirea ar fi fost si mai puternica.


Nuanta (100 - pentru ten deschis - am rupt eticheta in romana deci nu stiu denumirea exacta) mi se potriveste si produsul este destul de fin, asa ca ma asteptam sa-mi placa, insa in momentul in care il aplic pe fata (si am incercat diverse pensule) nu are pic de acoperire, in schimb o gramada de sclipici se transfera si tenul arata "dewy" si atat. Din punctul meu de vedere nu este un fond de ten, ci o pudra stralucitoare.


Nu stiu ce as putea sa spun mai mult despre acest produs pentru ca nu face nimic, nu acopera, doar transfera niste particule de sclipici (nu mari, nu de prost gust, dar exista) pe toata fata. In timp ce scriam postarea asta mi-am dat seama ca as putea sa incerc sa-l folosesc pe post de iluminator, asa ca voi incerca si varianta asta.

Daca l-ati incercat sunt curioasa daca voua v-a facut alta impresie ...

5 comentarii

  1. L-am primit cadou la o comanda, ca altfel nu dadeam atatia bani pe el, cadoul a fost surpriza nu stiam exact ce primesc . Nu folosisem pana atunci un fond de ten pudra dar nici nu eram interesata de un asemenea produs. L-am incercat nu mi-a placut deloc am avut aceeasi impresie ca si tine. Eu il folosesc pe post de iluminator si imi place foarte mult efectul, trebuie sa-l incerci si tu la fel .Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, chiar o sa-l incerc maine - ca si asa sta degeaba in sertar. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am incercat niciodata un fond de ten pudra pentru ca niciodata nu am stiut cum sa-l aplic. Si in plus pare sa fie pudra pulbere...fug de ele ca de diavol pentru mizeria pe care o fac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, mai nasol e daca tusesti/ stranuti cand e produsul deschis :)) eu in rest nu am probleme cu ele chiar daca sunt pulbere.

    RăspundețiȘtergere