Preferatele din Iunie

30.6.12

S-a terminat si luna asta ... habar n-am cand a trecut timpul ... am folosit putine produse luna asta si machiajul meu a fost ca si inexistent (caldura e de vina). 

Produsele pe care le-am folosit aproape in fiecare zi din luna: Control Cream de la Mario Badescu (despre care o sa va povestesc curand si care a reusit cu brio sa-mi tina in frau dermatita de contact), pensula numarul 6 pentru Blush de la Nastelle si blushul Mosaic de la NYX (12 Dare), fondul de ten compact de la Shiseido - nuanta O20 (eu am refillul cumparat de pe StrawberryNET), glossul Super Lustrous - nuanta Life's a Peach de la Revlon, iluminatorul lichid de la MAC - On The Town Glimmershimmer si nu in ultimul rand cele 2 corectoare HD Invisible Cover Concealer de la Make Up For Ever (nuanta 325 si nuanta 320, pe ultima, avand o tenta roz, am folosit-o sub ochi pentru a-mi acoperi cearcanele).


As putea adauga la lista asta: culoarea bleumarin (care intr-un fel sau altul s-a regasit aproape zilnic in tinutele mele), inghetata de vanilie cu caramel, dusurile si gelul de dus cu mandarine de la Yves Rocher, suplimentele Omega-3 si nu in ultimul rand ochelarii de soare (acum sunt in perioada in care stilul Aviators m-a cucerit).

Ce se gaseste in lista voastra de preferate luna aceasta?

4 comentarii

  1. glossul Super Lustrous il folosesc si eu. E foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Luna asta m-am tinut si eu de Omega 3 si chiar ma simt bine :) cat despre blushul Nyx.. un picut mai am din el. N-am mai patit sa mi se termine in 5 luni un blush :))

    RăspundețiȘtergere
  3. mrr me want that concelear !! :(

    RăspundețiȘtergere