Mario Badescu Enzyme Revitalizing Mask

4.8.12

Am avut o varianta mini a acestei masti si mi-a placut foarte mult, asa ca atunci cand am primit varianta mare m-am bucurat pentru ca stiam deja ce poate si stiam ca efectele sunt reale. Masca poare fi cumparata de aici.


Este o masca recomandata pentru tenul mixt-uscat si promite ca hidrateaza si revitalizeaza tenul, are un miros placut si se aplica in strat subtire si se lasa sa actioneze 20 minute, dupa care se clateste cu apa calduta. Se poate folosi de 2-3 ori pe saptamana.


Este un amestec de exfolianti (extract de papaya si grapefruit - care ajuta la eliminarea celulelor moarte care dau aspectul de ten tern si obosit) si antioxidanti si face ceea ce promite. Tenul ramane hidratat, luminos si aspectul general este unul de piele odihnita si stralucitoare.

O folosesc cu placere de 2 ori pe saptamana si chiar daca pretul este unul mare, este nevoie de o cantitate mica pentru o folosire (consistenta este usor lichida si se intinde foarte usor), asa ca imi va ajunge pentru o perioada mai lunga de timp.

Ati incercat-o? Ce impresie v-a lasat?

4 comentarii

  1. Nu am încercat-o tocmai din cauza preţului piperat! Ceea ce am reuşit să testez până acum de la Mario Bădescu, m-a impresionat însă profund dar mi-a lăsat şi un gust amar şi o dorinţă neîmplinită din cauza preţurilor inaccesibile. Am încercat să iau legătura cu cei responsabili de distribuirea acestor produse în România pentru a-i ruga să pună la vânzare miniproduse, mostre,etc. care ne-ar ajuta pe toate cele care ne dorim această marcă dar nu ne permitem să plătim sume prea mari în acest sens. Specific "respectului" pur românesc ce se poartă între vânzător şi cumpărător, intenţia mea a rămas fără răspuns şi rezolvare. Mie personal, nu îmi mai rămâne decât să aştept o altă revistă, cutie de beauty sau cine ştie ce ocazie, pentru a beneficia de minunatele produse Mario Bădescu. Repet, din ceea ce am testat până acum mi-am format o părere pozitivă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar azi am avut o discutie cu un PR in care ii spuneam ca ar fi de mare folos sa existe niste kituri de testare ale produselor deci inteleg perfect ce spui.

      Ștergere
  2. Nu am testat-o, insa eu am tenul mixt spre gras, deci nu stiu daca mi se potriveste :(

    RăspundețiȘtergere