Visez la ... Balenciaga City Bag

7.8.12

Cred ca asta e singura geanta care imi chinuie mintea de mai bine de 2 ani si o sa ramana la stadiul de obsesie pentru ca nu as plati 1500-1600 dolari pentru o geanta nici daca as avea atatia bani incat sa n-am ce face cu ei, insa asta nu m-a oprit sa caut o varianta accesibila care sa fie in acelasi stil. Originalul il puteti vedea mai jos si gasiti detalii despre geanta aici.


Am gasit mai multe variante pe ebay cu preturi incepand de la 16 lire, varietatea de culori este destul de mare si in cazul acestor modele. Nu o sa-mi iau una in acest moment ca nu am o geanta in buget (cel putin asa credeam - v-am zis dimineata pe Facebook ca am plecat sa cumpar ceva pentru firma si m-am intors cu o geanta), dar in mod sigur va fi o achizitie viitoare. Ce culoare va place?









15 comentarii

  1. Penultima imi place cel mai mult, nici nu stiu de ce, ma atrage culoarea. Si cea verde. Am tot vazut replici ale acestei genti, chiar si in IDM aici in Buc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, foarte frumoase, dar si pretul.... 1145€
    Cele "look alike" probabil ca sunt ieftine dar musama!
    A doua de sus si cea rosie cred ca mi-ar place.☺

    RăspundețiȘtergere
  3. da f frumoase nuantele si modelul posetei, pare incapatoare si f practica :), eu as prefera modelul navy - bleumarin, poate cand ai timp si daca mai ai la indemana, sa ne lasi si noua linkul cu modele de pe ebay.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am salvat vanzatorii, dar cred ca am cautat "motorcycle satchel" sau asa ceva :)

      Ștergere
  4. Imi place f. mult formatul... Exceptand pe roz, as lua cate 1 exemplar in fiecare nuanta :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu visez la o Celine Boston, pe care probabil ca n-o s-o am niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer Camelia, nu merita banii!!Eu am visat mult timp la un Vuitton si am strans banut langa banut, si mi-am luat exact geanta la care visam- 1000 euro. Pe vremea aceea erau 3 salarii pentru mine! Eram in extaz cand am cumparat-o!!

    Am purtat-o cateva luni si apoi m-am plictisit grozav de ea si zace in dulap de mai mult de doi ani! Am invatat din experienta asta (cam scumpa!) ca diversitatea bate visul si acum imi iau genti de calitate medie dar muuuuulte!

    Oricum ar fi, sper sa reusesti sa o cumperi vreodata pentru ca este intr-adevar foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ana, visez la ea dar nu as da atatia bani pentru ca ma plictisesc repede de genti si in mod sigur as face ce ai facut si tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut un moment dat o replica la un blogsale, de atunci mi-a ramas si mie gandul la ea. Nici eu nu as da atatia bani pe o geanta, pragul meu e undeva la 500 de lei.

    RăspundețiȘtergere