5 pentru un zambet!

4.5.13

Nu aveam in plan vreun giveaway pentru perioada asta (de fapt nu am vreun plan pentru nimic), dar as vrea sa fac o bucurie uneia dintre voi (si sper, ca de fiecare data, sa participe si cele ce de obicei nu se inscriu, dar care ma citesc din umbra de multa vreme) si am adunat cinci lucruri care sper sa aduca un zambet pe chipul cuiva.


Am ales paleta Undressed de la MUA, parfumul Moment de Bonheur de la Yves Rocher, o bratara facuta de mine (Love - cred ca reprezinta foarte bine perioada asta), glossul Lets Meet de la MUA si o mini masca de la Yves Rocher.

Stiti deja ca nu-mi plac giveawayurile care conditioneaza, asa ca daca vreti sa participati tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi povestiti cea mai frumoasa amintire a voastra din perioada sarbatorilor de Paste (o sa astept comentariile voastre pana vineri 10.05 intrucat stiu ca multe sunteti plecate si vreau sa aveti sanse egale si weekendul viitor anunt cine a castigat).

Si inchei postarea asta scurta spunandu-va "Paste fericit!" (va doresc sa aveti zile linistite, pline de iubire, care sa va atinga sufletul si sa va faca sa va simtiti complete si implinite).

28 de comentarii

  1. Draga mea multumesc pentru acest giveaway si frumoasele urari, ti le inapoiez inzecit!
    Sa ai un Paste fericit si plin de lumina!
    Cele mai frumoase amintiri pe care le am de sarbatori Craciun si Paste sunt cele alaturi de familia mea, facem totul impreuna : curatenia, pregatirile, mergem la biserica la slujba si de Craciun si de Paste (si nu stam sa luam doar lumina, ci participam la toata slujba!). Nu se compara cu nimic! Se simte sarbatoarea altfel cand este impartita cu cei dragi! Mai ales cu bunicii mei de peste 85 ani cu care sper sa impart inca multe sarbatori!
    Asa ca va doresc multa sanatate si sa aveti un Psste plin de dragoste si pace alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Amintirile fericite sau momentele fericite trebuie sa ni le facem noi singuri. pentru ca nici nu ne dam seama dar fericirea vine din cele mai neinsemnate lucruri. din cel mai mic gest. si mai mult decat toate trebuie sa invatam ca frumusetea, pacea vin din lucrurile mici, de cele mai multe ori noi oamenii le luam ca lucruri de-a gata, si nu suntem niciodata multumiti.razele soarelui, o floricica, o vorba frumoasa sau chiar un zambet primit de la un trcator pot sa se transforme in amintiri de suflet. eu incerc sa invat lucrurile astea, pentru ca daca stam si ne gandim ca nu aveam une lucruri, ca nu ne iubeste cine vrem noi, ca nu putem avea pantofii noi pe care i-am vazut nu fac decat sa ne intristeze.
    Cele mai frumoase amintiri din preajma pastelui sunt vacantele de la bunici, cand pierdeam toata ziua pe langa bunici cu rositul oualor, pregatirea colacilor, iat a doua zi mergeam la biserica impreuna cu ei, ciocnitul oaualor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru concurs si sansa de a castiga!:)
    Eu nu am o amnintire specifica. Insa imi place sa ma gandesc la diminetile de paste, cand ma trezeam, cadouasul de la iepuras ma astepta ascuns intr-un coltisor al locuintei si, dupa ce il gaseam, ne puneam cu totii la masa festiva.....Erau niste momente superbe:)

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa sparg eu gheata si o sa povestesc. cea mai frumoasa amintire legata de paste este si cea mai urata din viata mea. este vorba despre pastele din 2011, acum doi ani. in vinerea mare am aflat ca mama mea are cancer. sec, urat, trist. pastele ala a fost ultimul in familie, eu mama tata fiica sotul meu si socrii mei. pretuiesc f mult pastele ala, pt ca ai mei nu au stiut ca mama e bolnava asa grav si s-au bucurat alaturi de noi (era prima intalnire in formatie completa dupa vreo 2 ani in care sotul meu si tatal meu nu au vorbit). mama a fost foarte fericita ca s-au impacat, nu s-a gandit niciodata ca ala va fi ultimul paste petrecut alaturi de noi, de fapt nimeni in afara mea nu a stiut ca acela e ultimul paste cu mama.
    si cu toate astea acel paste il pretuiesc si imi amintesc atat cu durere cat si cu fericire de el. stiu ca si acum mama ne priveste si se bucura cand ne vede pe toti impreuna, tata si sotul meu sunt acum mai apropiati ca niciodata. sper ca nu te am intristat, nu am participat neaparat pt premiu (desi nu neg ca mi-l doresc) ci am dorit sa -ti scriu pt ca mi-a mers la suflet acest subiect pe care l-ai ridicat. te pup, iti doresc liniste alaturi de familia ta. hristos a inviat

    RăspundețiȘtergere
  5. Paste fericit si linistit si tie Camelia draga!

    Da-mi voie sa-ti spun ca m-ai facut sa ma gandesc la modul in care petreceam si percepeam sarbatoarea Pastelui cand eram micuta. Imi amintesc ca in fiecare an ni se cumparau pantofi noi mie si surorii mele. Era deja traditie. Si imi mai amintesc ca mergeam la biserica si stateam acolo toata noaptea inca de cand eram micuta. Slujba de inviere, poate din cauza ca e tinuta noaptea, poate pentru ca aduna mult mai multi oameni decat de obicei, poate pentru ca stiam ce insemantate are, imi oferea mereu un fior aparte. Si acum imi dau seama ca fiorurile si sentimentele din copilarie nu se mai retraiesc. Fericirea cu care imi purtam noii pantofi si emotia cu care ciocaneam oua rosii...totul era deosebit.

    Te pup Camelia si astept sa ne citim cu bine dupa Paste!

    PS: nu vreau sa particip la giveaway cu comentariul de mai sus. Motivul: eu am deja o bratara de la tine (si as fi egoista sa vreau eu doua) si am si parfumul moment de bonheur. Ma abtin pentru urmatorul :D

    RăspundețiȘtergere
  6. povestea Danielei m-a facut sa lacrimez . nu vreau sa traiesc in trecut , ci sa ma bucur de aceste sarbatori alaturi de mama mea , cel mai important om din viata mea

    RăspundețiȘtergere
  7. cea mai frumoasa amintire de Paste sunt pantofii rosii de lac pe care bunica ii cumpara pentru mine si sora mea...offff...e dor imi este de bunica !
    sarbatori cu liniste in suflet !

    RăspundețiȘtergere
  8. Hey, multumim pt giveaway si sarbatori asa cum ti le doresti tu! Sa fii sanatoasa, implinita si sa ne mai incanti cu postari :*
    Cea mai frumoasa amintire este primul Paste petrecut alaturi de iubitul meu, acum 4 ani, plin de emotie, daruire, simtire sufleteasca... Stii cumva senzatia de suflet prea plin de fericire, care tinde sa se reverse in lacrimi, ca albia unui rau? Sa plangi de fericire, sa nu simti nici un gol in suflet? Asa m-am simtit atunci, eram in al noualea cer doar pentru ca eram cu el...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cea mai frumoasa amintire a mea de Paste este atunci cand ai mei au venit pe usa spunandu-mi ''-Ea este surioara ta!''.
    In aceeasi zi am aflat ca bunicul are cancer pulmonar, acum el s-a dus pe 1 mai acest an dar macar ma alina faptul ca nu a suferit cand s-a dus deoarece era in come si faptul ca cineva, acolo sus, ma paeste pe mine, pe mama si pe surioara mea de 7 ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hristos a inviat! Aici in Bucovina de unde te citesc in umbra exista un obicei de care imi amintesc cu drag. In prima dimineata a Pastelui mama pregatea o cana cu apa in care adauga cateva oua si cativa banuti, cine se trezea primul isi spala fata cu apa aceea , pt a fi frumos ca un ou tot anul si bineinteles lua si maruntisul :)). Competitia era intre mine si fratele meu , eu eram mai matinala, traiam cu impresia ca voi fi imbujorata pentru totdeauna, dar ce sa vezi ....anii trec si eu tot mai palida sunt :)
    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  11. PS. Stiu ca s a incheiat giveawayul, dar ma bucur ca am avut curajul sa impartasesc macar un gand cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hristos a inviat! Multumim pt givaway! Cele mai frumoase amintiri de Paste sunt cele din copilarie, cand mama imi cumpara obligatoriu hainute noi sa merg cu ele la Biserica in noaptea de Inviere. Iar in ziua de Paste ne trezeam dimineata sa mergem dupa oua rosii pe la vecini.Tare incantati eram noi de cate oua adunam desi nu mancam nici macar unul...Azi am privit cu lacrimi in ochi pe fetita mea facand acelasi lucru si ma gandeam ce repede trece timpul...Sunt convinsa ca
    Sarbatorile la tara sunt cele mai frumoase si incerc sa petrec cat mai multe aici.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pastele a fost o sarbatoare nu foarte vesela pentru mine in ultimii ani.
    Acum 9 ani, pe vremea aceasta, dupa indelungi suferinte, tatal meu a fost operat.
    Speram sa fie in sfarsit bine. In saptamana mare a fost operatia( sunt catolica, asa ca nu prea am avut vacante sau zile libere cu acest prilej), imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri: eram studenta la Iasi pe atunci si m-am invoit de la un curs important de 3 ore, pentru a fi cu el acolo. Am crezut ca imi sar mintile tot asteptand, bineinteles ca la facultate nu am mai ajuns in acea zi, insa bucuria ca s-a trezit cu bine a fost incredibila. Se simtea mai bine decat se simtise in luni de zile, astfel ca nu a mai contat ca nici macar nu am ajuns impreuna acasa de sarbatori, asa cum speram, deoarece interventia fusese deosebit de complicata.
    Am fost impreuna, doar noi doi, cu vizite scurte din partea celor de acasa, care veneau de la mare distanta pentru a-l vedea si am fost fericita.
    A fost foarte grea acea perioada, dar m-am simtit atat de mandra de mine ca am avut puterea de a-l ingriji singura si nu am cedat, nu am fugit si nu l-am abandonat nici o clipa. Sper ca nu l-am dezamagit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Hristos a inviat, Camelia!
    Eu nici nu indraznesc sa mai scriu vreo amintire , pentru ca citind unele dintre comentarii mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile. Am realizat ca orice as scrie nu poate fi mai puternic. Va doresc tuturor un Paste fericit si luminos!

    Cu drag,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  15. Iulia Popescu5 mai 2013 la 14:37

    Hristos a inviat!Multumim pentru acest giveaway :)
    Atunci cand vine Pastele, cel mai mult imi place faptul ca eu si familia mea avem o abordare ft relaxata in ceea ce priveste sarbatorile - lasam sa vina totul de la sine, sa facem in ritmul nostru, iar cand vine vorba de mancare, fiecare isi exprima parerea cu ceea ce si-ar dori sa manance. De mica imi place sa ma ocup de inrosirea oualelor, dar si sa ajut la prepararea celorlalte feluri sau asezarea mesei. Imi place sa ma intrec cu ai mei, sa vedem cine are oul cel mai rezistent,hehe.Incerc sa adun cat mai multe amintiri placute si pline de fericire inainte sa imi zborul din cuib. Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa ai un Paste fericit si plin de lumina!Cea mai frumoasa amintire a mea de Paste este cea de acum cinci ani , unde in pragul sarbatorilor mau apucat durerile nasteri momente pline de emotie pentru cei din familie si panica si durere pentru mine ,si cu ajutorul bunului dumnezeu am aduso pe lume pe micuta mea fetita si au trecut cinci ani frumosi si plini de bucurie si fericire .
    Va doresc sarbatori fericite tuturor sa fiti sanatosi !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cea mai frumoasa amintire din timpul Pastelui ortodox este de anul trecut, cand sotul meu a trebuit sa plece cateva saptamani sa lucreze in Italia si am fost sa il vizitez de sarbatori, cu cozonac si drob in bagajul de cala:-)) luasem si niste plicuri de colorant de oua pentru a face oua rosii, dar in bucataria in care statea era o plita care functiona pe doua trepte: daca dadeam la maxim sarea siguranta, iar cand am lasat la mic apa abia s-a incalzit dupa 7 ore :-))) In weekendul acela ne am plimbat prin Monte Carlo si Nisa, a fost una din cele mai frumoase perioade.

    Paste fericit si sarbatori linistite!

    RăspundețiȘtergere
  18. In primul rand vreau sa-ti urez un Paste Fericit plin cu bucurii! :-*
    La mine toate amintirile de Paste sunt cam la fel ,participam impreuna la curatenie si la pregatitul mancarurilor....acum 16 ani am avut cel mai trist Paste :( a murit tatal meu(a avut cancer la esofag)in sambata Pastelui l-am ingropat....nu am avut timp sa fac pregatiri ca nu am avut cum dar de atunci ma urmareste acea amintire :( as fi vrut ca totul sa fie altfel.
    Anul asta am fost la mormante la parintii mei si-am aprins lumanari pe toate i le-am dat nepotelului meu sa le puna pe morminte...m-am simtit mai bine sufleteste...dupa 16 ani...
    Acum traiesc pentru nepotelul meu si pentru el vreau tot binele din lume.
    Multumim de concurs! :-* premiul este minunat :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Pt mine Pastele si Craciunul sunt sarbatori speciale,petrecute cu familia,toate mi-au ramas in suflet,pt ca toate au avut ceva special.Anul acesta a fost prima oara cand am luat Lumina de la lumanarea preotului stand in biserica.A fost o emotie deosebita,am fost cu noua mea familie sotul si mica mea printesa(4 anisori) si prima zi am petrecut-o tot cu intreaga familie(sotul si fiica mea,parintii mei,fratele si sora mea.Bucurie si liniste :) asta va doresc si voua tuturor

    RăspundețiȘtergere
  20. Cea mai frumoasa amintire a mea legata de Pasti este inevitabil legata si de bunica mea, Ileana. M-a invatat ea multe, foarte multe, dar tot timpul in perioada Pastilor si a Craciunului imi spunea mai des decat de obicei ca Dumnezeu exista ca sa ne ocroteasca si ca da, daca vreau sa merg la Biserica pot sa ma si duc, dar numai daca vreau eu. Nu pentru ca-mi zice ea sau mama, sau profesorul de religie, nu pentru ca o sa ma simt vinovata daca nu o fac. Ea, culmea, era foarte credincioasa, dar TOT TIMPUL imi spunea ca eu, "asa mica cum esti, esti in stare sa discerni ce e bine si ce e rau pentru tine". Si de la ea am invatat ca, oricat de mica as fi, eu pot sa cred in ceva diferit fata de ceilalti. Iar asta e o invatatura pe care n-o aud multi copii. I was lucky :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Cea mai frumoasa amintire ramane cea din seara de Paste.Am mers la biserica impreuna cu iubitul meu.Am luat lumina de la preot si asteptam sa se termine slujba pe care preotul o oficia. Iubitul meu ma tinea in brate si in acel moment mi-a soptit la ureche"Te iubesc".Am ramas fara cuvinete.Cred ca mereu am sa imi amintesc de acest moment.A fost atat de simplu si de frumos.
    Email:vircan.issabel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Hristos a inviat!pentru mine cele mai frumoase amintiri sunt cele din copilarie, cand de Paste ne inoiam din cap in picioare si ne bucuram de masa imbelsugata, de oul invingator si de toti verisorii si rudele ce ne adunam laolalta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Primul Paste ca mamica a lasat cele mai placute amintiri. Incercarea de a adapta varstei de aproape un an atat meniul cat si explicatiile pe care le-am contorizat eu insami in atatia ani de zile... Zambetul ca raspuns la explicatiile noastre... Mirific!

    RăspundețiȘtergere
  24. cea mai frumoasa amintire de paste este legata de o vacanta relaxanta imipreuna cu prietenii, dar si plina de peripetii in acelasi timp!

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi pare rau sa aud asa povesti triste..

