Rasfat de weekend la SlimArt Floreasca

13.8.12

In ultimele 4 zile am fost de 2 ori la clinica SlimArt din Floreasca, vineri seara am fost pentru o sedinta de Velasmooth, iar sambata la pranz am fost (asa cum v-am anuntat si pe Facebook) la un masaj cu pietre calde (pe care vroiam sa-l incerc de mult timp, dar pana acum nu a fost sa fie).


La clinica am mai fost pentru o consultatie si o discutie (destul de lunga, recunosc, dar aveam multe intrebari) cu doamna doctor nutritionist Irina Arsene in urma cu cateva zile (daca doriti sa va povestesc despre acea vizita spuneti-mi in comentarii si o sa fac o postare separata despre asta), asa ca am profitat si am facut si cateva fotografii in caz ca sunteti interesate de cum arata clinica.

Este situata in zona Floreasca (str. Drobota nr.15), intr-o vila galbena cu 2 etaje. Atmosfera din clinica este foarte linistita si relaxanta, personalul este foarte amabil si te intampina cu zambete, iar ceea ce mi-a placut foarte mult este faptul ca zonele sunt impartite foarte bine, astfel incat fiecare procedura se desfasoara intr-o atmosfera intima si placuta. Puteti vedea asta in pozele de mai sus, iar informatii despre procedurile din clinica puteti citi direct pe site (clinica ofera tratamente de infrumusetare faciala si corporala, de la machiaj permanent la slabire exista o solutie pentru orice problema - daca aveti vreo intrebare puteti contacta direct personalul clinicii si veti primi raspuns imediat).


Prima procedura pe care am incercat-o a fost o sedinta de Velasmooth (eu am ales sa testez pe abdomen - insa se poate face pe picioare, fese si chiar brate - pretul de catalog pentru o astfel de sedinta incepe de la 70 euro insa in clinica se fac oferte personalizate pentru fiecare clienta si la achizitionarea unui abonament se acorda reduceri substantiale si sedinte gratuite de proceduri complementare). Cum actioneaza Velasmooth? Foloseste tehnologia elos ce a revolutionat piata estetica, fiind prima solutie ce combina patru tehnologii: energia optica infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si mobilizarea mecanica profunda. Daca sunteti interesate de alte detalii tehnice le gasiti pe site, eu o sa va povestesc cum am vazut eu aceasta procedura.

Din cauza problemelor pe care le am cu inima, am stat putin cu emotii si am preferat sa incerc o sedinta inainte de a ma decide daca continui sau nu (si chiar vreau in toamna sa imi iau un abonament, sper sa ma ajute si finantele), dar nu a fost nici un fel de problema. Sedinta pentru abdomen a durat circa 45 de minute. Mi s-a aplicat un gel pe abdomen si a inceput tratamentul cu Velasmooth. Aparatul are niste role care trec peste zonele cu probleme, se simte o incalzire usoara si in momentul in care se trece peste depozitele de grasime, se simte o piscatura in profunzime. Cam asa as putea sa descriu procedura in cateva cuvinte simple. 

Eu nu ma asteptam sa vad vreun efect dupa o singura sedinta si chiar nu credeam ca o sa am ceva de povestit, dar m-am inselat. Pielea este mai tonifiata in zona in care s-a facut tratamentul (si m-am analizat bine pentru ca am avut impresia ca-mi joaca mintea feste) si asta dupa o singura sedinta, chiar sunt curioasa ce efecte as putea avea dupa mai multe sedinte. Daca in toamna ma decid sa urmez un tratament complet, o sa va tin la curent cu rezultatele, iar daca una dintre voi a urmat un astfel de tratament, poate impartasiti impresiile cu noi.


Despre sedinta de masaj cu pietre calde as putea scrie mult ... e ceva ce doream de mult timp sa incerc, asa ca atunci cand am primit sedinta cadou am fost incantata. Cea care s-a ocupat de mine a fost Maria si pot sa spun ca are niste maini magice. Pretul unui masaj cu pietre calde este de 85 ron (in cazul achizitionarii unui abonament de 10 sedinte exista o reducere si cum va spuneam si mai devreme puteti discuta la clinica pentru o oferta personalizata) si va spun sincer ca merita toti banii. Se pot face diverse tipuri de masaj in clinica, iar preturile sunt de la 20-30 ron/ sedinta pana la 110-115 ron in functie de complexitate si tipul de masaj.

Cand am ajuns la clinica ma simteam foarte obosita si recunosc ca in ultimele zile nivelul meu de stres atinsese cote alarmante (lucru pe care mi l-a spus si Maria cand a inceput masajul) si am rugat-o sa se ocupe de spate, maini si talpi pentru ca erau zonele care imi faceau probleme. Masajul s-a facut cu ulei de portocale si struguri (muzica de relaxare in surdina, afara ploua incet - atmosfera perfecta sa uiti de toate problemele), senzatia cand mi s-au aplicat pietrele fierbinti pe spate a fost foarte placuta. Pacat ca am reusit sa le racesc destul de repede ... 

Dupa ce am plecat de acolo, m-au durut putin anumite zone (de la masajul reflexogen) insa imi simteam picioarele si mainile foarte usoare, iar spatele (in special zona gatului si umerilor) era detensionata. Spre seara a disparut tot ce ma deranja si am ramas cu o stare de bine care a persistat si duminica si am realizat cata nevoie am de masaj in viata mea (au fost perioade cand ma duceam de cel putin 2 ori pe saptamana la masaj si ma simteam cu totul altfel). 

Asa ca am decis sa-mi fac cadou un abonament de 10 sedinte la masaj la Maria - nu stiu daca o sa aleg masajul cu pietre, ci mai degraba as incerca o combinatie intre masaj de relaxare si masaj reflexogen - pe care vi-o recomand cu caldura (mainile ei au ceva magic, cum am spus si mai sus). Si sper ca in urmatoarele 2-3 luni sa-mi permit si un abonament la Velasmooth pentru ca mi-a placut ce-am vazut dupa prima sedinta.

Sper sa mai am parte de astfel de experiente placute si cu alte ocazii si sper sa aveti si voi surprize d-astea frumoase (cand imi facea Maria masaj ma gandeam ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si poate permite o zi de rasfat din cand in cand, insa din pacate viata asta isi arata coltii destul de des si de multe ori ajungem sa renuntam la o placere pentru a plati o factura sau a cumpara ceva cu adevarat necesar).

Cand a fost ultima data cand v-ati permis un rasfat pentru sufletul vostru?

2 comentarii

  1. Sa îti fie de bine!!!! si asteptam sa scrii mai multe despre ce ai vorbit cu doamna doctor Arsene. Este interesant!
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. super, te-ai cam rsfatat:)


    http://marinaa-thinkpink.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere