Azi imi place: balsam buze cu zmeura Yves Rocher

27.5.13

In ultimele saptamani (cred ca ultima luna - ca sa fiu mai precisa) nu m-am machiat aproape deloc. Nu am avut nici tragere de inima, nici chef si nici n-am simtit ca am foarte multa nevoie ... am apelat la BB cream, pudra si inca csteva produse cand am avut vreo intalnire la munca sau am iesit undeva. Dar am folosit aproape zilnic balsamul pentru buze cu zmeura de la Yves Rocher (il gasiti aici).


Am mai avut in trecut si alte variante ale acestui balsam de buze (cred ca cel cu ulei de migdale si cel cu vanilie) si mi-a placut pentru ca este usor de luat in geanta si este si mai usor de aplicat. Pretul intreg este 12 ron, insa eu mereu le-am luat la oferta, asa ca pretul mi se pare rezonabil.


Diferenta intre cele pe care le-am avut anterior si acesta cu zmeura este culoarea. Asa cum puteti vedea in fotografia de mai jos cel cu zmeura lasa o culoare placuta pe buze, culoare care nu dispare asa usor si nu arata deloc urat cand incepe sa se estompeze.


Nu exceleaza la capitolul hidratare (insa eu nici n-am intalnit vreun balsam de buze minune pana acum), dar imi place si in mod sigur o sa mai incerc si alte variante pe viitor. Voi ati incercat vreun balsam de buze de la Yves Rocher? Cum vi s-a parut?

9 comentarii

  1. Si eu in momentul de fata tot pe acesta il am . De multe ori il folosesc pe post de ruj pentru ca are o culoare superba si nu mai simt nevoia de ceva in plus . In trecut l-am folosit si pe cel cu struguri dar preferatul ramane acesta .(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am si eu unul din aceeasi gama, cu unt de shea. si observ ca se consuma greu, ca hidrateaza buzele cat de cat si are un miros placut. Sunt multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmeaza zilele astea sa dau prima mea comanda la Yves Rocher. Chair daca mai am acasa cateva balsamuri de buze, cred ca o sa ii dau si acestuia o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar n-am incercat vreun balsam de buze YR, il retin ca idee pe acesta caci imi place ceea ce vad!
    Balsamul de buze la care chiar am simtit ca hidrateaza (mai bine, comparativ cu altele) este Neutrogena.

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
  5. l-am comandat si eu recent pe acesta...sper sa-mi placa...l-am mai avut in trecut pe cel cu struguri, care, desi nu miroasea prea mult a struguri, mi s-a parut unul dintre cele mai bune balsamuri de buze incercate pana acum...hidrata foarte bine si nu lasa buzele albicioase..

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am folosit toata iarna balsamul cu unt de karite si sunt super multumita de el. le-am mai incercat pe cele cu cocos si migdale, insa acestea mi se par prea dulci...

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, deci nu mi se pare doar mie ca e un produs reusit :)

    Gabriela, cred pe ala il am si eu - cand l-am desfacut s-a sfasiat cu totul plasticul si nu mai stiu ce si cum.

    Claudia, nu face colectie (ca stim cu toate cum e) :)

    ilda76, pentru buze n-am incercat nimic de la Neutrogena.

    elaine, cred ca o sa-ti placa :)

    aleenna, mie cocosul nu-mi place deloc si nici dupa aroma de migdale nu ma dau in vant deci te inteleg :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Aroma de capsuni e una dintre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare tentant! :) Nu am incercat decat balsamuri cu aroma de vanilie, ciocolata, cand o sa mai iau, intentionez sa incerc cu arome de fructe diverse, zmeura, lamaie, capsuni, chiar sunt tare tentante!

    RăspundețiȘtergere