Oferta Yves Rocher decembrie?

5.12.12

Cred ca ati observat semnul intrebarii din titlu ... este prezent pentru ca ma asteptam la o oferta bomba de la Yves Rocher luna asta si nu a fost asa. Au decis sa pastreze reducerea de 50% la un produs - cel mai scump din cos (exceptie: produsele aflate deja in promotie - cam toate parfumurile, seturile, produsele cu bulina verde si cele din editia limitata de iarna), transportul este gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 79 ron si la orice comanda de peste 39 ron se poate alege unul din cele 3 cadouri: parfumul Comme Une Evidence (ca si luna trecuta), laptele de corp Iris Noir sau trusa portfard (care pare foarte draguta in poza, dar este din plastic). In plus la o comanda de 99 ron, puteti sa luati ceasul cu 9,90 ron.

M-ar fi tentat sa ii iau mamei parfumul Iris Noir daca s-ar fi aplicat reducerea de 50% (dar fiind deja redus nu se aplica) si sa aleg laptele de corp cadou si sa ii fac un set frumos de Craciun ... acum trebuie sa ma gandesc la alta varianta. Pe voi va tenteaza ceva? Pe mine nu ...

(dati click pe poza sau pe linkul de mai sus ca sa ajungeti direct la oferta - pe site am vazut ca e altceva si nu apare reducerea de 50%)


6 comentarii

  1. Nu ma incanta nimic din oferta. Parfumul Evidence il am din primvara, mi-a placut la inceput dupa care mi s-a luat de mirosul lui. Ceasul il stiu de la o colega si nu e nimic wow la el. De trusa ce sa zic...nu ma convinge poza dar ma amuza ca e numita "profesionista" ;)), parca suna mai bine profesionala :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. am ridicat eu comanda de pe site aseara si am avut inclus si catalogul lor. in catalog sunt alte oferte. eu nu inteleg..alea sunt valabile doar telefonic sau cum? e prima oara cand am comandat la ei si nu stiu exact cum stau lucrurile.
    multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fede, nimeni nu e perfect :))

    Comenzile telefonice sau prin posta se fac din cataloage, cele online din oferta de pe site - mereu sunt oferte diferite. Poti sa comanzi si asa si asa, nu conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. super..atunci am sa dau o noua comanda clar, pt ca in catalog elixirul 7.9 pt ten e gratuit pt o comanda de min 49 lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am primit o oferta de Mos Nicolae valabila pana maine, in care la o comanda mai mare de 150 de lei se ofera o reducere de 50 de lei. La aceasta oferta nu exista exceptia pentru produsele aflate deja in promotie, deci se aplica si pentru parfumul Iris Noir, daca doresti sa-l comanzi. Eu am comandat mai multe produse care erau deja reduse si am beneficiat de inca 50 de lei reducere, pentru ca valoarea comenzii a fost mai mare de 150 de lei. Daca nu ai primit aceasta oferta pe mail, pot sa ti-o trimit.

    RăspundețiȘtergere