Tinuta mea de Revelion

27.12.12

Va aratam acum cateva saptamani pe Facebook perechea de pantofi luata de la GlamourbyAT special pentru noaptea dintre ani si vreau sa va arat cu ce am decis s-o port. Pantofii ii puteti gasi aici (exista si varianta pe auriu sau argintiu - fara combinatia cu negru - insa mie mi-au placut mai mult astia) iar pana pe 3 ianuarie puteti beneficia de o reducere de 30% cu codul 30OFF (livrarea in Bucuresti este gratuita).


Dupa cativa ani de culoare in noaptea de Revelion, anul asta am revenit la negru cu cateva accente aurii. Asa simt ... rochia am luat-o acum cativa ani de pe ebay (am purtat-o o singura data la un botez acum ceva vreme desi imi place extrem de mult), plicul negru pe care am de gand sa-l port a fost al mamei, iar ca accesorii n-am de gand sa port decat o bratara simpla (pentru ca am reusit sa sparg perechea de cercei care mergea la fix cu rochia asta - niste pietre negre mari exact ca cele de pe rochie, imi placeau la nebunie si i-am purtat de nenumarate ori, dar mi-a cazut unul pe jos si s-a spart partea de sus si nu mai am ce sa le fac).


Parfumul va fi clar Very Iresistible Sensual de la Givenchy (oscilam intre el si Hypnose de la Lancome, dar nu mai am dubii), pe unghii voi purta Nubar Sunset, iar machiajul va fi o combinatie de Gorgeous Gold si Beauty Marked de la MAC si probabil ca voi alege un ruj nude. Si cam asta e.

Tinuta o sa vina la pachet cu multe ganduri bune si cu speranta ca 2013 ca fi mult mai bun decat anul asta si ca voi reusi sa fac tot ce n-am putut acum.

Voi ce purtati de Revelion? Ce ganduri aveti pentru noaptea aia?

27 de comentarii

  1. imi place rochita, pantofii prea inalti pentru mine:d, dar sunt curioasa de combinatia auriu-argintiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumosi pantofioarii...te invidiez ca poti merge cu asa ceva..de cand sunt mamica am spus adio tocuri..defapt daca stau bine sa ma gandesc nu mai port tocuri atat de mari de cand l-am cunoscut pe sotul meu care este doar cu putin mai inalt decat mine...

    Si rochita este f frumoasa..

    Eu cred ca ar trebui sa caut pt noaptea de rev o pereche de pijamale super tari..diferite...am vazut unele dar din pacate depaseau cu mult bugetul meu...hm..spun asta pt ca imi voi petrece rev la Cabana Varful Pat..alaturi de micuta mea frumoasa si de sotul meu drag!Te-am pupat draguta!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ne-ai spus cum te vei coafa si unde vei petrece noaptea dintre ani :)

    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. roxana & Raluca, sunt inalti si pentru ce port eu de obicei, dar pentru noaptea aia ma "sacrific"

    tiff, habar n-am ce "freza" o sa am :)) iar locul il tin pentru mine :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt minunati pantofii! :)
    Eu am primit de la mama unii din catifea, negri, la fix mi i-a oferit. Nu m-am decis inca la rochie dar la capitolul cerceii stiu sigur - unii argintii cu pietre negre.
    La fel ca tine, tinuta vine la pachet cu ganduri optimiste, vreau ca 2013 sa fie senzational! Si la fel iti doresc sa fie si anul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Georgiana, de mult nu mi-am mai facut capriciu d-asta, asa ca se justifica :) O sa fie fantastic, ne unim puterile pentru asta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu m-am gandit inca... Tinuta e foarte frumoasa si de bun gust! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele pentru noul an!

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa arati superb, nu am nici o indoiala.
    Rochia e divina, pantofii nu mai spun :)

    RăspundețiȘtergere
  9. perfecta tinuta! vei fi superba! un an nou minunat!pupp

    RăspundețiȘtergere
  10. Faina tinuta! Si eu am optat tot pentru negru anul asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumosi pantofiorii, foarte deosebiti!! Eu chiar nu stiu ce pantofi sa port...mi-ar fi placut niste botine dar nu am asa elegante, potrivite pentru anul nou... Hmmmm...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce pantofi frumosi ! <3

    http://valentinabucur.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. este o tinuta foarte stilata imi place mult. eu de revelion o sa port pijamale dar nu sunt trista din cauza asta. sunt multumita pentru anul ce a trecut si abea astept anul care vine,am de trecut ceva hopuri,,2 licente, angajare si mutat, si de slabit 5 kg. de mi-ar fi zis cineva vreodata ca o sa fiu fericita chiar daca stau acasa nu l-as fi crezut :) va doresc sa aveti cea mai frumoasa noapte dintre ani cu persoane dragi langa voi !

    RăspundețiȘtergere
  14. Superba tinuta vei avea in noaptea dintre ani,imi place mult.te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce ținută frumoasa! Imi place mult. :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc pentru aprecieri si pentru urari, sper sa fie un an superb pentru toata lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  17. frumoasa tinuta, pantofii sunt superbi insa din pacate eu nu pot sa port astfel de tocuri dar imi plac, o petrecere cat mai frumoasa sa ai si un nou an plin de impliniri :*

    RăspundețiȘtergere
  18. pantofii sunt absolut superbi.MI-a ramas gandul la ei.:d

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt superbi pantofii!!! Eu decisesem sa imbrac o rochita rosie cu o pereche de cizme. Uitasem cu desavarsire ca am o pereche de pantofi negri cu toc pe care nu apuc sa-i port decat la nunti si botezuri. Nu stiu de ce nu m-am gandit ca pot sa ma incalt cu ei si de data asta. Mersi frumos...mi-ai dat o idee buna.

    RăspundețiȘtergere
  20. Apropo de rochie...am tot uitat sa-ti spun. Mai stii ca de black friday ne-ai aratat cateva lucruri care-ti placeau (http://coltulcameliei.blogspot.ro/2012/11/beauty-black-friday-prin-ochii-mei.html)? Eu am vrut atunci sa-mi iau rochita cu cercuri pe care o gasesisei, cea de la Ama fashion. Din pacate aveau numai marimi mari atunci cand m-am uitat eu. Dar am mai asteptat vreo 2 saptamani si a aparut din nou in stoc si marimea mea. Am cumparat-o impreuna cu rochia pe care urmeaza sa o port de revelion. Imi plac mult ambele rochite si chiar vroiam sa-ti multumesc pentru ca de la tine a plecat toata ideea. Tu ai cumparat-o atunci? Te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. Ramo, merci :)

    Alina, poate un cadou pt tine de sfarsit de an?

    Ioana, si al meu :))

    Gabriela, n-am apucat sa o iau si dupa aia am uitat de ea. Ma bucur ca tu ti le-ai luat si ca ti-am dat idei bune. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi place tinuta aleasa, mi se pare sofisticata si stralucitoare, asa cum ar trebui sa fie orice femeie in cazul unui eveniment. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Ruxandra, asa e, dar atitudinea conteaza si mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Pantofii sunt superbi! Eu imi cumparasem o little black dress pt seara de revelion, dar nu am ajuns sa o port nici pana in ziua de azi, intrucat de revelion am stat in pijamale, la televizor, din pacate.

    RăspundețiȘtergere