Joico K-Pak Reconstruct

18.12.12

Va povesteam aici primele impresii despre mult laudata gama K-Pak Reconstruct de la Joico si am tot folosit produsele de atunci si in curand voi termina samponul si balsamul (fluidul l-am terminat de vreo 2 saptamani chiar daca l-am folosit mai rar decat samponul si balsamul), iar spuma tratament o sa-mi ajunga multe saptamani de acum incolo.


Nu s-a schimbat cu mult parerea mea despre produse doar ca folosindu-le constant mi-am dat seama ca mirosul si textura balsamului si fluidului nu-mi plac deloc, dar ma bucur ca mirosul nu ramane in par. (chiar sunt curioasa daca cele ce ati folosit gama asta ati fost deranjate de miros - mi se pare intepator sau textura - mi s-au parut branzite cele 2 produse, nu stiu cum sa descriu altfel)

La primele spalari am fost dezamagita de cantitatea de par care imi cadea, insa cu timpul n-am mai avut problema asta, desi la un moment dat m-am gandit sa nu le mai folosesc pentru ca m-am gandit ca ele sunt cauza pentru care imi cadea asa rau parul (tinand cont ca acum nu mai am problema asta tind sa cred ca a fost ceva pe sistem nervos, n-a avut nici o legatura cu produsele).

Au facut minuni pentru parul meu? Nu, parul este matasos si usor de pieptanat, dar nu este nici o diferenta intre starea lui actuala si cum era acum 3 luni cand foloseam alte produse.

Am de gand sa revin la gama asta pe viitor? Nu, nu mi se pare nimic special la ea (poate pentru un par degradat face intr-adevar minuni, pentru mine au fost doar niste produse ok si atat - mai mult mi-a placut gama Color Endure pe care am incercat-o de la Joico la inceputul acestui an).

Eu am luat produsele de la Carespot cu o reducere de 50% (am avut un voucher luat de pe Groupon cred, nu-mi amintesc exact pentru ca le am de ceva vreme si am tot amanat sa le folosesc), dar nu cred ca as plati pretul intreg pentru ele acum dupa ce le-am incercat. Este doar parerea mea si experienta mea cu aceasta gama, am prietene care sunt incantate de produse si le folosesc constant si se declara mai mult decat incantate.

5 comentarii

  1. Chiar daca avem tip de par diferit, nici pe mine nu m-a dat pe spate gama asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse sunt f bune pentru un par intr-adevar degradat...nu pentru un par uscat/normal. Nu poti avea asteptari daca nu ai intr-adevar o problema. Eu am folosit samponul + deep penetrating + liquid reconstructor acum 1 an si am fost f multumita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, banuiam ca mai sunt si altele ca mine :)

    Diana, eu nu am par uscat, insa e normal sa avem reactii diferite la un produs de aceea am si mentionat ca este doar parerea mea tocmai pentru ca stiu persoane foarte multumite de gama.

    RăspundețiȘtergere
  4. Citisem pe makeupalley si nu numai - sunt cativa "gurus" prin USA care explicau scaderea dramatica a preturilor la produsele care contin keratina. Concret, faceau referire la Joico. Se pare ca in cca 8 luni, acea proteina incepe sa se degradeaze, acesta e motivul pentru care asemenea game trebuie cumparate cat mai proaspete. Daca sesizati o textura anormala sau un miros ciudat cand achizitionati sampoane/balsamuri de gen, returnati-le. Cand am dubii asupra consistentei unui produs, ma uit pe net la zeci de review-uri sau intr-un salon daca pot, si compar. In functie de politica site-ului de unde le iau, daca sunt zob..."sa se spele pe cap" cu ele! ;) Bine ca nu ai avute alte efecte secundare mai pacatoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Wolfette, interesante informatiile oferite, merci :)

    RăspundețiȘtergere