Privire prin sertar ... MAC Brit Wit Cremeblend Blush

16.8.12

Am primit blushul asta crema cadou la inceputul anului si l-am folosit atunci de cateva ori, dupa care am uitat de el, insa am inceput sa-l folosesc din nou in ultimele saptamani. Prefer produsele crema cand este foarte cald si de multe ori aleg sa le folosesc ca baza pentru un produs pudra atunci cand am nevoie ca machiajul meu sa rezista multe ore.


Este un roz bej potrivit pentru un ten deschis spre mediu (eu ma asteptam sa aiba o tenta de mov, insa m-am inselat) si poate fi aplicat usor sau se poate repeta aplicarea atunci cand se doreste o culoare mai intensa. Eu prefer sa il aplic cu o pensula stippling (188 de la MAC este preferata mea pentru produsele de tipul asta) pentru ca asa obtin exact efectul pe care il doresc.


In prezent e singurul blush crema pe care il am (am avut in trecut unul de la Stila, o nuanta asemanatoare) si imi face placere sa-l folosesc.

Cum vi se pare? Voi folositi produse crema pe timpul verii?

3 comentarii

  1. Iti recomand calduros blushurile crema de la Nyx! Adevarul este ca sunt singurele farduri de obraz sub forma de crema pe care le-am folosit insa, dupa ce le-am incercat, nu mi-a mai trebuit altceva; arata proaspat si natural pe ten!

    RăspundețiȘtergere
  2. Offtopic, stiu, dar trebuia sa iti complimentez noua fata a blogului :D Sa-(t)i fie de bine! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ilda76, multumesc de recomandare, am mai citit pareri bune despre cele de la NYX

    @Lauren, multumesc - am gasit ceva ce ma reprezinta :)

    RăspundețiȘtergere