Balea Young Mango Vanille Dusch-Sorbet

22.8.12

Cred ca acesta este primul produs Balea Young pe care l-am incercat si nu stiu daca il cumparam daca nu ma atragea "dusch-sorbet" de pe ambalaj (nici aroma de vanilie si nici cea de mango nu ma atrag foarte tare cand vine vorba de produse pentru dus). Mi-am imaginat un produs cremos cu un miros dulceag si nu m-am inselat, partea buna este ca imi place.


Pretul (5,99 ron) nu te face sa crezi ca va fi un produs care sa-ti incante simturile, dar realitatea e alta. Imi place mirosul (desi dulce pentru gusturile mele, insa pe piele ramane un miros placut si discret), imi place consistenta (prima data cand l-am folosit am avut impresia ca e o budinca cremoasa) si-mi place ceea ce face.

Curata pielea, o lasa hidratata si pe piele ramane un miros discret care iti aminteste din cand in cand de produsul pe care l-ai folosit. Eu nu cer mai mult de la un produs pe care il folosesc la dus, asa ca e tot ceea ce caut.

L-ati incercat? Sau ati incercat altele de acelasi tip? (mi-am amintit din nou de lotiune cu pepene, pana la urma cred ca o sa ma duc sa mi-o iau ca nu imi iese din minte)

5 comentarii

  1. eu am incercat lotiunea racoritoare cu mango si vanilie...yummy..ce bine mirosea..am dat pe ea vrei 9,9 lei si m-a tinut aproximativ 2 luni folosind-o zilnic...dupa ce o aplicam simtean o racorire a pielii...si mirosea discret...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, trebuie sa-l incerc, imi plac atat vanilia cat si mango, sper sa fie ok combinatia :D

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi-ar veni sa-l mananc :)) suna bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am folosit, insa am multe produse Balea si sunt multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am folosit, i-am facut si review pe blog, imi place destul de mult!

    RăspundețiȘtergere