Giveaway: weekend in 2 la Straja

1.12.12

1 Decembrie ... ziua nationala a Romaniei ... ce premiu mai potrivit decat un weekend in 2 la o cabana situata la 150 metri de partie intr-unul din locurile frumoase din Romania? Concursul este organizat impreuna cu Cabana Zeni prin blogul de calatorii Enciclopedia calatorului independent si premiul este un weekend pentru 2 persoane (doar cazare, cabana are bucatarie utilata in caz ca va intereseaza) la Cabana Zeni din localitatea Straja (langa Lupeni, Hunedoara - gasiti aici detaliile referitoare la locatie) la inceputul anului viitor (ianuarie/ februarie/ martie - voi discuta detaliile cu castigatoarea direct).


Ce trebuie sa faceti pentru a participa?

1. sa urmariti blogul prin GFC

2. sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi povestiti cum va imaginati voi un weekend perfect in doi

Aveti la dispozitie 2 saptamani sa va inscrieti (pana pe 15.12) si in jur de 20 decembrie voi anunta cine castiga weekendul si vom stabili impreuna perioada pentru a discuta cu cei de la cabana.

10 comentarii

  1. gfc: amalutzza
    In ceea ce priveste weekendul, mai exact seara perfecta este oarecum clar(cel putin pentru mine)...in 2, in liniste, la lumina lumanarilor, cuibariti unul in bratele celuilalt, servind un pahar cu vin si savurand momentul...
    Cat despre weekend, per total, imi doresc unul plin de romantism, de noi descoperiri si dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Indraznesc sa ma visez in Venetia, intr-o camera de hotel, cu acele geamuri inalte, asternuturi albe si matasoase si muzica dulce, o floare in par. Daca ar fi sa ma rezum la cabana, mi-ar placea sa mananc in stil mediteranean: multe fructe de mare, paste, sosuri aromatice din ingrediente proaspete!
    Un mic dejun in pat cu struguri, branza brie, croissante cu unt, dulceata de afine si ciocolata calda!
    Singurul efort sa fie plimbarile lungi si sa ne rasfatam tot weekendul cu masaje, bai, tratamente care sa mangaie sufletul nu doar trupul.O evadare din cotidian, un rasfat total.

    Ah ce chef mi-ai facut, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un weekend perfect pentru mine si iubitul nu tine de spatiul in care ne aflam, de comoditatile lui sau de anotimp. Trebuie doar sa avem o activitate comuna sau mai multe, chiar si un simplu film vazut impreuna sau un joc de scrabble pentru noi inseamna mult. Conteaza foarte mult calitatea clipelor petrecute impreuna. Cred ca daca am castiga acest weekend la Straja, ni l-am petrece practicand diverse sporturi de iarna si apoi incalzindu-ne cu o cana de vin fiert.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un weekend perfect...nu am prea multe pretentii.As vrea sa ajung si eu odata si odata la munte cu prietenul meu.Ne dorim de ceva timp sa mergem dar banii nu prea trag la noi.Imi imaginez sa stam intr-o camera draguta,curata,luminata si bine incalzita.Sa luam masa impreuna intr-un decor de cabana canadiana,sa mergem pe partie,sa ne plimbam,sa bem ceai cald,sa stam in cada amandoi,sa radem si sa ne imbratisam:sa uitam problemele acasa si sa fim noi,noi cei adevarati,nealterati de griji,temerii si nervozitate.Noi,cei de la inceput.Daca sunt cu el,o sa ne intelegem bine oriunde ne-am duce.Ar fi un cadou perfect pentru noi doi.Multumesc pentru sansa.Weekend placut in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. gfc-ul este Nastya Paun,am uitat sa zic,visam la zapada...

    RăspundețiȘtergere
  6. Weekend-ul perfect in 2 pentru mine presupune multa liniste, dragoste si caldura. Mie si iubitului meu ne place extraordinar de mult muntele, am calatorit deseori prin Carpatii nostri si am ramas cu foarte multe amintiri de neuitat. In Hunedoara nu am ajuns deocamdata si nici pe partia de ski,ceea ce este perfect deoarece mi-ai provocat imaginatia la dans. Dupa o zi petrecuta la ski si batai cu zapada, cu obrajii imbujorati si fierbinti ne intoarcem in cabanuta rustica si calduroasa. Ne schimbam in haine pufoase si curate si in fata semineului in care ard lemne bine uscate, savuram o cana de vin rosu fiert cu piper si felii de portocale si gogosi aburinde cu scortisoara... La toate aceste arome se adauga aroma dragostei noastre ce da o nota aparte minunatei seri. Am ramane imbratisati pana tarziu in noapte povestind tot felul de lucruri despre noi... despre copilaria noastra...despre viitor..si despre trecut... pana am adormi fericiti impreuna! :)
    Gfc: Bla Blu

    RăspundețiȘtergere
  7. w/e-ul perfect se poate prezenta in mai multe feluri, dar sa luam unul de sezon:
    ninsoare lina, cu fulgi mari; afara-i doar putin frig, iar in interior foarte cald (vine de la focul din soba unde pocnesc lemnele)
    intre mainile impreunate o cana de ceai cu scortisoara
    si-o paturica pufoasa - numai buna sa te acoperi in timp ce stai imbratisata cu iubitul si admiri de pe prispa casutei din varf de munte toata intinderea alba ce se revarsa inaintea ta; si in poala iti sta cuminte o pisi/un cutu alb si pufos cu nasul roz

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC: cipiana
    Week-end-ul perfect in doi este simplu de imaginat: sa fim intr-o zona fara semnal, astfel incat telefoanele de serviciu sa nu functioneze. Cazarea sa fie decenta, adica o pensiune curata, cu personal politicos.
    In rest numai bucuria de a pleca la drum pentru cateva zile de relaxare langa iubitul meu este de ajuns.
    Daca prin zona putem vizita ceva inedit, asta ar completa tot tabloul.
    Si ciresica de pe tort ar fi un semnineu intr-o zona montana. Bine, fie, si o cerga mitoasa langa un vin fiert.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate sunt foarte departe de Hunedoara, astfel ca aceasta nu este o inscriere la concurs, insa as vrea sa raspund la solicitarea ta;)
    Ca ne intrebai de weekend-ul perfect...ca sa fiu o mama buna, voi spune ca e un weekend in familie, adica in 4;), pentru ca fix de 3 saptamani familia ni s-a marit cu o fetita mult asteptata si scumpa foc, pe langa baietelul pe care il aveam deja.
    Daca totusi e vorba de weekend perfect, bineinteles ca acesta ar fi in doi, deoarece timpul nostru impreuna s-a redus drastic, dar drastic de tot...nu conteaza unde ar fi petrecut respectivul wknd, ar fi perfect pana si acasa...daca am fi doar noi doi..sa lenevim, sa dormim pana la 10, sa gatim impreuna, sa ne uitam la un film, sa dam drumul la muzica la maxim si sa dansam razand pana nu mai stim de noi, sa facem lucruri atat de normale pentru ceilalti,dar pe care noi niciodata nu am reusit sa le facem din cauza timpului;((
    Concediile sunt adevarate maratoane..ne intoarcem storsi de orice vlaga din cauza baiatului, pe care nu ne lasa inima sa il lasam acasa...weekendurile in care alegem sa fugim totusi singuri, undeva, oriunde, incep sambata seara, ajungem la destinatie morti de oboseala iar dupa micul dejun ,duminica, pana in pranz am si pornit inapoi..
    OOOO, zile linistite, unde sunteti??Cred ca la pensie;)), pentru ca micuta cea scumpa nu acapareaza doar wkndurile, ci mai nou, noptile..asa ca momentan ne dorim doar sa dormim mult si bine.
    Succes fetelor care participa, iar castigatoarei, wknd de vis!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oriunde in doi. Mai nou ne place sa bucatarim impreuna. Dar si excursiile de weekend la munte sunt binevenite, de preferat cu zapada ca sa putem face 'oame' de zapada (inside joke) si sa ne dam cu sania. Am avut o vacanta de genul asta acum 3 ani si ne tot gandim sa o repetam, dar nu prea am avut timp/putere.

    RăspundețiȘtergere