Cumparaturi cu bani putini

1.6.12

In ultima vreme mi-am calculat foarte bine banii cheltuiti deoarece nu e o perioada foarte buna din punct de vedere financiar, dar nici nu vreau sa-mi refuz mici placeri care ma fac sa zambesc la sfarsitul unei zile grele. Asa ca varianta care sa ma multumeasca sunt cumparaturile inteligente din magazine cu preturi mici.

V-am mai povestit de magazinul "1 Banut" din Piata Minis de unde mai cumpar cateodata nimicuri haioase, zilele trecute am fost pe acolo si mi-am luat o bratara (am o rochie maxi la care am de gand s-o port) pe care am dat 8 sau 9 ron si o oja maro (nu am nimic asemanator acasa) pe care am dat pana in 4 ron.



Aseara am fost in magazinul cu produse din Germania si UK (care nu este Stoc Market, cum multe ati crezut, este un magazin cu marfa din Germania - parca asa stie pe banner) si mi-am luat mai multe chestii. O crema pentru epilat de la Nair (10 ron pentru 250 ml, pe Veet dadeam in jur de 20 ron pentru 100 ml - deci zic ca afacerea e mai mult decat buna) si un parfum de la Virtual Brands la 10 ron (mi-a placut cum miroase, macar ca dau cu el prin casa daca nu-l suport pe piele - m-am gandit la asta tinand cont de cat costa si tot e ok).


Vazusesem data trecuta un set de bete parfumate "Spirit" de la Wicked insa nu le-am luat atunci, dar am facut-o de data asta. Am dat 7 ron pe ele, sunt chiar curioasa cum sunt.


Si nu in ultimul rand mi-am luat lumanari parfumate. Cea din stanga este in borcan (120 ml) si a costat 7 ron. Este produsa de Airpure si am ales varianta Vanilla Cupcake, care miroase demential. Iar cea din dreapta este de la Betty Crocker si a costat 6 ron. De data asta am ales Cinnamon Bun (pe care i-am luat-o mamei saptamana trecuta si mi-a placut la nebunie cum a mirosit desi eu nu ma omor dupa scortisoara), iar acum folosesc Creamy Vanilla, care si ea miroase superb. Imi place ca ard foarte frumos si nu se consuma foarte repede (eu folosesc una de vreo 4 nopti - o las sa ard 4-5 ore - si s-a consumat putin mai mult de jumatate).


Nu sunt cine stie ce cumparaturi insa sunt genul care pe mine ma binedispun si ma fac sa ma simt mai bine la sfarsitul unei zile obositoare sau care mi-a pus nervii la incercare. Voi aveti obiceiuri d-astea?

12 comentarii

  1. Imi place mult bratara! E foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am o obsesie pentru lumanari!:x

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu o bratara asemanatoare, dar e mov :)

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac tare mult lumanarile! te rog, imi poti dezvalui adresa magazinului? (macar zona) multumesc anticipat! P.S.: sa te bucuri de tot ce ti ai daruit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mentionat si in postarea trecuta ca este in Piata Minis - magazin cu produse din Germania.

      Ștergere
    2. multumesc tare mult pentru raspuns! ulterior am citit info si in comentarii, doar ca fiind plecata o perioada lunga de timp, am citit mai multe postari cumulate cand am prins un comp.

      Ștergere
  5. Eu le am cu aromaterapia :)
    Sunt in zona , asa ca voi trece sa vad care e treaba.
    Sa le folosesti cu placere.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place sa fac smarshopping tot timpul. :D O varianta si mai ieftina de crema epilatoare si eficienta pe deasupra este cea de la Carrefour, costa maxim 6 lei. Nu irita pielea nici macar in zonele sensibile, ti-o recomand cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. lumanarile ma tenteaza si pe mine. abia astept sa ajung prin Piata Minis, sa descopar si eu magazinul :)
    ps: eu cand sunt nervoasa ma spal pe picioare, mi le parfumez cu spray de picioare, deschid geamurile larg si stau intinsa in pat :) Un pic ciudat, dar functioneaza :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe cutiile betelor sunt scrise fix aromele care imi plac mie ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte dragute toate , sa le folosesti cu placere!!!

    RăspundețiȘtergere