M-am vopsit cu Syoss ProNature

8.12.12

Am primit 2 cutii de Syoss ProNature (nuanta 4-1 - negru albastrui) cadou de ziua mea de nume si cum trebuia sa ma vopsesc am zis ca e momentul potrivit sa o incerc. Mai m-am vopsit o singura data cu vopsea de la Syoss (si aia primita cadou - cea din gama Baseline) si am cautat informatii on-line sa vad ce e cu ProNature asta ca nu auzisem de ea.
Si asa am aflat ca se lauda a fi prima vopsea permanenta profesionala cu continut redus de amoniac, pigmenti intensi de culoare si esente naturale din gingko si aloe vera. Din ce-am citit sunt 12 culori disponibile, iar despre pret nu stiu ce sa zic pentru ca eu am primit-o, insa din ce am vazut pe net este undeva intre 14 si 18 ron. Daca stiti altceva, spuneti-ne in comentarii.

Despre vopsea pot sa spun ca miroase bine (chiar m-a mirat asta), nu curge in timpul vopsirii, acopera firele albe (mie mi le-a acoperit in totalitate) si n-am patat nimic dupa vopsire desi mi s-a mai intamplat sa transpir usor noaptea. Ceea ce nu mi-a placut este ca mi-a lasat parul destul de aspru desi am folosit balsamul care vine cu vopseaua si am aplicat un tratament dupa vopsire, in schimb mi-a placut ca nu mi-a cazut mult par cum am patit la ultima vopsire (nici nu mai stiu cu ce m-am vopsit atunci, parca ceva de la Palette).


M-am spalat de vreo 3 sau 4 ori de cand m-am vopsit si desi a curs putin la spalare, culoarea este inca intensa, dar mi se pare ca deja incep sa mi se vada firele albe de par desi n-au trecut decat vreo 2 saptamani de cand m-am vopsit.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

3 comentarii

  1. chiar ma gandeam sa o incerc,,ca tot se lauda ca e vopsea profesionala..ms mult pt informatie. nu stiu inca ce sa aleg,pt ca m-au dezamagit destul de multe vopsele pana acum, iar sa dau aproape 40 de lei pe un l'oreal mi se pare foarte scump,mai ales ca eu am si parul foarte lung si imi trebuie doua tuburi :( ultima oara m-am facut cu noblesse de la loncolor dar acum vreau sa schimb culoarea si nu gasesc ce as vrea la ei :-| fetelor voi ce ati mai folosit si vi s-a parut bun ?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu ma hotarasc dintre Syoss sau Palette :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar Syoss, culoarea se pastreaza mult mai mult timp si e mai intensa.

    RăspundețiȘtergere