StrawberryNET & Valentine's Day

27.1.12

Nu, nu-mi place Valentine's Day (nu inteleg "nevoia" unei zile anume pentru a exprima ceea ce simti), dar imi place StrawberryNET si cred ca ati vazut asta in nenumaratele sesiuni de shopping facute pe siteul lor. Si tocmai pentru ca-mi place siteul lor si am cumparat de atatea ori, stiam ca va fi si o oferta speciala pentru Valentine's Day (de fapt sunt 2 oferte - una pentru parfumuri si alta pentru seturi speciale, iar in momentul asta pe site exista o reducere de inca 10% la parfumuri valabila pana pe 2 februarie; daca mai aveti si o reducere de client fidel, puteti sa luati niste produse la un pret foarte bun).

Sfatul meu este sa intrati aici sa aruncati o privire la toate ofertele si in special la cele pentru Valentine's Day intrucat eu am vazut niste produse care mi-au placut mult. Transportul este gratuit pentru produsele de ingrijire si machiaj, iar daca cumparati un parfum, eu va recomand sa adaugati si un produs de ingrijire sau makeup ca sa beneficiati tot de transport gratuit.

Din ce-am vazut pe site la oferte pe mine m-au tentat: parfumul Omnia de la Bvlgari (166 ron/ 65 ml - inainte de aplicarea reducerii de 10%), o paleta de la Pixi (de ceva vreme tot vreau sa le incerc - nu ma pot hotari care), un set cu parfum L'Air Du Temps de la Nina Ricci (pentru mama - 199,50 ron setul cu parfum de 100 ml) si niste seturi de la Dior si Lancome, dar incerc sa nu poftesc prea mult.

Pe voi va tenteaza ceva?

12 comentarii

  1. Heh, eu am cazut in pacat acum cateva zile, cand au avut o oferta de aducere inapoi a clientilor care nu au mai comandat de multicel. Dupa aproximativ un an sau cam asa in care m-am tinut departe (cu greu, recunosc), am comandat, insa m-am orientat catre niste produse Tigi a care tot tanjeam. Abia astept sa primesc comanda :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, da, ofertele alea sunt greu de refuzat (si pe mine ma ispitesc asa cei de la hqhair de vreo 3 luni si pana acum am rezistat - sa vedem cat ma mai tine "rezistenta") :)

      Ștergere
  2. Hmmm... am dat peste post-ul tau si tot dau tarcoale la parfumuri... OF! :) Imi face cu ochiul Vera Wang - Look :D

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu primisem o oferta de reducere a clientilor care nu au mai comandat de mult si am zis..gata, am fost cuminte destul :P
    si mi-am comandat bare escentuals well rested si mac solar white(la recomandare ta) :) am avut o reducere ff buna. comanda era 153 lei si in final am platit 127 lei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri sau alaltaieri m-am uitat si eu la Well Rested ca-l vazusem mai demult si nu l-am luat si cand am vrut sa-l iau nu mai era. Posibil sa mi-l iau si eu zilele astea ca mai vreau ceva de la ei. :))

      Ștergere
    2. foarte bine, sa-ti iei well rested :P
      cami, stii ce ma tenteaza rau rau? mac select sheer loose powder :D nu stiu daca merita sa o iau. pe mine ma intereseaza o pudra care sa se aseze frumos, sa nu arate tenul imbacsit.

      Ștergere
    3. Ma mai gandesc daca il iau ca am Secret Brightening de la Laura Mercier si e aproape intreaga. :)

      Nu am incercat Select Sheer, nu stiu sa-ti spun cum e.

      Ștergere
  4. camelia te am intrebat si eu blogul cu produse de vanzare,daca ai dat cumva dermablend leg & body?daca inca n e dat l-as lua eu

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum, cu postarea ta, am vazut si eu noile reduceri. Cate tentatii! Ma atrage in mod special un set Murad Essential-C Starter si mai imi place si un parfum Van Cleef&Arpels.:) Tentations, tentations! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am mai comandat de multicel de la ei.Ma tenteaza parfumurile dar incerc sa fiu cuminte :( Pup!

    RăspundețiȘtergere