    Amintiri frumoase de Paste am de pe vremea cand eram mica si bunica ma indemna sa merg la biserica, respectam ritualurile..Incercam sa tin post in Saptamana Mare, mai scapam in cate-o inghetata ce-i drept, dar era fara intentie :). Mergeam in fiecare seara la denie, cea mai impresionanta era cea de vineri seara. Mi-era frica atunci cand inconjuram biserica, noaptea, dar in acelasi timp simteam importanta momentului, parca traiam acolo moartea Mantuitorului..Tot vineri era si trecutul pe sub masa cu flori..ce emotii aveam si atunci si ce fericita eram cand bunica imi alegea cele mai frumoase flori.
    Sambata, dupa impartasanie..era ziua in care se termina si postul meu. In fiecare an imi propuneam sa tin pana duminica, dar sambata se faceau cozonacii..ce copil poate rezista unei asemenea tentatii?
    Si totul culmina cu emotiile din noaptea Invierii..

    Cam astea sunt amintirile mele legate de Paste, intre timp m-am mai indepartat de cele sacre, dar imi voi aminti intotdeauna cu drag de clipele petrecute de Paste, la bunici.

    RăspundețiȘtergere
  26. una din cele mai frumoase amintiri din perioada Pastelui cred ca o am de acum vreo 2 ani cand au venit verisoarele mele acasa si am petrecut in sfarsit, dupa mai bine de 10 ani, sarbatorile impreuna. Deoarece acolo unde sunt ele biserica ortodoxa este o raritate, tot ritualul din seara de inviere a fost o peripetie ;)) de la stabilirea bisericii la care mergem la luatul luminii si pana la alesul imbracamintei pentru a2a zi la biserica, cand se sfintesc la lipoveni cozonacii, unde trebuie respectate o multime de reguli in ceea ce priveste comportament/limbaj/vestimentatie ( si aici nu ma refer la maniere). Si, bineinteles, partea cea mai buna a zilei, care incepe sa fie traditie pentru noi se pare, sa ne adunam dupa masa verisorii si sa ne inghesuim in patul bunicilor, care mai de care mai somnorosi chinuindu-ne reciproc :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Hristos a inviat,Camelia! Sunt una din cititoarele care in fiecare zi iti verifica blogul in cautarea unei postari noi,insa nu am avut niciodata curajul sa las un comentariu.De la tine am aflat de THboxes si asa mi-am descoperit pasiunea pt bijuterii,in limita bugetului de studenta:)) Inainte sa citesc blogul tau,nu auzisem de iherb,iar de pe ebay imi era teama sa comand,pt ca auzisem tot felul de povesti.Revenind la tema propusa de tine, anul acesta am avut parte de cel mai frumos si linistitor Paste din viata mea.Am sarbatorit numai cu parintii si bunicii,la tara,unde fericirea se gaseste in lucruri simple,iar viata are alt ritm.Am fost foarte impacata sufleteste sa descopar asta,pt ca ieri a fost ziua mea si eram trista ca a mai trecut un an.An in care nu stiam daca am facut alegeri corecte pe orice plan.Dar totul e bine cand realizezi ca se va termina cu bine:)Am mers la biserica,am pregatit cozonacii,am inrosit ouale,am vopsit copacii cu alb...Mi-am incarcat bateriile atat fizic,cat si psihic.

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumim pentru urari si giveaway. Te urmaresc „din umbra” de ceva timp si as putea spune ca blogul tau este unul din preferatele mele :D.

    Cred ca cele mai frumoase amintiri din perioada sarbatorilor pascale sunt de acum cativa ani, cand inca eram un copil. Ma trezea mireasma de cozonaci si pasca, vocile fratilor mei care veneau in vizita si maraitul catelusei mele care era de-a dreptul entuziasmata sa ne vada pe toti la un loc. Zilele acelea erau magice, petrecute in sanul familiei. Nu ne mai saturam sa povestim cate-n luna si in stele si sa ne bucuram cu adevarat unul de celalalt. In fond, sarbatorile trebuiesc petrecute in familie, nu? Si ce poate fi mai frumos decat o masa copioasa luata in familie, urmata de un pahar de vorba? Momentele acestea sunt cu adevarat pretioase, sunt acele lucruri simple care te fac sa intelegi ca de fapt, nu exista nimic mai important decat familia.
    Anul acesta am petrecut fara tata, care e undeva sus si are grija de noi, dar l-am simtit in sufletele si-n inimile noastre.

    RăspundețiȘtergere