Cuvinte si o castigatoare

12.5.13

A fost un weekend greu pentru mine, in viata mea se petrec niste lucruri asupra carora nu am control, niste lucruri care ma dau peste cap si ma fac sa trec de la o stare la alta ... nu am stare sa scriu, nu am stare sa citesc, nu am stare sa ma uit la nimic, nu am stare ... nu sunt trista, nu sunt vesela, nu sunt in nici un fel ... e unul din acele momente cand ma simt ca o frunza in bataia vantului si astept sa se intample ceva care sa-mi arate ca puterea mintii exista si ca putem schimba lucrurile daca ne dorim cu adevarat.

Nu stiu cat de prezenta o sa fiu pe blog in perioada urmatoare, nu stiu la cate comentarii o sa raspund (citesc fiecare comentariu inainte de a-l publica, chiar daca nu raspund imediat), nu stiu catre ce ma indrept ... dar stiu ca va fi bine. Insa se pare ca pana la bine mai am de trecut prin niste lucruri ... tot ce pot face este sa sper ca "bine" va veni curand si toata perioada asta va fi o amintire (nu prea placuta).

Vreau sa le multumesc celor ce au lasat comentarii la giveawayul de Paste (chiar daca nu s-au inscris pentru premiu), m-am regasit in multe dintre ele si m-am identificat cu multe pentru ca tata a murit imediat dupa Paste (si ultimul Paste petrecut impreuna nu este unul foarte fericit pentru ca el se simtea foarte rau). Dar nu despre asta vreau sa scriu acum. Castigatoarea celor cinci produse este Antuza Stan. Felicitari! Astept mail cu datele tale pentru a-ti expedia premiul.

O sa ma opresc aici ... sa aveti o noapte linistita si o saptamana frumoasa!


8 comentarii

  1. Sper sa iti gasesti din nou locul cat mai repede :)

    RăspundețiȘtergere
  2. te imbratisez cald si iti doresc din suflet pace sufleteasca! si eu trec printr-o perioada in care simt ca nu mai vad luminita de la capatul tunelului, dar cred cu tarie ca Dumnezeu imi va calauzi pasii catre lumina.

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand vreau sa-ti spun Hristos a inviat, pentru ca nu am avut ocazia sa iti spun mai devreme . Imi pare tare rau sa stiu ca treci printr-o perioada grea, sper sa ai o persoana foarte apropiata care sa-ti fie alaturi si sa te ajute sa treci peste . Eu iti doresc numai bine si sper sa aud vesti bune de la tine in curand . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Te inteleg perfect..fix asa m-am simtit si eu weekend-ul asta. Abia am asteptat sa vina inceputul nou de saptamana, sa ma mobilizez cumva, sa nu cedez de tot;/
    Sper ca esti mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. iti lipseste linistea sufleteasca...asta poate cauza multe neplaceri !
    succes !

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca e ceva in aer pentru ca starea asta am avut-o pe tot finalul de saptamana. Din fericire weekendul, leneveala, cartile, muzica, filmele si linistea a avut o influenta buna asupra mea. Poate e bine sa iei o pauza de la tot, sa te izolezi putin de exterior si sa-ti pui gandurile in ordine. Te pup Camelia si ai grija de tine, sunt sigura ca o sa te simti bine in curand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare foarte rau ca nu te simti bine "sufleteste" sper sa-ti revii...sa iesi din starea asta :(
    Nici eu nu sunt tocmai bine....dar cand imi vad nepotelul parca imi trec toate :)
    pupici si ai grija de tine! :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Jade, si eu sper ... senzatia de animal haituit e groaznica.

    clarra, am citit ... si te inteleg!

    Anamaria, multumesc pentru gandurile bune :)

    Bianca Roxana, se pare ca e ceva general ...

    coco, n-are treaba cu linistea sufleteasca, era simplu daca era asa.

    Gabriela, o sa fie bine, numai ca perioade d-astea grele lasa urme.

    Lucica, ala mic te incarca de energie si totul pare mai usor :)

    RăspundețiȘtergere