De sfarsit de vara ...

31.8.12

Poate va asteptati (sau poate nu) ca astazi, fiind ultima zi oficiala de vara, sa vedeti pe blog o postare de genul "Preferatele din August" sau poate "Ce-am facut vara asta" ... ei bine n-o s-o vedeti. Astazi n-am ce sa va spun despre cosmetice (luna asta a fost una lejera din punctul asta de vedere si n-am simtit lipsa nici unui produs) si nici despre ce-am facut sau nu in ultimul timp, astazi o sa va povestesc despre ... mine.

Si nu, nu este o postare cu amanunte picante sau cu detalii si exemple, este o postare despre ... vom vedea despre ce. Este doar o postare din suflet.

Fiecare dintre noi are perioade mai bune si perioade mai grele in viata, perioade in care trebuie sa luam decizii, sa renuntam la ce iubim, sa o luam de la capat, sa ne analizam viata si sa ne dam seama ce-am facut bine si unde am gresit, ce trebuie sa schimbam si ce trebuie sa invatam ... eu tot trec printr-o perioada d-asta de ceva vreme si de fiecare data viata imi arata o alta fata a ei.

Viata mea e departe de ceea ce-mi doresc eu sa fie, dar n-am stat nici o secunda sa ma plang pentru ce n-am sau ce nu merge, in fiecare zi multumesc pentru ce am si pentru ce mi s-a oferit pentru ca stiu ca sunt oameni cu probleme reale si grave care au sperante foarte putine sa rezolve ceva. Nu e cazul meu, da, am probleme, insa am taria sa trec peste ele. Ceea ce m-a "speriat" mereu a fost pretul pe care trebuie sa-l platim pentru a invata o lectie, nu lectia in sine - viata mi-a dovedit ca nu ti se da nimic ce nu poti duce. Daca ti se intampla inseamna ca ai puterea sa duci acea povara si daca reusesti si sa ii ajuti pe altii in durerea ta, cu atat mai bine.

... numai ca uneori, desi la teorie stai foarte bine, cand vine vorba de practica ... o dai in bara. Asa si eu ... m-am lasat coplesita de probleme si mi-am incarcat mintea cu solutii "salvatoare" incat am uitat sa-mi bucur sufletul si am uitat ce e mai important: energia si puterea le iei din tine, nu exista nimic mai puternic decat increderea in tine si in fortele tale.

Important e ca mi-am amintit (ce-a fost, a fost, nici nu mai conteaza) si ca de acum inainte am de gand sa ma gandesc la mine si la sufletul meu inainte de orice altceva ... probleme vor fi mereu, mereu o sa apara ceva de rezolvat si mereu o sa fie ceva care n-o sa mearga cum iti doresti ... si ce daca? 

Am sa zambesc, am sa-mi amintesc cine sunt si ce valorez si am sa merg inainte ... pentru ca stiu ca la capatul drumului ma asteapta ceva frumos.

Cand ati vorbit ultima data cu sufletul vostru ce v-a spus?

3 comentarii

  1. Si eu incerc sa fiu recunoscatoare in fiecare zi pentru toate lucrurile pe care le am, dar cel mai des ma bucur ca am doua maini si doua picioare sanatoase si ca nu sunt povara nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apreciez cand cineva scrie din suflet...asa este,important e sa avem puterea sa mergem privind inainte doar,sa nu ne lasam coplesiti de probleme si sa invatam ceva din fiecare experienta

    RăspundețiȘtergere
  3. buna! ai un award de la mine aici:http://acoffeeaddicttriestoblog.blogspot.ro/2012/09/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere