Sesiune de shopping: cosmetice (partea 2)

30.8.12

Cand imi impusesem sa ma opresc din cumpararea de cosmetice (gasiti aici partea 1 a acestei sesiunii de shopping intinsa pe cateva saptamani), cei de la feelunique.com mi-au trimis un cupon de reducere de 5 lire la orice comanda de 20 lire (siteul ofera transport gratuit) si cum erau 2 produse pe care le vroiam de ceva vreme de pe site, m-au pus in mare incurcatura. Am incercat vreo 3 zile sa ma autoconving ca n-am nevoie de ele, dar incercarea mea a esuat lamentabil ...

Asa ca dupa un weekend in care m-am gandit numai la comanda aia, luni am clacat si cand am ajuns la munca, am pus cele 2 produse in cos si am finalizat comanda. Vineri coletul a ajuns in posesia mea, deci a durat 4 zile ... impresionant. Primul produs pe care l-am luat a fost un gloss de la Buxom - Plumping Lip Polish in nuanta Bunny, dupa care suspinam de ceva vreme (am avut in trecut Rosie si Lily din aceeasi gama si ador senzatia pe buze si efectul pe care il au). 


La al doilea produs m-am sucit de cateva ori - stiam clar ca va fi o oja Nubar, insa nu ma puteam decide daca sa recumpar nuanta Spark (oja mea preferata din toate timpurile) sau sa imi iau in sfarsit Black Polka Dot dupa care ma tot uit de anul trecut. In final am decis sa iau Black Polka Dot si sa recumpar Spark cu alta ocazie. (cautati pe google sa vedeti cum arata Black Polka Dot peste diverse oje - mie chiar imi place)


Mama m-a tot auzit ca ma vait ca trebuie sa-mi iau o oja mov inchis peste care sa aplic Hyacinth Sparkle de la Nubar (primita intr-un schimb cu Ioana si pe care n-am apucat s-o folosesc pana acum) si ca nu vreau o oja scumpa, asa ca mi-a luat din nu stiu ce statie de autobuz o oja Rapsodi - 345, un mov intens si inchis, pe care a dat cativa lei. Mama stie ...


Nu mai stiu ce oferta a fost la Yves Rocher si am decis sa incerc laptele demachiant si lotiunea tonica pentru ochi si ten din gama "3 ceaiuri detoxifiante" si chiar imi plac. Nu m-am machiat foarte mult in ultima perioada si nu stiu daca chiar curata bine un machiaj puternic, insa imi plac senzatia de prospetime pe care mi-o lasa dupa ce le folosesc si mirosul. Mi-am mai luat si un deo cu bila cu lamaie verde din Mexic, insa am uitat sa il aduc pentru poze.


Si pentru ca oja de la Nubar si cea luata de mama nu au fost de ajuns, am luat Joy cu o oja mini de la Max Factor - Prussian Blue si mi-am luat inca 2 oje dintr-un magazin (una care mi-a amintit de Peridot de la Chanel si una taupe de la Gabrini).


Tentatii ar mai fi cateva, dar incerc sa rezist ...

6 comentarii

  1. cosmeticele...nu ne ajung..nicidata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Prussian Blue ce culoare frumoasa are, sa le folosesti cu placere, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  3. produsele de la Yves Rocher sunt foarte bune, eu ma impac de minune cu ele , plus de asta cand sunt reduceri sunt adevarate chilipiruri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de superba e nuanta Buxom - Plumping Lip Polish in nuanta Bunny! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere