... fara titlu ...

8.5.13

Ma uit de cateva minute bune la monitor si incerc sa-mi fac ordine in ganduri ca sa scriu ceva ... nici macar nu-mi amintesc despre ce-am vrut sa scriu, imi tot zboara mintea la Bella care a ramas singura acasa si nu se simte bine (si asta dureaza de cateva zile) si a mai facut si o alergie destul de urata si e plina de rani pentru ca se scarpina fara control. Sper ca diseara sa fie mai bine si sa reactioneze la tratament. Simt ca ma termina neputinta asta, cand se uita in ochii mei si imi cere ajutorul si eu nu pot face nimic ... nu am cuvinte sa descriu ceea ce simt.

Vroiam sa va arat astazi ce mi-am luat de la Chic Ville (mi-a venit ieri coletul) insa aseara numai de poze nu mi-a ars, poate daca diseara e totul ok cu Bella reusesc sa le fac si va arat maine. Tot ieri a ajuns si un colet de pe iHerb (dupa aproape o luna), asa ca diseara (desi nu mai e vremea potrivita) vreau sa incerc ciocolata calda cu menta de la Nestle. De prea multa vreme ma gandesc la ea ...

... intre paragraful dinainte si acesta a fost o pauza de 20 minute (sau poate si mai mult) timp in care m-am pierdut pe ebay ... nici macar nu stiu ce caut, dar caut ... acum zambesc aiurea, imi dau seama ca din postarea asta par foarte ametita si imprastiata si realitatea e cu totul alta. Doar ca nu sunt cele mai bune zile ale mele ... as vrea sa-mi iau bratara asta, dar nu-s decisa. Cum vi se pare?
 

E prima data de cand am blogul (aproape 4 ani) cand nu am tragere sa scriu, nu neaparat ca n-as avea despre ce sa scriu, doar ca nu-mi sta mintea la asta ... probabil ca e doar o stare si va trece repede ...
 
P.S.: initial am vrut sa pun titlul Sick (gandindu-ma la Bella) & Tired (gandindu-ma la mine), dar mi-am dat seama ca e prea depresiv si chiar nu reprezinta starea mea, asa ca a ramas fara titlu ...

12 comentarii

  1. :* trece :) sa ne auzim cu bine zic!

    RăspundețiȘtergere
  2. este foarte foarte frumoasa ! genul ala de bratara care merge la orice :D faci numai alegeri reusite cand vine vorba de bratari ! sunt curioasa care este stilul tau vestimentar :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Of,stiu cum te simti,sunt mama(nu am catel,am o minune de fetita,este acelasi lucru,tot mame suntem)...iar bratara sincer nu ma da pe spate deloc,dar gusturile nu se discuta,daca tie iti place.Nush are ceva ce nu se potriveste,cu toate ca are elemente frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am un animal de companie insa imi pot inchipui senzatia pe care o ai cand trebuie sa mergi la munca si sa o lasi acasa cand stii ca e bolnava. O sa fie bine, sunt convinsa.

    PS: bratara imi place mult, mult, mult. Sa stii ca eu aveam manie la cercei si inele. De cand tot vad la tine bratari m-a apucat si pe mine si le vanez peste tot. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Te pup, o sa treaca! Te inteleg cu Bella, eu ma panichez la cea mai mica respiratie ciudata a lui Ukko ... Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa bratara!
    Sper sa fie totul bine cu Bella!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si a mea Jessy se tot scarpina de cateva zile, cred ca e si din cauza caldurii (ca tot a venit asa brusc), dar ma gandesc serios sa o tund si apoi pot observa mai bine reactiile pielii. Sper sa se faca bine Bella cat mai repede!

    Cat despre bratara, e frumoasa si, daca simti ca te-ar binedispune sa o stii pe drum spre tine, nu mai ezita :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Bratara e draguta! :)
    Sper sa-i treaca si sa se faca sanatoasa,Bella :) te cred ca iti este gandul la ea :( asa se intampla cand te ataseszi de cineva...nu conteaza ce este om sau animal :)
    Numai bine si multa sanatate!
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  9. Bratara e de vis, vreau si eu....

    In legatura cu Bella, stiu ce simti , am avut si eu o boxerita tigrata, eu am crescut-o, eu am dresat-o, a fost cumplit cand a murit.....
    Dar vroiam sa iti spun, mai ales ca esti familiarizata cu iHerb-ul, ca am citit multe comentarii pozitive la diverse produse ( pentru oameni ) pe care stapanii le-au folosit pentru caini. Si citind despre homeopatie, am observat ca exista multe solutii si pentru animale ( de casa ).
    Eu folosesc in ultimul timp mai mult medicina naturista si remedii homeopate si surprinzator, au rezultate mai bune decat medicina alopata. Fiind asistent de farmacie care lucreaza in spital am folosit ani de zile medicamente pentru mine si baietelul meu si rezultatele au fost mai mult negative in cea ce ne priveste.
    Va doresc multa sanatate si liniste sufleteasca !

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc pentru gandurile bune, Bella e mai bine azi si sper sa fie si in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  11. mesteacan, sa stii ca si eu la fel - chiar ieri am comandat ulei de neem care sper s-o ajute cu alergiile de piele si cu ranile pe care si le face (e foarte sensibila, asa a fost de mica) si vitamine tot asa ii dau (imbatraneste si incepe sa se simta asta din ce in ce mai tare).

    RăspundețiȘtergere
  12. este f frumoasa bratara, unde ai gasit-o? :)

    RăspundețiȘtergere